Biz gönderme şenliği yapıyoruz ilk mesajda yazdığım gibi. Almakla alakamız yok
Alıntıları Göster
Muslera , Melo , Sneijder , Bruma dursun . Gerisi pılını pırtını toplayıp gitsin . Bruma seneye iyileşir 4 kişi daha iyi oynarız inanın .
quote:
Orijinalden alıntı: Prafoll
Muslera, Semih, Melo, Telles harici hepsi gidebilir. (As takım)
Umut, Drogba, Eboue ile yollar ayrılır bence. Gerisini bilmem.
Kesinlikle kalması gerekenler ise Muslera, Melo, Telles, Sneijder, Semih ve Burak
Oklava ile vuracaksınız biliyorum ama Allah aşkına şu maçın etkisinden bir 10 saniyeliğine çıkın ve Burak'tan daha iyi alabileceğimiz yerli forvet söyleyin. İşte bu yüzden kalmalı. Daha iyi Türk forvet alırsak zaten direkt gönderilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom
Melo gitsin Mustafa Sarp gelsin
Burdisso Hajrovic (bu adamı gelirkende demiştim Türk olmayacaksa anlamı yok diye) Eboue Drogba Şeşu Burak Selçuk Sabri Salih Dursun Ceyhun vs vs uzar gider.
burak drogba selçuk eboue
Salih ve Hakan balta
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
Umut, Drogba, Eboue ile yollar ayrılır bence. Gerisini bilmem.
Kesinlikle kalması gerekenler ise Muslera, Melo, Telles, Sneijder, Semih ve Burak
Oklava ile vuracaksınız biliyorum ama Allah aşkına şu maçın etkisinden bir 10 saniyeliğine çıkın ve Burak'tan daha iyi alabileceğimiz yerli forvet söyleyin. İşte bu yüzden kalmalı. Daha iyi Türk forvet alırsak zaten direkt gönderilir.
Tez getirin kellesini
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
Salih ve Hakan balta
Ceyhun,Sabri,Chedjou, Eboue, Drogba, Umut, Hajrovic, Burdisso,Aydın bla bla bla.
Salih dursun kalabilir defansif bir beki kanat oynatti hoca o cocuk iyi Selcuk Drogba Burak bunlar acilen gitmesi gerekenler Chedjou Eboue Bunlar da gitmeli yerine oyuncu bulunursa
Drogba zaten gidecek yazmaya gerek yok. Burak, Selcuk, Umut, Eboue gitsin yeter. Kiralik oynayanlar da geri donmesin tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: tlhxyz
Drogba zaten gidecek yazmaya gerek yok. Burak, Selcuk, Umut, Eboue gitsin yeter. Kiralik oynayanlar da geri donmesin tabi.
Burak ve selcuk gitsinde gerisi önemli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: orhanyıldız
Burak ve selcuk gitsinde gerisi önemli değil.
Alıntıları Göster
Revizyon şart, zaten yaşlı bir takımız. Sonumuz Milan gibi olur arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: felsefesever
Revizyon şart, zaten yaşlı bir takımız. Sonumuz Milan gibi olur arkadaşlar.