Arkadaşlar sistemim bu şekilde.Eskiden stock fanla gta 4 yada cod 4 oynamaya felan kalktığımda 5 dakika sonra işlmecimin sıcaklığı 80-85 dereceye çıkıp bilgisayar kendini kapatıyodu.Onun için 2 gün öncehttp://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=31794 bu işlemci fanını aldım tabikide rahat oyun oynayabilmek için.Bu fanı taktım ve gta 4 oyununa girdiğimde 20 dk sonra işlemci sıcaklığı 88 dereceye çıkıp pc kendini kapattı.Ben size şunu soruyorum bu amd 6000 işlemcinin iki farklı modeli var . 3.1 ghz ve 3 ghz lik modeli var.Benim işlem cim 3.1 ghz olduğundan anakartın işlmecimi kaldrımaması gibi bir durum olur mu?Eğer sorun o değilse sorun nedendir acaba?Aslında yeni bi fan aldımda düzelmesi lazım değilmiydi?
Lütfen bana yardım edin
Anakartın işlemciyi destekliyor.Bios güncelleme yaparak deneyebilirsiniz.Eğer acemi iseniz biosu siz güncellemeyiniz.İşlemci ile fanın tam oturduğundan emin olun.Termal macunun doğru sürülmesine dikkat edin.Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: ihsan1987
Anakartın işlemciyi destekliyor.Bios güncelleme yaparak deneyebilirsiniz.Eğer acemi iseniz biosu siz güncellemeyiniz.İşlemci ile fanın tam oturduğundan emin olun.Termal macunun doğru sürülmesine dikkat edin.Kolay gelsin.
En son 4-5 ay önce termal macun sürülmüştü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme