Şimdi Ara

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Perturbator Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
11
Favori
15.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GIBIRNet' i 2 aydır kullanıyorum kopma hız düşüklüğü gibi sorunlar yaşamadım, Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı veriyorlar ve ping 4ms.

Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.

Referans Kodu: GE9GM668IH

• 20 TL aylık indirim kodu kullanabilirsiniz GIBİRNET Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 2 Şubat 2025; 0:6:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -

Referans Kodu: GIOGJVZFA3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP

Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 20TL indirimi kap!

REFERANS KODUM:

GIBGMYCKSI

İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN FATURALARI MUTLAKA DÜZENLİ ÖDEYELİM...

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı

• GIBIRNet’ e geçiş yapacak/yeni internet bağlatacak kişiler için;

Referans Kodu: GJ9GM8NZUT

Referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşabilirsiniz yardımcı olacaklardır.

Sizde bu kod ile kayıt olursanız 12 ay boyunca her ay 20 TL Toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.

Mart 2024'den bu yana gıbırnet kullanıyorum oyun oynayan ve evden çalışan biri olarak her açıdan çok memnunum, düşük pingle oyun oynuyorum. İnternet kesintisi yada yavaşlama bende hiç olmuyor güncel durumda, bu yüzden ayrılmayı da düşünmüyorum.

Ödemenizi Nays ile yaparsanız %5 geri ödeme yapıyor bilginiz olsun.

• Arkadaşlar faturalarım otomatik ödeme talimatıyla ödenmektedir. 5 yıl boyunca Türknet abonesiydim ancak fiyatlar uçtu gitti. Gıbır bize ilaç gibi yetişti. Her ay 20 tl İndiriminden birlikte faydalanmak için Referans Kodunu aşağıya bırakıyorum.

Referans Kodu: GFBGMGG379

Telefon ile abone olurken müşteri temsilcisine söyleyebilirsin.

Site üzerinden kayıt yaparken referans kodu bölümüne girebilirsin.

• Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı GÜNCEL AKTİF REFERANS İNDİRİM KODU

GF4GMCH4Y3

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Üstelik 2025 Temmuz ayına kadar sabit fiyat garantisi ile

• GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP

Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 20TL indirimi kap!

REFERANS KODUM:

GIBGMYCKSI

İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İÇİN FATURALARI MUTLAKA DÜZENLİ ÖDEYELİM...

• Bir süre önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı 

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 20TL indirimi kap!

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı 

REFERANS KODUM: GEBGJP4DK0 

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı 

İş internetidir mutlaka ama mutlaka günü geçmeden tüm faturalar ödenmektedir.

• GC9GLTJD41 

Selamlar,

Bende vodafone kullanıyordum. Fiyat yüksek geldiği için dün başvuru yaptım ve bugün hattım açıldı. Hiç bir sorun yaşamadım. aynı hızı alıyorum. Çok rahat oldu :)

Referans kodum: GC9GLTJD41

üye olursanız her ay 20 TL indirim sağlıyıor

• Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı

Aşağıdaki kodu Gıbırnet müşteri temsilcisine iletirseniz, 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kazanabilirsiniz.

Referans Kodu : GCPGJHRLSS

Whatsapp üzerinden de müşteri temsilcisine verebilirsiniz.

• GIBIRNet’le tanışmak isteyenler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabileceğiniz kod paylaşıyorum. - Referans Kodu: GIOGJVZFA3

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.