GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU |
Bildirim
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU |
GIBIRNET’e geçiş yaparken aşağıdaki kodu müşteri temsilcisine iletirseniz, 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kazanabilirsiniz. Referans Kodu : GCPGJHRLSS Whatsapp üzerinden de müşteri temsilcisine verebilirsiniz. |
GIBIRNet kullanarak arkadaşlarına paylaştığım kodla 1 yıl boyunca ona ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. GI6GMR63AR Faturalarim düzenli ödenmektedir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GI6GMR63AR < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhabalar, gıbır net referans kodum: GFVGLS73A4 İş yerimde ve evimde kullanıyorum sabit fiyatlı kampanyadan yararlandım uzun süre kullanacağım. Bu kodu müşteri temsilcisine vererek Aylık 20 TL indirim kazanırsınız. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GIBIRNet’le tanışmak isteyenler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabileceğiniz kod paylaşıyorum. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU |