Şimdi Ara

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
7.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam kodu kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodu paylaşıyorum.

Referans Kodu: GCPGKKKV4P 

Yeni zam yapıldı diye endişelenmeyin, zam yaptılar ama ekleyebileceğiniz üye sayısını (sınırsız yaptılar.)

Gıbırnetten çok güzel kampanya; her getirdiğiniz üye için 20 tl kazanıyorsunuz (ve bu sınırsız sayıda) Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı 

• GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodu paylaşıyorum.

Referans Kodu: GCPGKKKV4P 

Yeni zam yapıldı diye endişelenmeyin, zam yaptılar ama ekleyebileceğiniz üye sayısını (sınırsız yaptılar.)

Gıbırnetten çok güzel kampanya; her getirdiğiniz üye için 20 tl kazanıyorsunuz (ve bu sınırsız sayıda) Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı 

Ayrıca ben turknet ve netspeed kullanıpta gibirnete geçtim ve 1 yıldır bunda devam ediyorum

• GA2GJPAKUN bu kod ile gıbır a üye olun hem siz kazanın hem biz

• GIBIRNET’e geçiş yaparken aşağıdaki kodu müşteri temsilcisine iletirseniz, 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kazanabilirsiniz.

Referans Kodu : GCPGJHRLSS

Whatsapp üzerinden de müşteri temsilcisine verebilirsiniz.

• GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -

Referans Kodu: GIOGJVZFA3

• GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz.

Referans Kodu: GEBGLWSFKH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SITILLA -- 12 Ağustos 2024; 11:59:33 >
  • GIBIRNet'e geçiş yapmayı ve yeni abonelik başlatmayı düşünenler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimli kullanma olanağı sağlayan referans kodum: GJGGM4YMNO

Kayıt sırasında referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşmayı unutmayın. Abone olduktan sonra siz de referans kodunuzu arkadaşlarınızla paylaşın, sınırsız her paylaştığınız kişi için 20 TL indirim almaya devam edin.

Hayırlı olsun.

• Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı
  • Bu kodu kullanan 3 kişi faydalandı. son 7 kişi arkadaşlar

• GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GJXGJEQHL9

• Ben 2 yıla yakındır kullanıyorum şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım

GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GJXGJEQHL9

• Arkadaşlar 01.07.2024 tarihi ile GIBIRNET aboneliği yaptırdım. 2 aydır Ankarada Gıbırnet kullanmaktayım. 35 megabit hızdan 30 üstü hız alabiliyorum. Upload hızım da 10 megabit altında inmedi. Çok memnun kaldım. İnternet sağlayıcı Türk telekom alt yapısı kullanmakta. Üyelik esnasında Referans kodumu müşteri temsilcisine söylemeniz durumunda 1 yıl boyunca her ay karşılıklı olarak 20 TL indirim kazanabilirsiniz. Kurulum da E-devlet üzerinden müşteri temsilcisi yardımıyla sağlanmakta. Evrak bekleme gibi bir durum söz konusu da değil. Yine sorunuz olduğunda buradan size yardımcı olmak isterim.Teşekkürler.

Referans Kodu: GASGL3P5KQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubialgan -- 14 Eylül 2024; 0:40:41 >
  • Yeni aboneyim GDEGLKOVGG

• Güncel 12 ay boyunca 20 TL indirim için Referans Kodu: GASGL3P5KQ

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.