Arkadaşlar faturalarım otomatik ödeme talimatıyla ödenmektedir. 5 yıl boyunca Türknet abonesiydim ancak fiyatlar uçtu gitti. Gıbır bize ilaç gibi yetişti. Her ay 20 tl İndiriminden birlikte faydalanmak için Referans Kodunu aşağıya bırakıyorum. Referans Kodu: GFBGMGG379 Telefon ile abone olurken müşteri temsilcisine söyleyebilirsin. Site üzerinden kayıt yaparken referans kodu bölümüne girebilirsin. |
Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (22. sayfa)
-
-
GIBIRNet' i 1 aydır kullanıyorum kopma hız düşüklüğü gibi sorunlar yaşamadım, Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı veriyorlar ve ping 4ms.
Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.
Referans Kodu: GE9GM668IH
-
güncel kullanan arkadaş var mı?6 ay sabit fiyat garantili kullanıp çıksak herhangi bir ceza oluyor mu? bağlantı kalitesi nasıldır?
-
1 aydır kullanıyorum hız olarak bir sorun görmedim Telekom ne verebiliyorsa onu tam alıyorum hocam. 4K film, Youtube, twitch, kick izlemek için kullanıyorum daha çok, öff dedirtmedi hiç. Online oyun oynamadığım için o kısmı bilmiyorum.
Ceza yokta 6 aydan önce çıkmak istediğinde 120TL aktivasyon ücretini istiyor gıbır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 16 Ocak 2025; 1:4:34 > -
Bir ay önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için
GÜNCEL REFERANS İNDİRİM KODU
GF4GMCH4Y3
Üstelik 2025 Temmuz ayına kadar sabit fiyat garantisi ile
-
-
-
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -
Referans Kodu:
GIOGJVZFA3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hız gayet iyi. Başka firmalardan geçişlerde aktivasyon ücreti taşıma ücreti vs. yok.
Takılma yok. Bırakıp kaçtı derdi yok...
En önemlisi taahaüt derdi yok.
6 ay sabit fiyat.
e-devlet üzerinden hemen geçiş yapılıyor. benimkisi 1 kaç saatte açıldı.
100MBit hız 300 liraya geliyor. 110MBit Hızlarıda görüyorum. 2 aydır kullanıyrum. Stabil hız veriyorlar.
Güncel ve geçerli aylık 20 TL indirim
Referans Kodu: GC9GLR5J42
-
Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için
GÜNCEL REFERANS İNDİRİM KODU
GF4GMCH4Y3
Üstelik 2025 Temmuz ayına kadar sabit fiyat garantisi ile
-
-
Bir ay önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X