Şimdi Ara

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
10
Favori
14.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı GÜNCEL AKTİF REFERANS İNDİRİM KODU

GF4GMCH4Y3

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Üstelik 2025 Temmuz ayına kadar sabit fiyat garantisi ile

• GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP

Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 20TL indirimi kap!

REFERANS KODUM:

GIBGMYCKSI

İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN FATURALARI MUTLAKA DÜZENLİ ÖDEYELİM...

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı 

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 20TL indirimi kap!

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı 

REFERANS KODUM: GEBGJP4DK0 

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı 

İş internetidir mutlaka ama mutlaka günü geçmeden tüm faturalar ödenmektedir.

• GJMGN5PNYY

aktif güncel geçerli Referans Kodum ile şuanda kampanyadan faydalanıp Temmuz2025 e kadar zam yok, 6Ay Sabit Fiyat.

iyi haber : ŞUBAT2025 de , OCAK 2025 kampanyası uzatılmış ZAM YOK ve 6 ay sabit fiyat devam ediyor.

Kampanyadan 1-28 Şubat 2025 tarihleri arasında başvuru yapan bireysel aboneler yararlanabilir.

Fiyatlarımıza %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir.

İnternet paketlerimiz taahhütsüz olarak sunulmaktadır.

Kampanya sadece yeni başvuru yapmış olan müşteriler için geçerlidir. Mevcut Müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 6 fatura dönemi boyunca 320,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. Müşteri 7. ay itibariyle 370,00 TL’lik tarife fiyatı üzerinden kullanıma devam edecektir.

Fiber, ADSL ve VDSL altyapılı yeni aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti olan 650 TL peşin olarak alınmaktadır.

VDSLS /xDLS /ADLS kampanyası

G-NET MEGA

300 ₺

Film ve video izlemek isteyenlere

(VDSL *)

G-NET ESNAF

300 ₺

Esnafa özel internet paketi

(VDSL *)6 Ay Sabit Fiyat

G-NET FİBER

320 ₺

Oyunun hakkını vermek isteyenlere

(VDSL *)

• 100 Mbps'e kadar indirme 
    • 20 Mbps'e kadar yükleme
    • Sınırsız
    • Taahhütsüz
    • 7/24 Destek
    • AKS Yok
    • AKN Yok
    • Hızlı Kurulum *****
    • Düşük Gecikme (Ping)

GJMGN5PNYY aktif güncel geçerli Referans Kodum ile şuanda kampanyadan faydalanıp Temmuz2025 e kadar zam yok, 6Ay Sabit Fiyat.

GIBIRNet’in kotasızsınırsız , taahhütsüz ADSL/VDSL ve/veya Fiber internet dünyası ile tanışmak ve Karşılıklı olarak hem size hem bana 1 yıl boyunca her ay 20 TL , her referransınıza toplamda 12ay 240TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. Her referansınızı kullanan ile fdaturanızdan 20TL düşer, 2 referanas 40TL , 5 referans 100TL, 15referans 300TL , fatura tutarını aşmamak üzere indirim uygulanır.

Hem siz kazançlı çıkın hem karşı taraf. WİN/WİN KAZAN/KAZAN.

Sizde abonelik başlattıktan sonra kendi referansınızı paylaşıp fatura tutarını geçmemek kaydıyla indirim kazanabilirsiniz.

emekliyim günün birçok saatinde, akşam, gece, vs birçok saatte denedim genelde f/p olarak en mantıklı seçimlerden biri.

GIBIRNET MH aradım anında beraber işlemleri kolaylıkla yaptık , ISS geçiş süresince çok yardımcı oldu MH. Diğer ISS ler gibi günlerce bekletmediler. Çok hızlı çözümler ile üyeliği tamamladılar. 1 telefon görüşmesi sırasında herkonuda tam destek verdiler

ilk faturamı ödedim, artık tüm faturalarım düzenli otomatik olarak ödenecek , kısaca referans kodumu kullanan da bende karşılıklı kazançlı oluruz. Ödememe iptal vs sorunu olmaz. Düzenli ödeme yapanları tercih ederseniz sıkıntı sorun terslik olmaz. Her faturadan karşılıklı indirimkazanırız.

