Şimdi Ara

GIGABLUE HD 800 SE KULLANANLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
16.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kanoute

gigablue 800 se hd satıyorum digiturk aldığım için
    hepsidijitalden faturalı
    350 tl
    kutusu vs herşeyi duruyor. ilk günkü gibi durumdadır

cihazın garanti durumu nedir
  • Cihazın 2 yıllık garantisi varsa sorunsuz desteğimiz altındadır. 2 yıl sonrada yine problem yaşarsanız yine destek vermeye devam ediyoruz merak etmeyiniz. Gigablue se modeli şu an yok satıyor. Arkadaşın verdiği fiyat garyet uygun alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

Cihazın 2 yıllık garantisi varsa sorunsuz desteğimiz altındadır. 2 yıl sonrada yine problem yaşarsanız yine destek vermeye devam ediyoruz merak etmeyiniz. Gigablue se modeli şu an yok satıyor. Arkadaşın verdiği fiyat garyet uygun alabilirsiniz.

bu sabah firmanızdan internet yoluyla çift tunerli 800se siparişi verdim.
  • ürününüz bugün kargoya verilir hayırlı olsun
  • http://www.gigablueavantaj.com/ bu siteye nasıl üye oluyoruz. bilgi almak için tıklayın linki bile aktif değil.
  • O kısmı gübnceleyelim hatırlattığınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: docea

http://www.gigablueavantaj.com/ bu siteye nasıl üye oluyoruz. bilgi almak için tıklayın linki bile aktif değil.

orası tam bir muamma ! Bende firmayı aradım birkaç kez, mail atın arkadaşlar şifrenizi göndersinler falan dediler, ama şifre falan gelmedi hala bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

quote:

Orijinalden alıntı: docea

http://www.gigablueavantaj.com/ bu siteye nasıl üye oluyoruz. bilgi almak için tıklayın linki bile aktif değil.

orası tam bir muamma ! Bende firmayı aradım birkaç kez, mail atın arkadaşlar şifrenizi göndersinler falan dediler, ama şifre falan gelmedi hala bekliyoruz

inşallah destek ürünü satana kadar değildir.

aldığım ürünün sayfasında

ÜRÜN ÇİFT TUNERLİ OLARAK GÖNDERİLMEKTEDİR.
    AYRICA GİGABLUE HD 800 SOLO ve SE MODELLERİNİ ALAN ESKİ VE YENİ MÜŞTERİLERİMİZE ÖZEL FIRSATLARwww.gigablueavantaj.com 'da

bu şekilde yazıyor.

ya buibareyi sitelerinden kaldırırlar yada siteye giriş olayanı çözerler kanısındayım.

• Valla o özel fırsatlar neyse artık, bir türlü yararlanamadık yani !??! Bekliyoruz bakalım ne olacak görücez ...
  • zaman ılaç olacaktır.
  • Ülkemize ilk gelen quadlardan birine sahibim 6 ay falandır kullanıyorum. Aynı zamanda 2 yıllık bir atlanta hdbox'ta var. İlk versiyonda görüntü kalitesi hdbox'a göre kötüydü, ardından gelen güncellemeler sonrası görüntü kalitesi çok düzeldi. Bunun dışında external usb disk kullanıyorum. Cihazda 3 tuner olarak DVB-C/T mevcut. Aynı anda bir kanalı seyrederken diğerini kaydetme, hatta kayıt sırasında başka bir kayıdı seyretmek mümkün. Tüm dreambox eklentileri çalışıyor. Hız konusunda çok başarılı, bu kadar iyi unsurun dışında tek kötü noktası ara sıra güncelleme yaparsanız, kilitleme yapıp açmayabiliyor. Cihazı baştan kurmak-yüklemek durumunda kalabiliriyorsunuz. Bunun için cihazın yedeğini anamenuden alarak bu tür işlemleri yapmanızı özellikle hatırlatayım. Aksi taktirde tüm ayarları baştan yapmak çok zahmetli oluyor. İnternette cihazın destek forumları var fakat yabancı dil bilmeniz şart. Cihaz linux tabanlı eger benim gibi mühendis kökenliyseniz çok seversiniz. Örneğin cihaza takılı usb diskimi ev içi dosya sunucusu olarak kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

O kısmı gübnceleyelim hatırlattığınız için teşekkürler.

henüz bir gelişme yok sitede. siteyi merak ettim. o avantajlar ne????
  • Atlanta dan sonra dün bu Cihaza geçtim, İptv, Ccam stabil görüntü kalitesi hanima göre (onun gözler saglam) Atlanta dan iyiymiş. Birde yeni programlarla Ccam, İptv kurmak aşırı basitleştirilmiş. 15 dakikada kanal listesi, İptv ve Ccam kurulumu bitti, Full bakıp bile aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.gigablueavantaj.com sitede hala bir gelişme yok
  • Iyi günler, bu uydu alicisi benim çok hosuma gitti ama teredüt ediyorum.. O yüzden milletin yazdiklarina bakiyorum.. gördügüme göre cogu kisiler bu üründen menmum. Merak ediyorum bu cihazlan istedigimiz gibi kanalari siraliya biliyoruz yoksa ila favori listeleri mi kullanmak lazim??
    Umarim kanalari istedigimiz gibi siraliya biliyoruz bu cizlan. Bunun cevabini verebilirmisiniz bana?
  • Kanalları istediğiniz gibi sıralayabilirsiniz, ister cihaz üzerinden isterseniz bilgisayardan kanal listesi düzenleyebilirsiniz.
  • Bir gelişme yok ve olacağınıda sanmıyorum !
    Bence bu tamamen pazarlama taktiği !
    Hikaye yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Atlanta dan sonra dün bu Cihaza geçtim, İptv, Ccam stabil görüntü kalitesi hanima göre (onun gözler saglam) Atlanta dan iyiymiş. Birde yeni programlarla Ccam, İptv kurmak aşırı basitleştirilmiş. 15 dakikada kanal listesi, İptv ve Ccam kurulumu bitti, Full bakıp bile aldim

atlanta'nın hangi modelini kullanıyordunuz? yazılım desteği konusunda süphelerim var biraz.
    selamlar..
  • Atlanta hdbox t tuslu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hotbird kanalları çıkmıyor gigablue cihazım var.
    Daha önce nextstar sd receiverım vardı
    Turksat ve hotbird çıkıyordu sonra hotbirde okutmamıştım yani uzun süredir hotbird kullanmıyordum

Gigablueyu yeni aldım acemisiyim

2 çanak antenim var lnb1 turksatı lnb2ye hotbirdmü koyacağım.
    Disegeci 1.0 yoksa 1.1 mi yapacağım

Uydu arayıcıya baktım şu bilgiler var

frekans 11054
    yatay
    symbol rate 30000
    otomatik
    fec 5/6 yazıor

cihazımda server yüklü
    hotbirde ait bilgiler yanlışmı kanalları taratsam serverdeki bilgiler silinirmi

yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.