Şimdi Ara

##GIGABYTE 880GA UD3H KULLANICILARI YARDIMLAŞMA KONUSU## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
6.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tony Tony

Bende bu anakartı kullanıyorum amd x3 435 işlemcim var 4 çekirdegi açmamda yardımcı olurmusunuz beyler biosdan acc özelligini aktif etmem gerekiyormuş fakat biosda öyle acc yazan birşey göremedim

Core unlock diye bişey olması lazım onu auto yap.Açılan çeideklerden hangisiyle stabil çalışıyor diye test et sonra.

Ama ben sorumun cevabn alamadim bir tülür crossfire deseği varı bu anakartta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

quote:

Orijinalden alıntı: Tony Tony

Bende bu anakartı kullanıyorum amd x3 435 işlemcim var 4 çekirdegi açmamda yardımcı olurmusunuz beyler biosdan acc özelligini aktif etmem gerekiyormuş fakat biosda öyle acc yazan birşey göremedim

Core unlock diye bişey olması lazım onu auto yap.Açılan çeideklerden hangisiyle stabil çalışıyor diye test et sonra.

Ama ben sorumun cevabn alamadim bir tülür crossfire deseği varı bu anakartta

Arkadaşım öncelikle çok teşşkür ederim cevabın için onu yaptıgımda loading operating system no boutable diyor pc açılmıyor ? neden olabili başka ayarlar enabled mi yapmam lazım

• 770ta ud3 teki biosa göre şöyle oluyor ,

Bıos a gir ve M.I.T. ye enterla .

Advanced Clock Calbration a enterla .

EC Firmware Selection a enterlayıp HYBRID i seç .

Advanced Clock Calibration ı AUTO yap .

sonra F10 la evet de başka bir şey yapma , bilgisayar kapanıp açılacak

Phenom II X4 B35 Processor görürsen tamamdır .
  • çok saol saol arkadaşım halletim x4 oldu

##GIGABYTE 880GA UD3H KULLANICILARI YARDIMLAŞMA KONUSU##

stabil çalışırmı acaba onu çok merak ediyorum

• peki bu kart CF destekliyor mu desteklemiyormu ben Buna X4 965 ve 2X HD6870 Takamadıktan sonra artısı nedir.... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jangsoo

peki bu kart CF destekliyor mu desteklemiyormu ben Buna X4 965 ve 2X HD6870 Takamadıktan sonra artısı nedir.... :D

arkadaşlar bu anakartta iki pcı-express girişi var ama biri x16 hızında diğer slot ise x4 hızında çalışır.yani cf yapacak olan arkadaşlar cf yapmayı düşünüyorlarsa bence hiç düşünmesinler;sonuçta ikinci kartınız x4 hızında çalışır.ama illa yapacam diyorsanız evet cf destekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzaf

quote:

Orijinalden alıntı: Jangsoo

peki bu kart CF destekliyor mu desteklemiyormu ben Buna X4 965 ve 2X HD6870 Takamadıktan sonra artısı nedir.... :D

arkadaşlar bu anakartta iki pcı-express girişi var ama biri x16 hızında diğer slot ise x4 hızında çalışır.yani cf yapacak olan arkadaşlar cf yapmayı düşünüyorlarsa bence hiç düşünmesinler;sonuçta ikinci kartınız x4 hızında çalışır.ama illa yapacam diyorsanız evet cf destekler.

Kartın 4xde çalışması benimbildiğim kadarıyla %4-5 daha az performans veriyor.

Yani abartılacak kadar bir fark yok.
  • o zaman 890GX alsak daha iyimiş
  • ya beyler acil yardım lazım .
    sistemim aşağıdaki gibidir
    bana çok acil kuzy köprüsü soğutması için tavsiyeler lazım bu ana karta uyumlu kuzey köprüsü için soğutucu varmıdır.
  • yok arkadaş hiç bir yerde yok
    yanlış yapmışız asus dan şaşmamak lazımmış:(
  • bu çipset soğutucu ga 880gaud3h nin kuzey köprüsüne takılabilirmi

