Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (29. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bir süre önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -
Referans Kodu: GIOGJVZFA3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GH2GLD23A6
Referans kodu.
-
GIBIR NET'E REFERANS KODUMLA GEÇ İNDİRİMİ KAP
Bu referans koduyla GIBIRNET'e abone ol her ay 20TL indirimi kap!
REFERANS KODUM: GEBGJP4DK0
İş internetidir mutlaka ama mutlaka günü geçmeden tüm faturalar ödenmektedir.
-
TAM 6 AYDIR VDSL 100 MBİT KULLANIYORUM EN DOĞRU BİLGİLERİ VEREYİM
1) IP TV ENGELLEMESİ YOK !
2) SANSÜR-DNS ENGELLEMESİ YOK!
3) EN YOĞUN SAATLER DAHİL KABLOLU ALDIĞIM HIZ 94 MBİT
4) ZAMLAR YILDA 1 KEZ YAPILIYOR TAAHÜTSÜZ KULLANDIĞIMIZ HALDE SANKİ TAAHÜT VARMIŞ GİBİ RAHATIZ
5) TT ALTYAPISINI KULLANAN ALT FİRMALAR ARASINDA EN KALİTELİSİ EN TEŞKİLATLISI DİYEBİLİRİM.KENDİNE AİT MOBİL UYGULAMASI VAR GEÇİŞ İŞLEMLERİ 5-10 DK DA BİTİYOR
---TÜRKTELEKOM KULLANAN KİŞİLER İLE AYNI PİNG DEĞERLERİ ALIYORUM
----REF KODUM İLE ABONE OLURSANIZ İNDİRİM
TANIMLANIR KOD) GIJGJJ41A9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 8 Şubat 2025; 22:40:34 >
GIBIRNet' i 2 aydır kullanıyorum kopma hız düşüklüğü gibi sorunlar yaşamadım, Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı veriyorlar ve ping 4ms.
Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.
Referans Kodu: GE9GM668IH
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 9 Şubat 2025; 2:4:44 > -
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. -
-
-
Malum internet fiyatlari uçtu gitti. Gıbırnet referansla abone olanlara 20 TL aylık indirim yapıyor. Toplamda yıllık 240 TL İndirim almak isteyen olursa referans kodum: GI6GMR63AR
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. -
-
Bir süre önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X