Giderek ölüyorum kalabalıklar içinde yalnız hissetmekten, aşk hayatı yaşayamamaktan,hayatta başarısız olmaktan, hiçbirsey yapacak enerjimin olmamasından sürekli başımın ağrımasından,hergun iğrenç bir hisle uyanmaktan ne için yaşadığımı bilmemekten sürekli birşeyleri sorgulamaktan gelecek kaygısından artık bana hicbirseyin zevk vermemesinden sürekli endişeli bir hal içinde olmaktan sürekli bir sorun varmış gibi beynimin davranması dan hiçbirsey olmamasına rağmen milyonlarca sorunum varmış gibi davranmaktan bu hayatta yaşamak için bir anlam bulamamaktan ne spor ne iş vb şeylerden bile zevk alamamaktan ölüyorum en ufak bir hayalim ya da bir isteğim yok 6-7 yıldır böyleyim ama şu aralar fena şekilde köşeye sıkıştım para vs kazaniyordum ama hiç ihtiyacım olmayan şeylere harcıyorum hicbirseyin bir önemi yok gibi artık güneşin doğması bana artık bir anlam ifade etmiyor gece gündüz bir anlam ifade etmiyor denize gidip yüzmek bana bir anlam ifade etmiyor arkadaşlarımla kafe bar vs gitmek ye artık hiçbir anlam ifade etmiyor sürekli bu durumdan kurtulmanın yolunu aradım herkesten akıl aldım bu süreçte kimi çalış geçer dedi günde 12 saat çalıştım 1-2 yıl en ufak değişme yok aksine daha da nefret ettim hayatımı düzelttim yine değişen birşey olmadı uykumu düzelttim daha çok dışarıya çıkar oldum aktiviteler edindim ama olmuyor yine zevk alamıyorum kendimden nefret eder hale geldim giderek ölüyorum sigaradan nefret eden ben günde 2 paket sigara içer oldum eskiden hiç böyle değildim tuttuğunu koparan birisiydim o ışık yok artık gözlerimde o ruh yok en ufak şeylerden mutlu olan o insan yok 1 yıldır evden dışarı gerekmedikçe çıkmıyorum tamamen mağaraya çekildim artık akıla da ihtiyacım yok sürekli bu süreci uzattım yaşadıkça daha acı verir bir hal aldı herşey eskiden hiçbirsey umrumda olmazdı hiç düşünmezdim şimdi beynim 1 saniye olsun susmuyor herkes acıyarak bakıyor bu halime tutunamıyorum tutunacak birşeyler yok birşeylere bağlı kalamıyorum tren o raydan çıktı birkere yeniden oturmuyor hicbirsekilde en son bir film izledim ve ortadaki kişide kendimi gördüm hatta size meşhur bir sahnesini atim hiçbir zaman şımarık büyümedim ben alana kadar ne bilgisayarım oldu ne telefonum ama onlara da sahibim yine de tutunacak birşeyim yok olayı şımarık büyümeye bağlamayın gram alakası yok çok zorluklar içinde büyüdüm aksine ama olmuyor hiçbirsey düzelmiyor beynim eskisi gibi çalışmıyor hiçbirseye anlam veremiyorum ben gerçekten ölüyorum |
Giderek ölüyorum
-
-
Çok iyi anlıyorum sizi.ben de uzun yıllardır benzerim.bir şekilde mücadele etmeye çalışıyorum.tükendiğimin farkındayım ama çözüm nedir bilmiyorum.yok saymaya çalışıyorum hep zorluyorum kendimi.pek bir şey yapamıyorum elimden pek bir şey gelmiyor.
