< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Giderek ölüyorum (2. sayfa)
-
-
Açıkçası ben de son zamanlarda benzer ruh halindeyim. Namaza başlayacağım sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
okumadım çok uzun epimiz giderek ölüyoruz her saniyebiraz daha ölüme yaklaşıyoruz
-
6 yıl içinde konulmayan teşhis kalmadı her gittiğim doktor başka bir teşhis koyuyor başka bir ilaç yazıyor sonuç en ufak değişiklik olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sagoyu bir aralar çok dinlerdim ama o günleri de geride bıraktım artık daha çok post punk vs dinliyorum
Ben eskiden gayet sosyaldim hatta dışarıdan eve gitmiyordum ne olduysa 6 yılda oldu kopuş süreci yaşadım herkes yine aynıydı ben değişmiştim sadece kimle konuşursam konuşayım aklımdaki fikirlerden biraz bahsedince çok tuhaf surat ifadesi alıyordu suratı herkes uzaklaşıyordu creepy boy a dönüştüm zaten zamanla sonrası zaten her açıdan kaybetmeye başladım hem iş hem okul hem ilişkilerim kimse kalmadı 20 yıllık arkadaşlarımla bile kavga ettik yol verdik birbirimize daha 1 hafta önce
Ateistim
quote:
Orijinalden alıntı: darkolanAteistim
Trioid bezlerini , parathormonlarını bir kontrol ettirsene ,
Kalsiyum emilimin düzgün olmayabilir , bu çok dramatik karakter değişimlerine yol açar , çoğu kişi uzun yıllar farkında olmadan yaşar böyle ta ki bir kemiği kırılana kadar ya da kapsamlı bir tahlil yaptırana kadar ,
Böbrek üstü bezlerin düzgün çalışıyor mu vb kontrolleri yaptır .
Zira şikayetlerin bahsettiğim hususları dengesiz ve bozuk olan kişilerle aynı hikayeye sahip.
Ayrıca hayvansal gıda tüketmeyi bırak bakalım bir kaç hafta , kandaki yağ oranın düşsün , 2 hafta et ,süt , süt ürünleri ,yumurta vb. yeme .Karbonhidrata makarnaya ekmeğe patatese de abanma , bakliyat ve yeşillik takıl .
3.hafta rio karnavalına gidecekmiş gibi uyanırsın , ruh halin 2.dünya savaşı modunda olsa dahi garip bir şekilde michael jackson gibi dans ede ede gideceksin işine fena enerjik halde...
Sonuçları da burada yaz ,bakalım ne olacak...
-
Bu dediklerini yapacağım
Kullanmıştım baya uzun süre.terapi de alıyordum bir dönem.ilaçlar pek etkilemedi sanki ama terapi daha iyi geliyordu ama artık gidemiyorum maalesef.
Teşekkür ederim düşündüğünüz için.iyileşmenizw sevindim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şeyleri yaşıyorum.
Beni öldürmeyen şey oyalar. Yaşatabilen bir şey yok.
Mutlu edebilen bir şey yok.
Ruh halimde enerjimde değişime yol açabilen tek olay şuydu.
2 hafta önce gerçekten bir kızdan hoşlanmıştım ki sırf balık burcuyum diye friendzonea attı beni. Oysa ki onla vakit geçirmek 6 senedir almadığım nefesi veriyordu bana. Evine de gittim, evime de geldi bir türlü ten teması olmadı maalesef. Saçları hala aklımda. Bu kızdan hoşlandığımı anlayınca sevgilimden de ayrıldım.
Maaşı çok yüksek bir işim vardı, bıraktım. Devam edecek enerji ve motivasyon bulamadım.
Yemek yapacak evi temizleyecek motivasyon da bulamıyorum.
Konuyu açan arkadaşın yazdığı her şey bire bir var.
Şu kalsiyum olayına bir baktıracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 10 Kasım 2020; 19:35:53 >
n e eksik ne fazla ben de tam olarak böyleyim çözümü olduğunu da sanmıyorum hayatın her yüzünün farkındayım akışa uyamıyorum kendimi kandıramıyorum birçoğu gibi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7143B012D
Yaşım ilerledi arkadadim kalmadı yalnızlık hissi hep var hodlandigim kızlar ya daha yakışıklı birine yada arabası olan birini tercih etti işe gidip geliyorum bir iki tane konuşacak kimsem var o da yanımda değil etrafta sırf güzel kız olduğu için herkesten ilgi gören peşine milleti takan birileri var keşke bende öyle doğsaydım diyorum diğer türlü kimse seni görmüyor"Dost istersen Allah yeter. Evet, O dost ise her şey dosttur."
"Yârân istersen Kur'ân yeter. Evet, ondaki enbiya ve melâike ile hayalen görüşür ve vukuatlarını seyredip ünsiyet eder."
"Mal istersen kanaat yeter. Evet, kanaat eden iktisat eder; iktisat eden bereket bulur."
"Düşman istersen nefis yeter. Evet, kendini beğenen belâyı bulur, zahmete düşer; kendini beğenmeyen safâyı bulur, rahmete gider."
"Nasihat istersen ölüm yeter. Evet, ölümü düşünen, hubb-u dünyadan kurtulur ve âhiretine ciddî çalışır."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel yazı hocam doğru bir şey diyemem
Ben de ayni durumdayim.11 yil oldu.Hayattayim hala.
aynı durumdayım ciddi anlamda türkçe yazı okuyup anlamıyorum herşey sıkıcı her dışarı çıktığımda bir araba çarpsada gebersem diye düşünüyorum
-
Bu 11 yıl da kariyer olsun insan ilişkilerin olsun karı kız bulma duru vs olsun nasıldı
Hocam her ilacın etkisi farklıdır. Sizin kullandığınız ilaç neydi? Doktora her probleminizi eksiksiz anlatın doktor sizin anlattıklarınız ile ilaç seçer. Muhakkak işe yarar doğru ilaç seçilirse eğer.
Baya bi ilaç kullandım.öyle direkt sayamayacağım kadar çok :( üstelik kombine kullandım.antipsikotik+ssri+benzodiazepin kullandığım oldu.
belki de çok ağır bir vaka olduğum için pek etkilemedi bilmiyorum :( şu an gitmiyorum ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni, seni, bizi... Konu dışındaki yaşayan ölüleri anlatmışsınız hocam :(
Yaşarken Ölenler İçin - Selahattin Özdemir
Öyle garip garip bakmayın bana
Nolur sormayın bu yas kim için?
Yalnız ölenlere yas tutulmaz ki
Feryadım yaşarken ölenler için.
Ölmeden ölmüşler haberleri yok
Sönmüşler bitmişler çareleri yok
Hayattan kopmuşlar tutanları yok
Feryadım yaşarken ölenler için
Bir dünya kurmuşlar kendilerine
Ruhunu kaybetmiş bedenlerine
Kahredip durmuşlar kaderlerine
Feryadım yaşarken ölenler için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 13 Kasım 2020; 4:18:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X