Şimdi Ara

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
8
Favori
10.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hız gayet iyi. Başka firmalardan geçişlerde aktivasyon ücreti taşıma ücreti vs. yok.

Takılma yok. Bırakıp kaçtı derdi yok...

En önemlisi taahaüt derdi yok.

6 ay sabit fiyat.

e-devlet üzerinden hemen geçiş yapılıyor. benimkisi 1 kaç saatte açıldı.

100MBit hız 300 liraya geliyor. 110MBit Hızlarıda görüyorum.

Güncel ve geçerli aylık 20 TL indirim

Referans Kodu: GC9GLR5J42

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı

• Bir süre önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8
  • GJMGN5PNYY Davet kodu 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim sağlıyor.

Arkadaşlar, GIBIRNet kodu ile Temmuz 2025 e kadar zam yok, 6 Ay Sabit Fiyat.

GJMGN5PNYY bu kodla 12 ay boyunca hem size , hem bana karşılıklı her ay faturada 20TL indirim kazanabilirler.

Her arkadaş için ekstra 20 TL indirim imkanı, 2 arkadaş ekledin 40 TL indirim. 3 arkadaş ekledin 60TL indirim. ( fatura tutarını geçmemek kaydıyla indirim kazanma olasılığı var gibi)

Hem siz kazançlı çıkın hem karşı taraf. WİN/WİN KAZAN/KAZAN emekliyim günün birçok saatinde, akşam, gece, vs birçok saatte denedim genelde f/p olarak en mantıklı seçimlerden biri. ISS geçiş süresince çok yardımcı oldu MH. Diğer ISS ler gibi günlerce bekletmediler. Çok hızlı çözümler ile üyeliği tamamladılar. 1 telefon görüşmesi sırasında herkonuda tam destek verdiler

Başka bir İnternet Sağlayıcı firmasından GIBIRNET’e nasıl geçiş yapabilirim?

Kablolu veya Kablosuz taahhüt olmayan herhangi bir internet aboneliği hiçbir ek ücret ödenmeden GIBIRNET’e taşınabilmektedir.

Gıbırnet'in "Arkadaşını Getir" kampanyasıyla referans kodu kullanarak hem siz hem de arkadaşlarınız indirimli alışverişlerin keyfini çıkarabilirsiniz

+90 850 550 0332

+90 549 427 20 10 (WhatsApp)

+90 332 606 0 332 (Ücretsiz İletişim Hattı)

+90 332 606 0 333 (Ücretsiz Callback Hattı)

bilgi@gibir.net.tr

GIBIRNet 7/24 Destek Hattı 

ABONELİK BAŞLATIRKEN BU KODU MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE İLETMENİZ YETERLİDİR. ( WHATSUP danda iletirseniz güvenceli olur)

(12ayda 240TL indirim sağlıyor kişi başına hem size hem bana)

https://gibir.net.tr

GJMGN5PNYY

• GIBIRNet' i 1 aydır kullanıyorum kopma hız düşüklüğü gibi sorunlar yaşamadım, Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı veriyorlar ve ping 4ms.

Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl geçerli her ay 20TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.

Referans Kodu: GE9GM668IH

• Malum internet fiyatlari uçtu gitti. Gıbırnet referansla abone olanlara 20 TL aylık indirim yapıyor. Toplamda yıllık 240 TL İndirim almak isteyen olursa referans kodum: GI6GMR63AR
  • GF9GM0YR15

GIBIRNET kullanmak isteyen arkadaşlar, GF9GM0YR15 davet kodu ile 12 ay boyunca aylık 20 TL indirim alabilirsiniz.

• GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP

Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 20TL indirimi kap!

REFERANS KODUM: GEBGJP4DK0 

İş internetidir mutlaka ama mutlaka günü geçmeden tüm faturalar ödenmektedir.

• Peşin ödeme yapmadım.

GDXGL95KQJ kodu kullanabilirsiniz

• Malum internet fiyatlari uçtu gitti. Gıbırnet referansla abone olanlara 20 TL aylık indirim yapıyor. Toplamda yıllık 240 TL İndirim almak isteyen olursa referans kodum: GI6GMR63AR
  • Bir süre önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8
  • Referans Kodu: GI5GL78ZSU

GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. -

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • GJMGN5PNYY Davet kodu 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim sağlıyor.

Arkadaşlar, GIBIRNet kodu ile OCAK AYINA ÖZEL 6ay sabit fiyat Temmuz 2025 e kadar zam yok, 6 Ay Sabit Fiyat.

GJMGN5PNYY bu kodla 12 ay boyunca hem size , hem bana karşılıklı her ay faturada 20TL indirim kazanabilirler.
  • 2 aboneliğimle comnetten geçiş sağladım. Hız hizmet olarak gayet iyi tavsiye ederim. Herhangi bir sıkıntı durumunda müşteri hizmetlerine ulaşım kolay ve çok yardımcı oluyorlar. Kenara GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler. -

Referans Kodu: GH2GLSDUU5
  • GIVGMY4BSP

REFERANS KODUMLA

geçiş yapana 20 tl indirim kazanabilirsiniz

şimdiden teşekkür ediyorum hayırlı olsun.
    Ben yeni geçtim 1 gün içinde işlem tamamlandı 2 haftadır kullanıyorum şu ana kadar sorun çıkmadı

100 mpbs tarifesini öneririm fp olarak
  • GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP

Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 20TL indirimi kap!

REFERANS KODUM: GEBGJP4DK0 

İş internetidir mutlaka ama mutlaka günü geçmeden tüm faturalar ödenmektedir.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.