Şimdi Ara

##GIGABYTE 880GA UD3H KULLANICILARI YARDIMLAŞMA KONUSU##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
6.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Phenom II destekli anakartımız için paylaşım başlığı olması dileğiyle.
    Beğendiğiniz, beğenmediğiniz özellikleri,
    Overclock yaparken verdiğiniz voltaj değerlerini,
    Sistem sıcaklıklarınızı
    Ram uyumluluklarıyla ilgili yaşadığınız sorunları ve çözümleri
    Bios sorunları ve çözümleri ile güncellemeleri
    paylaştığımız bir başlık olsun

İlk beğenmediğim özellik benden gelsin ps/2 girşinin bir tane olması bence gereksiz bir kırpıntı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 30 Ağustos 2010; 0:32:03 >

• Bende sipariş verdim ama araya bayram girdiği için daha gelmedi.Kullanmaya başlayınca yazarım olumlu ve olumsuz düşüncelerimi. :)
  • Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum paneldeki sistemle. Henüz oc yapmadım cpu soğutucu takınca yapacağım. Bana biraz sıcak gibi geldi anakart, sizde sıcaklık değerleri nasıl? Sistem boşta iken 43-46 arası değişiyor bende.
    Anakarttan mı kaynaklı bilmiyorum ama internet'te dolaşırken donmalar yaşıyorum. Mozilla, chrome, ie hepsinde oldu. Ama uygulamalarda ve oyunlarda hiçbir sorunla karşılaşmadım. Saatlerce kesintisiz oyun oynadım donma vs. olmadı. A-data ramleri uyumluluk listesinde yazdığı için tercih ettim.
  • Arkadaşlar sistemi kurdum.Sistem aşagıda yazdığım gibi.anakart performans olarak gayet iyi.phenom x4 955 ile 3.8 ghz'e voltaj vermeden stok fan ile çıkardım .sıcaklık olarak kuzey köprüsü aşırı ısınmıyor normal sayılır.anakart üzerinde sadece 1 ps2 girişi olması çok saçma olmuş.sonuçta herkes usb klavye mouse kullanmak zorunda değil.ramlar ile hiçbir uyumsuzluk problemi yaşamadım.genel olarak bundan daha iyisine para vermek gereksiz olur diyebilirim.(tabii cf yapılmayacaksa).

sistemim:
    amd phenom ii x4 955
    gigabyte 880ga ud3
    gigabyte gtx 460 1gb 256 bit
    cm storm scout fatality 550w
    kingston 2x2gb 1333mhz cl7
    wd caviar black 750 gb
  • o donmalar bende de oluyor da asıl sorun ben mikrofonu kullanamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merl

o donmalar bende de oluyor da asıl sorun ben mikrofonu kullanamadım gitti.

ön mikrofon girişinimi arka girişimi doanımlardan realtek yöneticisinde sağdaki jack işaretlerinin hemen üstünde aygıt gelişmiş ayarlarından ve klasör işaretine tıklayınca çıkan seçeneklerden uygun seçenekleri işararetleyince mikrofon hem ön hem arkadan sorunsuzca çalışıyor

880ga gayet iyi boşta bende 31-34 derecelerde pc yükteyken 36-40 arasında değişiyor
    kullandığım diğer parçalar

amd phenomII x2 555be ( x4 b55)
    kingston 2 gb 1333 hyperx
    880 ga ud3h
    500 gb segate hdd
    dark racer 460w kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

quote:

Orijinalden alıntı: Merl

o donmalar bende de oluyor da asıl sorun ben mikrofonu kullanamadım gitti.

ön mikrofon girişinimi arka girişimi doanımlardan realtek yöneticisinde sağdaki jack işaretlerinin hemen üstünde aygıt gelişmiş ayarlarından ve klasör işaretine tıklayınca çıkan seçeneklerden uygun seçenekleri işararetleyince mikrofon hem ön hem arkadan sorunsuzca çalışıyor

880ga gayet iyi boşta bende 31-34 derecelerde pc yükteyken 36-40 arasında değişiyor
    kullandığım diğer parçalar

amd phenomII x2 555be ( x4 b55)
    kingston 2 gb 1333 hyperx
    880 ga ud3h
    500 gb segate hdd
    dark racer 460w kasa

teşekkür ettim.

geçen gün format attım sisteme. cpu ya biraz overclock yapayım dedim (phenom x4 955, 3.2ghz).
    önce bi sıcaklık değerlerini ölçeyim dedim. cpu sıcaklığını göremiyorum. hwmonitor, core temp hiç biri göstermiyor, 0 C gösteriyorlar. acep sıcaklık sensörlerini mi yaktım n'aptım. (format öncesi görebiliyordum)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşalr bende bu anaakrtı yeni aldım ve çok memnunum birka çsorum olacak ama.Çekirdek açam özelliğine sahip mi ve hybrid crossfire nin normal crossfire den farkı nedir acaba.2 tane 4830 ekran akrtını bu anakart ile sorunsuz kullanabilirmiyim.yada da herhangibi 2xpcı-e ekran akrtıyla sorunsuz crossfire kurabilirmiyim.Yanıtlarsanız sevinirim.
  • cf ne demek hocam çift ekran kartı desteği mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozkan

cf ne demek hocam çift ekran kartı desteği mi?

Evet ama benim sorumalarımah ala cevap gelmedi.
  • çekirdek açma özelliğine sahip diğerlerini cf olaylarını hiç araştırmadım bilgi veremicem o okonularda
  • Arkadaşlar Windows / ile net ve ağ bağlantınızda sorun var mı?

