Evet farklı. Freesync olan modellerde G-sync kullanılamaz diye bir şey kalmadı artık. Günümüzde üretilen modellerde AMD veya Nvidia hangisiyle anlaşıldıysa diğerini de destekliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gigabyte 23.8' G24F-2 165Hz (180Hz OC) IPS 3.399 TL (2. sayfa)
-
-
Bildigim kadariyla G-sync destekleyen monitorler ayriyetten bunun icin Nvidia cip iceriyor. Yanlissam lutfen duzeltin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gsync uyumlu yazanlar chip içermiyor sanırım. Philips de öyle.
https://streamersplaybook.com/g-sync-vs-g-sync-compatible-whats-the-difference/#:~:text=G%20Sync%20monitors%20have%20a,as%20native%20G%20Sync%20monitors.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Simdi anladim olayi. Yazilimsal olarak destekliyormus dediginiz gibi hepsi birbirini. MSI g241 kullanan biri olarak freesync ya da diger yazilimla sync monitorlere tövbe ettim. 5500xt ekran kartimla ve 144hz MSI g241 monitorle resmen rezil oldum. Lol de bile fps 200 un altina inmezken yirtilma ve bulaniklasma oluyordu diger oyunlari siz düsünün. Ondan dedim G-sync diye. Gsync cipli monitor birinci sartim artik sistemde. Yazilimlar cipli kadar performans vermiyor denedim onayladim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 2k 32" IPS ekran arayışındaydım. Fiyatı ve özellikleri iyi gibi, yorum var mı ?
www.itopya.comLG 32" 32GP83B-B 165Hz 1ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium G-SYNC NanoIPS QHD Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/lg-32-32gp83b-b-165hz-1ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-premium-g-sync-nanoips-qhd-gaming-monitor_u17111 -
monitörlerden anlayan ve teknik bilgisi olan bjkyener diye bi üye vardı, nerede monitör konusu açılsa çöp diye b.k atardı. 🙂
özledik kendisini, gelse de bi yorumlasa bu monitörü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O her şeye çöp yazmıyor muydu ya haha
Teşekkürler aldım bir tane
ben 3800'den almıştım 1 hafta oldu kullanıyorum her anlamda tavsiye ederim renk oranlarını diğer monitörlerle kıyaslayıp derin araştırmalarımdan sonra bu fiyat aralığında bundan daha iyisi olmadığına emin olabilirsiniz çünkü yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Piksel Aralığı 0.274 mm
0.23 den yukarısı beni rahatsız ediyor.
-
Bu fiyatlardan pek de satılmıyo gibi acaba daha da düşer mi 4000 verilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, ne aldınız?
Kendimde VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz monitör var.
IPS panel ve renkler parlaklık vs çok yoruyor gözümü kısmak durumunda kalıyorum.
Birader şimdi heves etti pc topluyor kendine, onada bi monitör alayım diyorum, 3060TI sistem bakıyor. 2k veya 1080P bakıyorum hangi ürünü öneriyorsunzu yukardakiler VA panel, farkı varmıdır ips'e oranla. Görüş açısının haricinde?
-
G24F-2 modelini aldım hali hazırda 27 inç kavisli monitörüm var büyük oldugundanmi kavisli olduğundanmi bilemiyorum başımı döndürüyor o yüzden aldım.
Küstürdünüz adamı. Tamam her monitöre bir kulp takıyordu ama en azından gerekçeleriyle birlikte laf atıyordu. Bazı arkadaşlar gibi desteksiz sallamıyordu, kuru kuru "iztemezükçü" değildi.
-
-
Şimdi biri gelecek va panel mi kaldı diyecek Ips önerecek 24 inchte gerçek ips panel olmadığını bile bilmeden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X