Şimdi Ara

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
9
Favori
11.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GIBIRNet' i 1 aydır kullanıyorum kopma hız düşüklüğü gibi sorunlar yaşamadım, Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı veriyorlar ve ping 4ms.

Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl geçerli her ay 20TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.

Referans Kodu: GE9GM668IH

• Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için

GÜNCEL REFERANS İNDİRİM KODU

GF4GMCH4Y3

• futan5500 kullanıcısına yanıt

Referansınızla yeni üye oldum hocam. Hayırlı olsun.

GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodu paylaşıyorum. -

Referans Kodu: GEOGJW9UCW 

• GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -

Referans Kodu: GIOGJVZFA3

• Arkadaşlar faturalarım otomatik ödeme talimatıyla ödenmektedir. 5 yıl boyunca Türknet abonesiydim ancak fiyatlar uçtu gitti. Gıbır bize ilaç gibi yetişti. Her ay 20 tl İndiriminden birlikte faydalanmak için Referans Kodunu aşağıya bırakıyorum.

Referans Kodu: GFBGMGG379

Telefon ile abone olurken müşteri temsilcisine söyleyebilirsin.

Site üzerinden kayıt yaparken referans kodu bölümüne girebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur13

GC9GLTJD41 

Selamlar,
    Bende vodafone kullanıyordum. Fiyat yüksek geldiği için dün başvuru yaptım ve bugün hattım açıldı. Hiç bir sorun yaşamadım. aynı hızı alıyorum. Çok rahat oldu :)

Referans kodum: GC9GLTJD41
    üye olursanız her ay 20 TL indirim sağlıyor

Alıntıları Göster
    GC9GLTJD41 

Selamlar,
    Bende vodafone kullanıyordum. Fiyat yüksek geldiği için dün başvuru yaptım ve bugün hattım açıldı. Hiç bir sorun yaşamadım. aynı hızı alıyorum. Çok rahat oldu :)

Referans kodum: GC9GLTJD41
    üye olursanız her ay 20 TL indirim sağlıyor

• GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP

Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 20TL indirimi kap!

REFERANS KODUM: GEBGJP4DK0 

İş internetidir mutlaka ama mutlaka günü geçmeden tüm faturalar ödenmektedir.
  • GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP

REFERANS KODUM:

GIBGMYCKSI

İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN FATURALARI MUTLAKA DÜZENLİ ÖDEYELİM.

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futan5500 -- 6 Ocak 2025; 20:1:7 >
  • Bir süre önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8
  • GJMGN5PNYY Davet kodu 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim sağlıyor.

Arkadaşlar, GIBIRNet kodu ile Temmuz 2025 e kadar zam yok, 6 Ay Sabit Fiyat.

GJMGN5PNYY bu kodla 12 ay boyunca hem size , hem bana karşılıklı her ay faturada 20TL indirim kazanabilirler.

Her arkadaş için ekstra 20 TL indirim imkanı, 2 arkadaş ekledin 40 TL indirim. 3 arkadaş ekledin 60TL indirim. 16arkadaş 320TL ...

Fatura tutarını geçmemek kaydıyla indirim kazanma olasılığı var

Hem siz kazançlı çıkın hem karşı taraf. WİN/WİN KAZAN/KAZAN emekliyim günün birçok saatinde, akşam, gece, vs birçok saatte denedim genelde f/p olarak en mantıklı seçimlerden biri. ISS geçiş süresince çok yardımcı oldu MH. Diğer ISS ler gibi günlerce bekletmediler. Çok hızlı çözümler ile üyeliği tamamladılar. 1 telefon görüşmesi sırasında herkonuda tam destek verdiler

Başka bir İnternet Sağlayıcı firmasından GIBIRNET’e nasıl geçiş yapabilirim?

Kablolu veya Kablosuz taahhüt olmayan herhangi bir internet aboneliği hiçbir ek ücret ödenmeden GIBIRNET’e taşınabilmektedir.

Gıbırnet'in "Arkadaşını Getir" kampanyasıyla referans kodu kullanarak hem siz hem de arkadaşlarınız indirimli alışverişlerin keyfini çıkarabilirsiniz

• Kampanyadan 1-31 Ocak 2025 tarihleri arasında başvuru yapan bireysel aboneler yararlanabilir.
    • İnternet paketlerimiz taahhütsüz olarak sunulmaktadır.

Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 6 fatura dönemi boyunca seçtiğiniz pakete göre sabit fiyat garantisi sunulmaktadır.

Diğer operatörlerden geçişlerde aktivasyon ücreti aboneliğin 6 ay devam etmesi durumunda firmamız tarafından karşılanmaktadır. 

+90 850 550 0332

+90 549 427 20 10 (WhatsApp)

+90 332 606 0 332 (Ücretsiz İletişim Hattı)

+90 332 606 0 333 (Ücretsiz Callback Hattı)

bilgi@gibir.net.tr

GIBIRNet 7/24 Destek Hattı 

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı

ABONELİK BAŞLATIRKEN BU KODU MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE İLETMENİZ YETERLİDİR. ( WHATSUP danda iletirseniz güvenceli olur)

(12ayda 240TL indirim sağlıyor kişi başına hem size hem bana)

GJMGN5PNYY

• FAZLA SÖZE GEREK YOK

GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP 

REFERANS KODUMGEBGJP4DK0  

İş internetidir mutlaka ama mutlaka günü geçmeden tüm faturalar ödenmektedir.

• GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU
  • Malum internet fiyatlari uçtu gitti. Gıbırnet referansla abone olanlara 20 TL aylık indirim yapıyor. Toplamda yıllık 240 TL İndirim almak isteyen olursa referans kodum: GI6GMR63AR
  • 2 aboneliğimle comnetten geçiş sağladım. Hız hizmet olarak gayet iyi tavsiye ederim. Herhangi bir sıkıntı durumunda müşteri hizmetlerine ulaşım kolay ve çok yardımcı oluyorlar. Kenara GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler. -

Referans Kodu: GH2GLSDUU5
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.