Şimdi Ara

Gidiş-dönüş uçak bileti, gidişi kaçırınca otomatik dönüş biletinin yanması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtdışı gidiş dönüş ucak biletim var. gidiş uçağını kaçırdım. ertesi gün başka bir gidiş bileti alarak uçtum. şimdi bana gidiş biletimi kullanmadığım için otomatik olarak dönüş biletimin iptal olduğunu yeni bilet almam gerektiğini söylüyorlar. böyle APTALCA bir uygulama olabilir mi ?

Bilet THY

• parasını iade ettiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

parasını iade ettiler mi?

hayır bileti yakıyolar !
  • Bilet sözleşme maddelerinde yazıyorsa bu durum kurtaramazsınız gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furer

quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

parasını iade ettiler mi?

hayır bileti yakıyolar !

O zaman çok aptalcaymış. Geçmiş olsun

Gidiş-dönüş uçak bileti, gidişi kaçırınca otomatik dönüş biletinin yanması ?

• Dönüş bileti daha ucuz oluyor gidişten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısını daha bu haziran italyaya giderken yaşadım, gidişi kaçırınca dönüş bileti de yandı(alitalia şirketi) üzerine bir de mecburiyetten aynı uçaktan bilet almam ve uçağın neredeyse yarısı boş gitmesi... çok adice bir uygulama, mecbur kalmadıkça süper bir indirim olmadıkça gidiş dönüş almayın ayrı ayrı alın kafanız rahat olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şirketlerin böyle kafasına göre mantık çerçevesinde olmayan kurallar uygulayamamaları lazım. Rezillik. Neresinden bakarsan bak tutar yönü olmayan bir bilet parası kazanmak için müşteri kaybettiren sistem.
  • serkandurmus kullanıcısına yanıt
    Ben bu konuyu öncelikle genel müdürlüğe sonuç alamazsam tüketici heyetine başvuracağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.