terapi alıyordum iyi geliyordu deneyebilirsiniz belki.birde bu duruma bazı fiziksel şeyler de sebep olabilir.doktora gidin bi bence -
Doktora gidip uzun süre tedavi gördüm zaten bu depresyon ya da başka birşey değil bu hastalık bile değil bu çok değişik bir sorun ilaçların en ufak yararı olmadı bana sadece uyuşturdu ve süreyi uzattı sürekli geçiştirerek bende bu yaşa geldim zaten ama nereye kadar böyle hem hiçbirsey yaşayamıyorum hem hicbirseyden zevk alamıyorum tek yaptığın ye iç yat sıç bunlar için mi daha fazla oyalayacam kendimi bir anlam yaratamadım kendime tutunamadım birşeylere amaçsız ve biryerim yok gibi hissediyorum ki zaten de öyleyim hergün daha da acı içinde geçiyor hergün aynada moraran gözaltlarımı içindeki ışık giden gozbebeklerimi ve beyazlayan saçlarımı görmekten yoruldum dostum gidip hastahaneye falan da yattım 6 ay civarı değişen hiçbirsey yok
-
kerem önder youtube kanalını izlemeni tavsiye ederim.. -
Herkes zaman zaman öyle hissediyor özellikle şu karantina süreci herkesi daha da depresif hale getirdi. Ama evde durdukça değişen bir şey olmuyor mutlaka işe geri başla. Ve ayrıca Bir sevgilin olsa inan bana hayatına öyle bir renk gelir ki. Ben de zaman zaman bu moda giriyorum -ki herkes giriyordur- ama sevgilimi,hayallerimizi düşünüp mutlu oluyorum.Bu saçma sapan dünyada aşk en güzel şey -
Anlayabiliyorum :( bu hayatın anlamsızlığı beni de mahvetti.bu hisleri umursamamaya çalışıyorum elimden geldiğince.ne olursa olsun kendimizi tamemen bırakmamalıyız bence.şu dünyada en fazla ne kadar yaşayabileceğiz ki zaten.bu hisler yenilebilir bu hislerle de yaşamayı öğrenebilir insan.bu hislerle boğuşurken tek çözüm suicide gibi gelebilir ama çözüm olacağına inanmıyorum şahsen.dini inancım yok ondan bağımsız söylüyorum her şeyin bir bedeli var hayatta.çözüm olarak suicide düşünmeyin lütfen
Çok karışıj saçmalar gibi yazdım sanırım ama umarım ifade edebilmişimdir. -
Tüketimlerini kısıtla, bağımlı olduğunu düşündüğün ne varsa bırakmaya çalış. Kendi hayatına düzen getirmediğin sürece hep dengesiz olucaksın. Aslında hayat seni hep dengeye sokmaya çalışıyor. Hissettiklerin aslında bir şeyleri düzeltmen için uyarılar.
Bir de hayat anlamsızsa, bırak öyle kalsın. Özel filan değilsin, diğer 7 milyar insan gibi bir şekilde hayatta kalmaya çalışan bir robotsun sadece. Bırak böyle kalsın, kendine baskı yapma, hayatın bir anlamı yok. Ama bu seni mutsuz etmek zorunda değil. -
Oha awk
Adamin saci ve montu bile benle ayni renkler bile tutuyo kac defa yasadim bu sahneyi var ya dün evet dün bile yasadim sahildeydim herkes bos amaclarinin peşindeydi oh yok o onceki gundu dun sey oldu okulun ormanina gittim yine herkes aptal amaclari ve sosyallikleriyleydi bende aile sorunlarım yuzunden delirmis bir mutsuzlukta hava aliyordum ve insanlarin sesi beni rahatsiz ediyordu oyun oynayan cocuklardan bile nefret ettim yasama ve doguma isyan ettim neden vardik ki neden aci çekiyorum ki neden 6 7 yildir böyleyim neden mutlu değilim nerede hata yaptım
Bende hep böyleyim bro sana nasıl yardim edebilirim ben duzelemem ama senin icin yapabileceğim bir sey varsa söyle yapayım -
