Şimdi Ara

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
9
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 aydır gıbırnet kullanıyorum.Deneyimlerimi yazayım daha önce turktelekom altyapısında superonline kullandım.Komşum turktelekom kullanıyor.Superonline göre birebir aynı hızı alıyorum.Akşamları hız düşmesi yaşamıyorum.Superonline dan daha iyi ping alıyorum.SANSÜR YOK.SORUNSUZ IPTV MAÇ İZLEYEBİLİYORUZ..Türktelekom kullanan komşum ile en yoğun saatlerde aynı hızı ve aynı pingi alıyoruz.Piyasadaki enn kaliteli yerel firma diyebilirim.Kendine ait uygulaması,ve aşırı derece iyi müşteri hizmetleri var.100 mbit lik vdsl paket kullanıyorum aldığım hız 96-97 mbit daha ne olsun.... GIBIRNETE GEÇMEK İSTERSENİZ BENİM KODUMLA ÜYE OLURSANIZ 20 TL İNDİRİM SAHİBİ OLURUZ İKİMİZDE...
    REFERANS KODUM GIJGJJ41A9
  • GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU
  • Gıbırnette 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim almak için abonelik başlatırken GBAGL3R5B8 kodunu girebilirsiniz. yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve memnunum.

• GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -

Referans Kodu: GIOGJVZFA3

• GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -

Referans Kodu: GIUGMV1YAO 

• GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. Şuana kadar 4 kişi faydalandı.

Referans Kodu: GEBGLWSFKH

• Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı
  • Merhabalar, gıbır net referans kodum: GFVGLS73A4

İş yerimde ve evimde kullanıyorum. Bu kodu müşteri temsilcisine vererek Aylık 20 TL indirim kazanırsınız.
  • GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU
  • Merhabalar

GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU

Referans Kodu:
    GI5GL78ZSU
  • GÜNCEL İNDİRİM KODU!!!

GASGL3P5KQ

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynkdgn -- 19 Kasım 2024; 23:40:27 >
  • Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı
  • onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt

Kodunuzu kullandım hocam

• beko64 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• 4 aydır gıbırnet kullanıyorum.Deneyimlerimi yazayım daha önce turktelekom altyapısında superonline kullandım.Komşum turktelekom kullanıyor.Superonline göre birebir aynı hızı alıyorum.Akşamları hız düşmesi yaşamıyorum.Superonline dan daha iyi ping alıyorum.SANSÜR YOK.SORUNSUZ IPTV MAÇ İZLEYEBİLİYORUZ..Türktelekom kullanan komşum ile en yoğun saatlerde aynı hızı ve aynı pingi alıyoruz.Piyasadaki enn kaliteli yerel firma diyebilirim.Kendine ait uygulaması,ve aşırı derece iyi müşteri hizmetleri var.100 mbit lik vdsl paket kullanıyorum aldığım hız 96-97 mbit daha ne olsun.... GIBIRNETE GEÇMEK İSTERSENİZ BENİM KODUMLA ÜYE OLURSANIZ 20 TL İNDİRİM SAHİBİ OLURUZ İKİMİZDE...
    REFERANS KODUM GIJGJJ41A9
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.