• arkadaşlar bu anakartta raid 0 yapan oldumu 4 kat daha hızlı çalışır sata3 diyorda ben yaptım pek fark göremedim...
  • arkadaşlar bu anakartla Phenom II x4 955 kullanıyorum stok fan boştayken 3k yukte 5k rpm yapıyo her halukarda bağırabildiği kadar bagırıyo biosu bıraz karıstırdım ama bulamadım cpu fanın hızını nasıl dusuruyoruz yada bı program varmıdır bunu yapabılecegım

programdan baktım suan fan max hızında calsıyo 5973 RPM kasadan nasıl fırlamıyo şaşırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTaR0 -- 14 Nisan 2011; 0:06:22 >
  • Bu anakartta AHCI yi yapabilen varmı. windows yüklüyken fix ile denedim. biostan seçiorm ama olup olmadığını nerden anlicam? ahci yapınca boot ederken OS yi kullandığım ssd yi ide channel olarak gösterio daha sonra sata2 controller die bi ekran gelio orda harddisk ve dvdrom gözüküo?. ahci olarak format ta denedim aynı..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTaR0

arkadaşlar bu anakartla Phenom II x4 955 kullanıyorum stok fan boştayken 3k yukte 5k rpm yapıyo her halukarda bağırabildiği kadar bagırıyo biosu bıraz karıstırdım ama bulamadım cpu fanın hızını nasıl dusuruyoruz yada bı program varmıdır bunu yapabılecegım

programdan baktım suan fan max hızında calsıyo 5973 RPM kasadan nasıl fırlamıyo şaşırıyorum

o bendede vardı düzgün bir fan aldım şimdi 750 devir ile dönüyor ve sıcaklık 35 derecede fan ile ilgili bir durum bilgin olsun bendede aynı sıkıntı oldu çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahser33

bu çipset soğutucu ga 880gaud3h nin kuzey köprüsüne takılabilirmi

Bende bu sorunun cevabını bekliyorum ama kuzey değilde güney köprüsüne uyarmı şeklinde sormak lazım kuzey köprüsünün soğutucusu daha farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

quote:

Orijinalden alıntı: mahser33

bu çipset soğutucu ga 880gaud3h nin kuzey köprüsüne takılabilirmi

Bende bu sorunun cevabını bekliyorum ama kuzey değilde güney köprüsüne uyarmı şeklinde sormak lazım kuzey köprüsünün soğutucusu daha farklı

daha aldınmı bilmiyom ama ben bu forumda yardım edeceklerde bi cevap vereceklerde bekleyene kadar gittim aldım zorladı biraz baya aparatı felanvar ama sonunda oldu mis gibi oldu kuzey köprüsü şimdi buzgibi daha önce dokunamıyodum el yakıyodu .

• mahser33 ,

Bende XIGMATEK HDT-D1284 işlemci soğutucusu var sendeki bu XIGMATEK PORTER CN881 soğutucuyu bende kullanmak istiyorum. Ama yeterli montaj alanı olup olmadığını kestiremedim. Birde CN881 eğimli olduğu için ya ekran kartına temas edicek yada işlemci soğutucuna diye edişeleniyorum ekran kartına değmesi
    olucak iş değil kısa devre yapar. CN881 in montaj yapılmış fotoğrafını paylaşırmısın. Önce ki sonra sıcaklık değerlerinide merak ediyorum. (Bendeki şuan sıcaklık
    değerleri : boşta 45 C - Yükte 60 C)

Ayrıca bu anakartta OC yapmak isteyenlerin bir sorunuda VRM lerin ısınması. Ben 1055t 2.8 Ghz işlemcimi 3.81 Ghz e çıkartabildim. İşlemciye voltaj verdiğim için
    VRM ler sınıyor. Soğutmam lazım ama kullanabileceğim bir soğutucu bulamadım. Bilgisi olan arkadaş var ise cevabını bekliyorum.

• ANLAŞILAN GA-880GA-UD3H KULLANICILARI BU SAYFAYA ARTIK İHTİYAÇ DUYMUYOR. NE GELEN VAR NE GİDEN BİRİ YORUM YAPMIYOR.
  • öyle oldu heralde güncelligini yitirdi sayfa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.