Hayatımda birçok şeyi düzelttim zaten ama hep kendimi bir şekilde yine bu durumun başlangıcında buluyorum hayatım düzensiz olduğu için böyle değilim böyle olduğum için hayatı bıraktım zaten 16 yaşımda herşey çok iyi ilerlerken hem okul hem sosyal ilişkilerim olsun biranda uykusuzluk başladı 6 ay gibi bir süre aşırı uykusuz kaldım gözümü açıyorum metroda okula gidiyorum gözümü açıyorum okulda sıradayız gözümü açıyorum eve falan gelmişim geceleri hicbirsekilde uyuyamazdım gündüzleri hiç uyuyamazdım sadece okulda 1-2 saat uyursam uyurdum zombi gibi okula gidiyordum derslerde çok iyiyken sınavlardan 5-10 almaya başlamıştım herşey değişmişti soluğu o zamanlar psikiyatride aldım hicbirseyden utanmayan ben sıkılmaya ben en ufak bir olay karşısında şimdi vücudum aşırı kasılıyor herşeye aşırı tepki veriyorum normal olamıyorum normalken oldu birden bunlar hicbirşeyi kasmazdım zaten hayatım da duzenliydi ve yaptığım herşeyden zevk alırdım zaten gelecek açısından birşeyler de başaramadım bu olan şey yüzünden zaten elimde olan parayı da ya sigaralara yatırıyorum ya fatura ödüyorum başka birşey yok tüketici bile değilim resmen ya da tüketsem de zevk alamıyorum
-
Dostum ben herşeyi denedim yok bundan kurtuluş falan yok ben bu şekilde de yaşayabileceğimi sanmıyorum
-
Yaşım ilerledi arkadadim kalmadı yalnızlık hissi hep var hodlandigim kızlar ya daha yakışıklı birine yada arabası olan birini tercih etti işe gidip geliyorum bir iki tane konuşacak kimsem var o da yanımda değil etrafta sırf güzel kız olduğu için herkesten ilgi gören peşine milleti takan birileri var keşke bende öyle doğsaydım diyorum diğer türlü kimse seni görmüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-091269FB4
Anlayabiliyorum :( bu hayatın anlamsızlığı beni de mahvetti.bu hisleri umursamamaya çalışıyorum elimden geldiğince.ne olursa olsun kendimizi tamemen bırakmamalıyız bence.şu dünyada en fazla ne kadar yaşayabileceğiz ki zaten.bu hisler yenilebilir bu hislerle de yaşamayı öğrenebilir insan.bu hislerle boğuşurken tek çözüm suicide gibi gelebilir ama çözüm olacağına inanmıyorum şahsen.dini inancım yok ondan bağımsız söylüyorum her şeyin bir bedeli var hayatta.çözüm olarak suicide düşünmeyin lütfen
Çok karışıj saçmalar gibi yazdım sanırım ama umarım ifade edebilmişimdir.Dostum bırakma kendini diyorsun da yaşayamıyorum ki hayatı bana hiçbirsey zevk vermiyor artık sanırım çok hızlı tükettim herşeyi eski den en ufak yaptığım şeylerde acayip bir keyif alırdım çok mutlu olurdum şimdi o his hiç yok içimde lise yıllarında farkettim bu durum sadece birden bana oldu bende onlar gibi normal ve mutluyken bir anda anlamsız amaçsız bir hayata sahip oldum çektiğim acılarda cabası
-
Sen kendini göstermeden kimse seni görmez biraz havalı ol biraz ukala ol bakımlı ol kendine değer ver bak bakim kimler senin peşinde koşuyor hayatta kendini merkeze koyarsan herkes seni ister şahsen eskiden böyleydi benim için merkezde ben vardım benimle takılmak isteyen kişi çok olurdu ne zaman ki bu tuhaf duruma düştüm kimse kalmadı yanımda
-
Evet farkındayım yakın zamanda araba almak istiyorum ondan sonra ben merkezli yaşamak gibi planim var araba olmadan pek bir şey yapılmıyor -
dostum hayvani zevkleri dengeleyerek yoksunluklarinda keyif alacagin aktiviteler bulmaya calis. ayrica ben de benzer seyleri hissediyordum. doktor şöyle bir şey söyledi araştır : Depersonalization .
-
Aç sagodan neyse parçasını takılı kalma hocam boşkoy gitsin.. -
20 yıldır karantinada olan doomer gibiyim, karantina kelimesinin ne anlama geldiğini yeni öğrendim. meğersem ben hep karantinadaymışım
-
Evlenip sağlıklı çocuk sahibi olmayı dene.Belkide ihtiyacın olan bu.