ABONELİK BAŞLATIRKEN BU KODU MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE İLETMENİZ YETERLİDİR. ( WHATSUP danda iletirseniz güvenceli olur)

Gıbırnet'in "Arkadaşını Getir" kampanyasıyla referans kodu GJMGN5PNYY kullanarak hem siz hem de arkadaşlarınız indirimli alışverişlerin keyfini çıkarabilirsiniz

Başka bir İnternet Sağlayıcı firmasından GIBIRNET’e nasıl geçiş yapabilirim?

Kablolu veya Kablosuz taahhüt olmayan herhangi bir internet aboneliği hiçbir ek ücret ödenmeden GIBIRNET’e taşınabilmektedir.

https://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi

240TL kazan Referans kodunu kullanarak davet ettiğin arkadaşınla birlikte

hem sen, hem arkadaşın

12 ay boyunca her ay 20 TL indirim

GJMGN5PNYY

• Güncel ve geçerli aylık 20 TL indirim (Toplam 240 TL)

Hız gayet iyi. Başka firmalardan geçişlerde aktivasyon ücreti taşıma ücreti vs. yok.

Takılma yok. Bırakıp kaçtı derdi yok...

En önemlisi taahaüt derdi yok.

6 ay sabit fiyat.

e-devlet üzerinden hemen geçiş yapılıyor. benimkisi 1 kaç saatte açıldı.

100MBit hız 300 liraya geliyor. 110MBit Hızlarıda görüyorum. 2 aydır kullanıyorum. Stabil hız veriyorlar. Şimdilik bir kesilme görmedim. Ttelekomcular kurulumunu yapıyor. vdsl - fiber farketmiyor.

Referans Kodu: GC9GLR5J42

• GIBIRNet' i 2 aydır kullanıyorum kopma hız düşüklüğü gibi sorunlar yaşamadım, Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı veriyorlar ve ping 4ms.

Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.

Referans Kodu: GE9GM668IH

• GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -

Referans Kodu: GIOGJVZFA3

• Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı GÜNCEL AKTİF REFERANS İNDİRİM KODU

GF4GMCH4Y3

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Üstelik 2025 Temmuz ayına kadar sabit fiyat garantisi ile

• GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP

Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 20TL indirimi kap!

REFERANS KODUM:

GIBGMYCKSI

İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN FATURALARI MUTLAKA DÜZENLİ ÖDEYELİM...

• Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı 

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 20TL indirimi kap!

• GJMGN5PNYY

aktif güncel geçerli Referans Kodum ile şuanda kampanyadan faydalanıp Temmuz2025 e kadar zam yok, abonelik başlangıcı ile ilk 6Ay Sabit Fiyat.

iyi haber : ŞUBAT2025 de , OCAK 2025 kampanyası uzatılmış ZAM YOK ve 6 ay sabit fiyat devam ediyor.

Kampanyadan 1-28 Şubat 2025 tarihleri arasında başvuru yapan bireysel aboneler yararlanabilir.

Fiyatlarımıza %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir.

İnternet paketlerimiz taahhütsüz olarak sunulmaktadır.

Kampanya sadece yeni başvuru yapmış olan müşteriler için geçerlidir. Mevcut Müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 6 fatura dönemi boyunca 320,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. Müşteri 7. ay itibariyle 370,00 TL’lik tarife fiyatı üzerinden kullanıma devam edecektir.

Fiber, ADSL ve VDSL altyapılı yeni aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti olan 650 TL peşin olarak alınmaktadır.

