Şimdi Ara

gigabyte 7900 GT 256 mb wdm vivo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar gigabtye 7900 GT 256 MB ekran kartı aldım ekran kartı sorunsuz calısıyo yanlkız wdm driverını yuklememe ramen aygıt yonetıcısınde capdriver kısmında unlem ısaretı verıyor ve calısmıyor ekran kartının capture ozellıgını kullanamıyorum. ne kadar edm surucu varsa denedım nvidia nın tum son cıkan suruculerı yukledım hıcbır sekılde olmuyor yardım edersenız sevınırım buyuk ıhtımalle ekran kartının vivo kısmı arızalı yardımlarının icin sımdıden tşk ederim.

• kardeş... hayli vaktinde 7800GT kullanırken bende video capture yapamıyordum...sırf bunun için gittim ayrıca capture cihazı aldım SINNAZI midir nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecilgi

slm arkadaslar gigabtye 7900 GT 256 MB ekran kartı aldım ekran kartı sorunsuz calısıyo yanlkız wdm driverını yuklememe ramen aygıt yonetıcısınde capdriver kısmında unlem ısaretı verıyor ve calısmıyor ekran kartının capture ozellıgını kullanamıyorum. ne kadar edm surucu varsa denedım nvidia nın tum son cıkan suruculerı yukledım hıcbır sekılde olmuyor yardım edersenız sevınırım buyuk ıhtımalle ekran kartının vivo kısmı arızalı yardımlarının icin sımdıden tşk ederim.
    ben de 6600 de aynı problemi yaşadım.. her keresinde wdm vivo driverlarını yeniden yüklemek gerekiyor.. yükledikten sonra güzel çalışıyor istediğin kalitede cature kaydı yapabiliyosun... ama hersefer(pc kapatılıp açıldıktan sonra) aynı işlemi yapmak çok sıkıcı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI 8800 GTS 320 MB İNCELEMESİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.