-
Buradan elbette size kalkıp gidin, kimyasal içerikli psikiyatrik ilaçlar kullanın demek istemezdim ama insanlar bazen bunları kullanmaya mecbur kalır. Beni dinleyin hayatınız büyük ölçüde değişecek sadece deneyin. Konu sahibi ve siz hocam, herhangi bir hastanenin psikiyatri bölümüne randevu alın ve randevu zamanınız geldiğinde doktora aynen burada yazdıklarınızı bir-bir anlatın. Size vereceği ilacı veya ilaçları aksatmadan her gün belirtilen saatlerde alın(genelde sabah olur bu) sizin bu durumlarınıza (paxera, cipralex, Anafranil veya Lustral yazacaktır yüksek ihtimalle.) Bende sizin gibiydim ve bir kaç yıl kullandım bu ilaçları ve gerçekten işe yaradı hayatım büyük ölçüde değişti. Sende konu sahibi de psikiyatriye gidip ilaç kullanmak zorundasınız!!! -
Zamanını boşuna harcama dünyalıklarda sana kardeş tavsiyesi Kuran ve Hz muhammed senin ilacın.cevabın sorunun içinde mutlu olamıyorum diyorsun zaten senin elinde değil ;)
Necm suresi 43. ayet
Güldüren de ağlatan da O'dur.
وَأَنَّهُ هُوَ أَضْحَكَ وَأَبْكَى
Ve ennehu huve adhake ve ebka.
Ben sana ilacı uzattım artık gerisi sana kaldı;) ilacı al keyfine bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuKaRa -- 10 Kasım 2020; 8:32:6 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"Dost istersen Allah yeter. Evet, O dost ise her şey dosttur." "Yârân istersen Kur'ân yeter. Evet, ondaki enbiya ve melâike ile hayalen görüşür ve vukuatlarını seyredip ünsiyet eder." "Mal istersen kanaat yeter. Evet, kanaat eden iktisat eder; iktisat eden bereket bulur." "Düşman istersen nefis yeter. Evet, kendini beğenen belâyı bulur, zahmete düşer; kendini beğenmeyen safâyı bulur, rahmete gider." "Nasihat istersen ölüm yeter. Evet, ölümü düşünen, hubb-u dünyadan kurtulur ve âhiretine ciddî çalışır." |
Zamanını boşuna harcama dünyalıklarda sana kardeş tavsiyesi Kuran ve Hz muhammed senin ilacın.cevabın sorunun içinde mutlu olamıyorum diyorsun zaten senin elinde değil ;)
Necm suresi 43. ayet Güldüren de ağlatan da O'dur. وَأَنَّهُ هُوَ أَضْحَكَ وَأَبْكَى Ve ennehu huve adhake ve ebka. Ben sana ilacı uzattım artık gerisi sana kaldı;) ilacı al keyfine bak |
Trioid bezlerini , parathormonlarını bir kontrol ettirsene , Kalsiyum emilimin düzgün olmayabilir , bu çok dramatik karakter değişimlerine yol açar , çoğu kişi uzun yıllar farkında olmadan yaşar böyle ta ki bir kemiği kırılana kadar ya da kapsamlı bir tahlil yaptırana kadar , Böbrek üstü bezlerin düzgün çalışıyor mu vb kontrolleri yaptır . Zira şikayetlerin bahsettiğim hususları dengesiz ve bozuk olan kişilerle aynı hikayeye sahip. Ayrıca hayvansal gıda tüketmeyi bırak bakalım bir kaç hafta , kandaki yağ oranın düşsün , 2 hafta et ,süt , süt ürünleri ,yumurta vb. yeme .Karbonhidrata makarnaya ekmeğe patatese de abanma , bakliyat ve yeşillik takıl . 3.hafta rio karnavalına gidecekmiş gibi uyanırsın , ruh halin 2.dünya savaşı modunda olsa dahi garip bir şekilde michael jackson gibi dans ede ede gideceksin işine fena enerjik halde... Sonuçları da burada yaz ,bakalım ne olacak... |
Benzer içerikler
- sevgilinin annesine doğum günü mesajı
- büyü bozan hoca
- fexadyne kullananlar yorumlar
- etek traşı nedir
- sistem 12 nedir
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X