Şimdi Ara

Gidecekler Listesi Yapıyoruz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

5+0+3 sisteminde burakla umutu yollayıp ismail berki oynatmayı planlıyorsun sanırım.

Belki Samed Yeşil'i getirme planı vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar kötü bir maç sonrası sinir atmak için bu konunun açıldığını anlayamayacak kadar gözleri kararmış herhalde.

Her ortamda laf sokmak için bu kadar çaba harcamak zorunda değilsiniz. Olay laf sokmaksa söyleyin ona göre cevap verelim.
  • gönderirken bile zarar ediyoruz, kontrat iptali vesayire. bide bunların üzerine alacak bütçemiz varmı? zaten epey harcadık bu kış. sanırım bu kış yaz transfer bütçesini aştık.
  • Kaç yıldır patlama yapmasını beklediğimiz Emre Çolak da Gitsin
  • Drogba-Selçuk-Burak-Eboue şimdiden sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılsın Eboue-Selçuk-Burak kendilerine kulüp bulsun.
  • En başta Mancinini olmazssa hiç bir faydası olmaz... Takımla oynayan en büyük o çünkü..
  • Takım kurmasını bilmeyen taraftarda gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar10ist

Takım kurmasını bilmeyen taraftarda gitsin

Takımı taraftar kurmuyor yalnız sana yanlış söylemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

quote:

Orijinalden alıntı: Bar10ist

Takım kurmasını bilmeyen taraftarda gitsin

Takımı taraftar kurmuyor yalnız sana yanlış söylemişler

pardon ya
  • muslera
    transfer-semih-ched(transfer)-telles
    melo-transfer
    transfer-sıno-bruma
    burak

chedjou yerine kalitesinden tüm dünyanın emin olduğu taş gibi kaya gibi bir stoper gelecekse gitsin.ömer toprak falan değil yani.
    sağ açığa da aynı şekilde golcü,adam eksilten dripling yapabilen bir kanat gelsin.

ama selçuk,eboue,drogba floryanın kapısından içeri girmesin.özellikle drogba.

millet drogba drogba diye geberirken de diyorduk.bu adam sorumsuz,ileride yapabildiği tek şey top tutabilmek.bunun dışına adam geçmeye çalışır top kaybeder.sonra iki kişinin arasından geçmeye çalışır yine top kaybeder.frikik olur,ceza sahasında bekleyip gol atmaya çalışmak yerine 100 metreden frikik kullanır.drogba var diye burak kanatta sürünür.

muslera-telles-semih-bruma bu takımın gelecek 10 senesidir.
    melo-sıno bu takımın gelecek 5 senesidir.bu 6 oyuncu kalsın,geri kalanı için aramızda para toplayıp uçak biletlerini alalım.

• Bu yenilgi bazı şeyleri görmemiz açısından iyi oldu. Ruhsuzların bu forma altında daha fazla barınmasını görmek istemiyorum. Birkaç oyuncu dışında, ruhuyla oynayan yok. Ben aynı takımda olsam, şu Melo'yu gördükçe utanırım kendimden. Ulan ben ne yapıyorum derim. Adam kendini parçalıyor, ondan yüksek maaş alanlar kılını kıpırdatmıyor. Aslında farkında değiller, onlar için son durak Galatasaray. Buradan sonra ya tekrar arzuladıkları takımlarda oynama fırsatı elde ederler ya da dibe vururlar. Drogba'yı en fazla Chelsea 1 sene daha jubile için çağırır. Onun dışında Sneijder'i bu formuyla kim alır.

Arkadaşlar son olarak birşey demek istiyorum. Gönderilecekler listesine Sabri yazmışsınız ya. Sabri'nin futbol ruhu, Drogba'nın da, Sneijder'in de şampiyonlar ligi kupalarını, şampiyonluklarını, başarılarını, kariyerini (uygun gelimeyi getiriniz.)

• o gelsin bu gelsin dicemde kim var iyi türk oyuncu bu lanet yabancı sınırı varken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBestOnTHeWe

o gelsin bu gelsin dicemde kim var iyi türk oyuncu bu lanet yabancı sınırı varken...

Hocam bu konulara girme yahu. Sadece gönderiyoruz bu başlıkta anlatamadım derdimi. Sembolik bir gönderme konusu bu

Kimi sevmiyorsan yolla gitsin
  • Hemen sabriyi yazmış ne yaptıysa artık
    Dünkü maçta oynasaydı eminim sahadaki 10 tane ruhsuzdan daha iyi oynardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

quote:

Orijinalden alıntı: TheBestOnTHeWe

o gelsin bu gelsin dicemde kim var iyi türk oyuncu bu lanet yabancı sınırı varken...

Hocam bu konulara girme yahu. Sadece gönderiyoruz bu başlıkta anlatamadım derdimi. Sembolik bir gönderme konusu bu

Kimi sevmiyorsan yolla gitsin

Öyle diyorsun da takımı kuruyorum bir hayalle , sevinçle sonra moral bozukluğu oluyor hatırlayınca lanet kuralı

• Telles çöpü de gitmeli

• Sabri. Chedjou hakan balta aykut hamit Drogba burak

• bu takıma 4 tane ilk 11 oyuncusu lazım mevkilerini söylemeye gerek yok herkes biliyor

• SS10 kullanıcısına yanıt
    Bos bos konusuyorlar. Burakla Selcuk gitsinmis. Daha iyi yerli kimi alacaklar acaba? Mesut ya da Arda'nin gelecegini falan mi saniyorlar? Yoksa ibrahimovic'i ibrahim mi yapacaklar?

Boyle taraftarlik olmaz olsun. Maymun istahli her insandan tiksiniyorum.

• Her zaman varlardı, bundan sonra da olacaklar maalesef

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.