Şimdi Ara

gif arka planını nasıl trans paran yaparım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayfaya uçan kuş eklemek istiyorum bi tane buldum çok beğendim

bu fakat sayfa siyah gif in arka planıda beyaz olduğu için kötü bi görüntü ortaya çıkıyo imageready ile açtım beyaz zeminleri transparana çevirdim fakat bu seferde ortaya şöyle bi şey çıktı

sanırım gif içindeki resimler sırayla değişirken arkadaki silinmiyor üst üste görüntüleniyor bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda bilgisi olan varmı
    şimdiden teşekkürler

• İmage Readyde Her layerda önceki gösterlen layeri görünmez yap.

İşşallah anlamışsındır zamanım yok kısa anlattım
  • öncelikle teşekkürler ama malesef bendeki türkçe değil görünmez die bi şeçenek bulamadım layer bölümündeki seçenkleri karıştırdım ama değişiklik olmadı hangi menüden nereye yada layer penceresinden nereye tıklayacağım şeklinde anltabilirseniz sevinirim

yardımlarınızı bekliyorum
  • görünmez derken gözü kaldır.

Yani Üç layer olduğunu düşünüyorum.
    Kanat Üsteyeken ----> A layeri olsun
    Kanat Ortada----> B layeri
    Kanat altta ----> C layeri

Şimdi Kanat üstteyken diğer iki layer gözükmeyecek yani yanlarındaki küçük göz simgelerini kaldır.
    Sonra diğer layera geç animationdan bundada A ve C gözükmeyecek yani gözlerini kaldırcan ve B gözükcek Sonra animationdan diğer layera geç bundada A ve B gözümücek gözleri kaldırcan yalnız c kalıcak böylece olur.
    Böyle yapabilirdin ama be resimde bozuluyo olmuyo o yüzden transparan yerine kendi sitenin rengini kullan
    sana yaptım:

• anlattığını anladım gözleri kaldırınca arkadaki layerler gidiyor ama kaydedince geri geliyo nasıl oalcak merak ediyorum dier kuşlar oluyo ama onlarda uyumlu değil

sayfanın arkaplanı renkli çiçekli falan bi şey kötü de olsa transparan olması çok daha iyi

• demek istediğim buydu
    sadece bir kişi yardım etmeye çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1860_h -- 3 Haziran 2008; 19:43:30 >
  •  gif arka planını nasıl trans paran yaparım

Jasc Animation Shop - Tek geçerim

umarım işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 4 Haziran 2008; 0:17:00 >

• ImageReady İle Proje Oluştururken Background'ı Transparent Yap ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

gif arka planını nasıl trans paran yaparım

Jasc Animation Shop - Tek geçerim

/>

umarım işini görür

Şu programı birde ben inceleyim bakalım güzele benziyor, teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: xxantihackersxx

ImageReady İle Proje Oluştururken Background'ı Transparent Yap ;)

hocam onu yapıyorum oluyo ama işte sorun orda başlıyo resim2 resim1 in üstüne açılıyo ilk sayfaya ekledğim o şekilde yapmıştım 2. resim transparan olduığu için 1. resmin arkadan görünüyor ilk mesaja eklediğim hatalı yapımı anlatmak istiyorum yani
  • @Kumandan,

Bende Jasc A.Shop 3 kullanıyorum.Bu işi nasıl yaptığını bir açıklasan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.