Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (20. sayfa)
-
-
Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için
GÜNCEL REFERANS İNDİRİM KODU
GF4GMCH4Y3
-
Bir ay önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GIBIRNet' i 1 aydır kullanıyorum kopma hız düşüklüğü gibi sorunlar yaşamadım, Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı veriyorlar ve ping 4ms.
Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl boyunca her ay 20TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.
Referans Kodu: GE9GM668IH
-
-
Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için
GÜNCEL REFERANS İNDİRİM KODU
GF4GMCH4Y3
-
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -
Referans Kodu:
GIOGJVZFA3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ay önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8
-
-
Bu gıbırnete haziran gibi geçiş sağlamıştım 240 tl 100 mbs. Hatta referansta kullandım ve 220 lira fatura geliyordu fakat bu ay 350 tl gelmeye başladı. 1 sene değil miydi sabit fiyat. Bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Aralıkta geçtim gıbıra ve böyleydi hocam, 6 ay sabit sonra 370₺ lik tarifeye geçilecek görünüyordu, şuan da da aynı. Siz kayıt olurken ne yazıyordu? Online işlemlere faturalandırma başlığıyla destek kaydı açın sorun isterseniz.
-
GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X