Ben bir türlü halldemedim.

Şu başlığa bir bakar mısınız?

http://forum.donanimhaber.com/m_45442796/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

ya anakart yazılımsal olarak biraz sorunlu

hard disk ayarlarında achı var native ıde var bide raid var ben de ıde olarak gözüküyor ama sata 2 hdd :S üstelik yazma hızı hdd nin 25 30 mb kesin bi sorun var :S

achı seçmelisin.windows 7 kullanıyorsan sorun olmaz sanırım.çünkü achıya çevirebilmen için format gerekebilir.neyse eğer achı yaptığında da sata olarak görmezse gigabyte nin sitesinden anakartının achı driverini indrip kur bi rest at işlem tamamdır.
    edit:imla xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 28 Ocak 2011; 21:37:54 >
  • merhaba arkadaşlar bu konuda pek bi bilgim olmadığı için sizlere soruyorum bu anakartta ATI HD6850 ekran kartı ile crossfire yapabilirmiyim acaba eğer olmassa bunun için pahalı olmayan bi anakart önerirmisiniz?
  • ACİL YARDIM

patriot viper II 3x1 gb 1600cl8 (pvt33g1600LLK,1.65 volt),955 be c2,880ga-ud3h var. windows tam açılacakken donuyo ve reset atıyo. Load optimized default dediğimde 1066 cl7 ye alıyo.yine aynı tam açılacakken donup reset atıyo.biosa reset de attım.hdd ler eski anakartla kullandığım hdd ler. windowsu yeniden yüklesem düzelir mi acaba?windows memory diagnostik de yaptım ramler de sorun çıkmadı. start up repair ,system recovery falan da yaptım aynı.Ne yapsam acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmpati

ACİL YARDIM

patriot viper II 3x1 gb 1600cl8 (pvt33g1600LLK,1.65 volt),955 be c2,880ga-ud3h var. windows tam açılacakken donuyo ve reset atıyo. Load optimized default dediğimde 1066 cl7 ye alıyo.yine aynı tam açılacakken donup reset atıyo.biosa reset de attım.hdd ler eski anakartla kullandığım hdd ler. windowsu yeniden yüklesem düzelir mi acaba?windows memory diagnostik de yaptım ramler de sorun çıkmadı. start up repair ,system recovery falan da yaptım aynı.Ne yapsam acaba..

Anakart değişince eski windows'un çalışmama ihtimali yüksek. Yeniden format atman lazım.
  • format attarken mavi ekrana yani win7 yükle ekranına gelip donuyodu. harici ekran kartı kullanıyorum. onboard ekran kartını disable edince sorun düzeldi. hdd ler sata 2 olmasına rağmen ide görüyo. ahci ye getirdiğim de windows açılmıyo.ide de sorunsuz açılıyo.

ramleri 1066 cl7 command rate 1T de çalıştırıyo. 1600 cl8 e aldığımda windows açılmıyo ve reset atıyo.şimdi ben bu ramleri 1600 de çalıştıramayacak mıyım?değiştirsem mi?işlemci fanının boşta 5500 devir gördüğü oldu.sonra kendiliğinden düzeldi.

bunlarda ısı değerleri bana sıcak gibi geldi.
    system : 44
    cpu : 41 (x4955 be)
    cpu fan : 2428

ayrıca biri x4 955 in stok fan resmini gönderebilir mi?bana fan küçük geldi. eski e4300 ün daha kral fanı vardı. 2.8 de bana mısın demiyodu.
  • Epey bi zamandır kullanıyoum bu anakartı ama hala crossfire desteği olup olmadığını bilmiyorum

5770 crssfire planım vardaa
  • Ben de bios u son sürüme gücelledim.

Ama sorun şu ki. Bilgisayar restart ta sorun veriyor. Kapatıp açınca sorun yok. Resart diyince bilgisayar açılmıyor. Doğal olarak bios tan çıkarken yapılan exit işlemi de restart olduğundan gene açılmıor bilgisayar. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Gigabyte a mail attım gerekli yere iletin diye. Salak mıdırlar nedirler. Aldığınız yer ile görüşün diye mesaj atmışlar. Lan mal bios u exa mı yazıyor. Atsana gigabyte merkeze mail. İletsene teknik kısma sorunu. Anlamıyorum arkadaş bu mallar nasıl iş buluyor da buradakiler benim gibi iş bulamıyor aklım almıyor.

Gerçi ülkemizdeki bir kaç teknoarketteki iş görüşmeleri sonucu olayı çözdüm ya neyse.

Şartlar :

1 - Öncelikle işten anlamaman. Müşteri sorduğunda ezberletilen kalıp cevapları vermen ve tamamen ürünü övmeye yönelik kelimeler sarfedip müşteri kitlesi ne olusa olsun ( bilgisayar için Gamer / Ofis kullanımı vb. ) stokta kalan malı önermen gerekiyor.

2 - Fizik olarak manken gibi olman gerekiyor.

3 - 2. madde mümkün değil ise torpilin olması gerekiyor.

4 - 2. ve 3. madde mümkün değil 1. maddeye mükemmel uyup anneni boyayıp babana satman gerekiyor.

• Bende bu anakartı kullanıyorum amd x3 435 işlemcim var 4 çekirdegi açmamda yardımcı olurmusunuz beyler biosdan acc özelligini aktif etmem gerekiyormuş fakat biosda öyle acc yazan birşey göremedim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.