Şimdi Ara

Gigabyte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle arkadaşlar ben macaristandan telefon getirteceğim şu modeller arasında kaldım gigabyte rey r3 ve gigabyte arty a3 rey r3 ün sar değerleri normal sanıım sitesinde rey r3 e tıklayıp faq kısmına bakarsanız yazıyor ama arty a3 ü bir bulamadım neyse arkadaşlar bu telefonlardan hangisini önerirsiniz birde başka öneri olursa 40000 huf u geçmesin son olarak arty a3 ün sar değerlerine ulaşan olursa lütfen belirtebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GtHas -- 21 Ağustos 2014; 14:08:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP
  • Hadi Beyler bilen yok mu?
  • UP
  • Başka öneri yok mu bu arada 40000 huf 367 lira felan
  • Telefonları kimse bilmiyor emin ol link falan koyda bizde inceleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gigabytecm.com/en/goodscontent.php?id=206 rey r3

http://www.gigabytecm.com/en/goodscontent.php?id=256 arty a3

Ama ben de vazgeçmek üzereyim
    böyle s duos 2 veya lg l70 olabilir diye düşünüyorum telefonların (gigabyte) kılıf yok bozuldu desen yapabilecek kişi ya var ya yok!!!
    önların dışında önerisi olan varsa felan söylesin yoksa yukarıdakılerden birisi olsun lütfen.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GtHas -- 23 Ağustos 2014; 23:24:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde telefonda oyun oynarım yani o yüzden şöyle gpu güzel olsun ekran yeterince büyük olsun 4" , 4.5" (belki 4" yetmez) son olarak da core duo nasıl?
  • UP
  • Zenfone 5 konuyu kapat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.