VDSLS /xDLS /ADLS kampanyası

G-NET MEGA

300 ₺

Film ve video izlemek isteyenlere

(VDSL *)

G-NET ESNAF

300 ₺

Esnafa özel internet paketi

(VDSL *)6 Ay Sabit Fiyat

G-NET FİBER - 6 Ay Sabit Fiyat - REFARANSIMLA İNDİRİMLİ ilk 6 ay 300TL sonraki aylarda gene her ay 20TL ndirim 12 ay boyunca.

sizde her üye refaransınız le herbirinden 20'şer TL faturanızdan düşülecek

320 ₺ yerine 300

Oyunun hakkını vermek isteyenlere

(VDSL *)

• 100 Mbps'e kadar indirme 
    • 20 Mbps'e kadar yükleme
    • Sınırsız
    • Taahhütsüz
    • 7/24 Destek
    • AKS Yok
    • AKN Yok
    • Hızlı Kurulum *****
    • Düşük Gecikme (Ping)

GJMGN5PNYY aktif güncel geçerli Referans Kodum ile şuanda kampanyadan faydalanıp Temmuz2025 e kadar zam yok, 6Ay Sabit Fiyat.

GIBIRNet’in kotasızsınırsız , taahhütsüz ADSL/VDSL ve/veya Fiber internet dünyası ile tanışmak ve Karşılıklı olarak hem size hem bana 1 yıl boyunca her ay 20 TL , her referransınıza toplamda 12ay 240TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. Her referansınızı kullanan ile fdaturanızdan 20TL düşer, 2 referanas 40TL , 5 referans 100TL, 15referans 300TL , fatura tutarını aşmamak üzere indirim uygulanır.

Hem siz kazançlı çıkın hem karşı taraf. WİN/WİN KAZAN/KAZAN.

Sizde abonelik başlattıktan sonra kendi referansınızı paylaşıp fatura tutarını geçmemek kaydıyla indirim kazanabilirsiniz.

emekliyim günün birçok saatinde, akşam, gece, vs birçok saatte denedim genelde f/p olarak en mantıklı seçimlerden biri.

GIBIRNET MH aradım anında beraber işlemleri kolaylıkla yaptık , ISS geçiş süresince çok yardımcı oldu MH. Diğer ISS ler gibi günlerce bekletmediler. Çok hızlı çözümler ile üyeliği tamamladılar. 1 telefon görüşmesi sırasında herkonuda tam destek verdiler

ilk faturamı ödedim, artık tüm faturalarım düzenli otomatik olarak ödenecek , kısaca referans kodumu kullanan da bende karşılıklı kazançlı oluruz. Ödememe iptal vs sorunu olmaz. Düzenli ödeme yapanları tercih ederseniz sıkıntı sorun terslik olmaz. Her faturadan karşılıklı indirimkazanırız.

ABONELİK BAŞLATIRKEN BU KODU MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE İLETMENİZ YETERLİDİR. ( WHATSUP danda iletirseniz güvenceli olur)

Gıbırnet'in "Arkadaşını Getir" kampanyasıyla referans kodu GJMGN5PNYY kullanarak hem siz hem de arkadaşlarınız indirimli alışverişlerin keyfini çıkarabilirsiniz

Başka bir İnternet Sağlayıcı firmasından GIBIRNET’e nasıl geçiş yapabilirim?

Kablolu veya Kablosuz taahhüt olmayan herhangi bir internet aboneliği hiçbir ek ücret ödenmeden GIBIRNET’e taşınabilmektedir.

https://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi

240TL kazan Referans kodunu kullanarak davet ettiğin arkadaşınla birlikte

hem sen, hem arkadaşın

12 ay boyunca her ay 20 TL indirim

GJMGN5PNYY

• Bir süre önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

GÜNCEL AKTİF REFERANS İNDİRİM KODU

GF4GMCH4Y3

Üstelik 2025 Temmuz ayına kadar sabit fiyat garantisi ile

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.