Bildirim
İstanbula gidince sırayla yapılacaklar?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bar olarak şanzeline cafeyi tavsiye edebilirim . Gayet güzel ve eğlenceli bir mekan . Sahibi var Alaattin kendisi gayet makara adamdır . Bar'da çalan şarkılarda güzel . Nam-ı değer Tiesto Apo abimizdir var mesela . -
Şimdi şöyle bir şey var
Bütçeniz ne kadar?
Kaç gün kalıcaksınız?
Nerde kalıcaksınız? gibi.
Her neyse bunları geçelim:
Tarihi seviyorsanız: Karaköyden galata kulesini görüp, ordan eminönü, mısır çarşısı, topkapı müzesi yapılabilir.
Gece Hayatı için:Taksim olabilir ama önermem şeyi çıkmış durumda çünkü,Bunun yerine ortaköy bebek tarafları daha iyi olabilir veya etiler.
Boğaz turu yapılabilir,Ortaköy sahilinde yürüyüş olabilir.Daha çok sayarım ama bana ne tarz şeylerden hoşlandığını söylemen lazım. -
Kendimce istanbuldan gidince sırayla yapılacaklar diye okudum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütçe 300 lira civarı. 2 gece kalıcaz. nerde kalacağımız ne yapacağımız tamamen doğaçlama gelişicek gibi hocam. sizden yardım almayı umuyordum -
quote:
Orijinalden alıntı: hegomanya48
bütçe 300 lira civarı. 2 gece kalıcaz. nerde kalacağımız ne yapacağımız tamamen doğaçlama gelişicek gibi hocam. sizden yardım almayı umuyordum
İstanbulda olsam yardım ederdim ama şuan sadece tavsiye verebilirim.
Bütçe 300 tl ise bar olaylarında fazla lükse kaçmayın derim.Yoksa geceyi çok kötü sonlandırabilirsiniz
Bara gitmeyin ne gerek var alın ne içicekseniz Kadıköy/Moda sahile gidin çimlere uzanın karşınızda deniz ohhh mis.Hemde ucuz.Kızda dolu etrafı.
Boğaz turu yapın eğlenceli olur.
Avm olarak istinye park iyidir.
Zaten zamanınızın çoğu ya belediye otobüsü beklemekle ya trafikte kalarak yada metrobüste nefes almaya çalışarak geçicek.
-
Yenilecekler ve gezilecekler diye 2'ye ayırmak lazım. Bahsetmediğim 3. kategori ise sizin insafınıza kalmış
300 lirayla 2 gece kalıcan bide bar tavsiye demişsin,bırak barı marı alırsınız 2 şer tane bira inersiniz beşiktaş sahile içersiniz bardan daha çok güzel olur,bara gidip sulu biraya 7-10 lira arası bişey vercen gittiğin mekan dandik olacak zaten boş iş kısaca
tarihi yarımadayı kesinlikle gezin 1 gününüzü buraya ayırın eminönü,beyazıt,sultanahmet,gülhane,galata kulesi en son da istiklale uğrarsınız 1 gün biter,ertesi gün de sabah karaköye gidin erken saatlerde iş görmek daha uygun ondan sonra boğaz turu falan takılırsınız -
bar olarak taksimde rock-y rock bar'ı tavsiye ederim
istiklal caddesinin üzerinde öğrenci mekanı
50 cl bira+2 shoot tekila+çerez 10 tl
çıkıncada yine bu barın sokağın da bir restoran var çorbalar 1.25 tl oradan da bi çorba içersiniz
sonra istiklali boydan boya gezdikten sonra elinize tekelde birer tane efes extra
karaköy'e gidersiniz
karaköy'de kadem sokak var kime sorsanız gösterir orada bir güzel rahatlarsınız
kadınlar 35 tl bu arada -
Evden çıkmamak
Evden çıkmamak.
Evden çıkmamak..
Evden çıkmamak...
Evden çıkmamak....
Evden çıkmamak.....
Evden çıkmamak....
Evden çıkmamak...
Evden çıkmamak..
Evden çıkmamak.
Evden çıkmamak
-
Bence de 300 tl bütçe az .heleki kalacak yerede para vercekseniz. ortaköy,bebekte fiyatlar üst seviye ama Taksim en uygun yer.Taksim de öğrenci bütcesine hitap çok ama az biraz mekan ismi bilerek gitmek lazım.Sonrası belli zaten kapalı çarşı,topkapı sarayı ,sultan ahmet cami,ayasofya vb bunların hepsi bir arada sayılır zaten .(Müze kart çıkartmayı unutmayın ) -
Kumkapıya gidin diyecektim bütçeyi görünce vazgeçtim.
gültepe, fikirtepe, kuştepe, armutlu, bağcılar, esenler, gop, ikitelli, kanarya, esenyurt gibi elit yerlerden başka yerlere gideyim deme... beşiktaş ve kadıköyden uzak dur. -
Bir gun Beyazit, Sultanahmet, Eminonu, Galata ve aksami Taksi. Sonraki gun ise adalara gitmenizi tavsiye ederim. Kesinlikle pisman olmazsiniz ve paraniz yeter :)
quote:
Orijinalden alıntı: _CERKES_
Bar olarak şanzeline cafeyi tavsiye edebilirim . Gayet güzel ve eğlenceli bir mekan . Sahibi var Alaattin kendisi gayet makara adamdır . Bar'da çalan şarkılarda güzel . Nam-ı değer Tiesto Apo abimizdir var mesela .
Tanıtımda izlemiştim şanzelize kafeyi sorularım var
1- Arkadaşlarla gitmek istiyoruz mekan GaziOsmanPaşa da tam olarak nerde?
2- DJ Apo'nun kulaklıkları gerçekten çalıntımı?
3- Tanıtımın başında kafenin önünde duran abi kim?
4- Yaş sınır kaç? -
quote:
Orijinalden alıntı: FifaPesFifa
quote:
Orijinalden alıntı: _CERKES_
Bar olarak şanzeline cafeyi tavsiye edebilirim . Gayet güzel ve eğlenceli bir mekan . Sahibi var Alaattin kendisi gayet makara adamdır . Bar'da çalan şarkılarda güzel . Nam-ı değer Tiesto Apo abimizdir var mesela .
Tanıtımda izlemiştim şanzelize kafeyi sorularım var
1- Arkadaşlarla gitmek istiyoruz mekan GaziOsmanPaşa da tam olarak nerde?
2- DJ Apo'nun kulaklıkları gerçekten çalıntımı?
3- Tanıtımın başında kafenin önünde duran abi kim?
4- Yaş sınır kaç?
1-Küçükköy Yolu üzeri Necip bey sokak GOP \ İSTANBUL ( Şafak hast. 100 m aşağısında solda )
2-Apo abimiz çok fakir olduğu için internet kafedeki 5tllik kulaklık kullanıyor
3- İşte o Alaattin abi . Kendisinin filmleri bile var
4-Yaş sınırı yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: hegomanya48
bütçe 300 lira civarı. 2 gece kalıcaz. nerde kalacağımız ne yapacağımız tamamen doğaçlama gelişicek gibi hocam. sizden yardım almayı umuyordum
300 lirayla gelirsen istanbula o para anca ulaşıma ve yemeğe yeter
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X