Şimdi Ara

##GIGABYTE 880GA UD3H KULLANICILARI YARDIMLAŞMA KONUSU## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
6.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tony Tony

çok saol saol arkadaşım halletim x4 oldu

##GIGABYTE 880GA UD3H KULLANICILARI YARDIMLAŞMA KONUSU##

stabil çalışırmı acaba onu çok merak ediyorum

merhaba,

phenom ıı x2 555 black edition işlemcim var.
    diğer 2 çekirdeği de açmak istiyorum.
    mümkünse nasıl çekirdek açabildiğinizi daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?

• Kardeşiniz olan Gigabyte -880GM-UD2H anakartı kullanıyorum benide yanınıza alrmsnız ?:)
  • arkadaşlar cihazu yeni aldım ne yaptıysam bu makineye windows 7 kuramadım, disk bicimlendirmeye kadar aşırı yavas bir sekilde geliyor ardindan diski böluyorum %0 dan bir gram ileri gitmiyor bir süre bekledikten sonra ox800700 gibi bir hata mesajı veriyor disk bicimlendirilemiyor diyor ve cihaz orada kalıyor. hem 32 bit hemde 64 bit de denedim. bios daki ayarları da tek tek denedim ama kafam corba oldu cikti, ide mi ahci mi yoksa raid mi olacak ayar. acil yardim.. anakart ve disk bilgileri asagida

880GA-UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866MHz (O/C) DVI&HDMI Anakart

WD 3.5" 1TB Caviar Blue 7200Rpm SATA 3.0 32MB Cache Harddisk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bean -- 25 Haziran 2011; 1:02:25 >
  • yeni aldım şimdilik memnunm ama şu çekirdek açamak nedir bilgi verirmisiniz..
  • bende alıcam yakında bu anakartı acaba rica etsem biriniz biostan bi görüntü atabilirmisiniz buraya ?
  • up up up kimse bakmıyormu ya
  • 1,5 sene kullandığım PC-AM2RS790G - PURE CrossFireX 790GX (SB750) anakartımı dosdan bios yüklemeye çalışırken yaktık, vatan bilgisayar sağolsun üstüne 35 lira isteyip 880GA-UD3H ı verdi bize. 6 aydır kullanıyorum X550 ile X4 olarak.
    Sorun şu ki bazen (ram kullanımı yüksekken) müzik dinlerken vs kasılmalar oluyor ve nitekim bu kasılmaları ses sisteminden duymak ızdırap veriyor :) Sebebi 2Gb 1333mhz micron chipsetli çakma Kingston ram olabilir mi?
    Ram uyumluluk listesinde yok ama KINGSTON (2x2GB) KIT Hyperx DDR3 1333MHz CL7 alsam sizce nasıl olur mu?

• 880ga-ud3h Anakart Phenom II x2 560 be kullanıyorum (x4 b60) Cooler Master CM SPHERE &100 bakır soğutucu 500 gb 32 mb Western Dijital Hdd 4 gb 1333 kingson ram ve HIS 4850 1 gb GDDR3 256 bit ekran kartı kullanıyorum hız anlamında intel kadar performans alamıyorum.Elindeki fan ile voltaj artırmadan 4.1 ghz e kadar o.c yapabildim.Sizce sorun nerede arkadaşlar Hd Tune Memtest ve Bencmark testlerinide yaptım herşey stabil görünüyor.
  • Ahci olacak ,fakat format atarken mavi ekran olarak hata veriyorsa Hdd den olabilir yenide olsan 1 tb hdd lerde genellikle sorun çıkabiliyor ram dan yada baika birşeyden olabileceğini tahmin etmiyorum.Windows7 kuruyorum demiştin.Hd Tune programı ile başka bnir pc ye hdd ni bağlayarak test et çözümü bulabilirsin.
  • Çekirdek açma sadece be işlemcilerde mümkündür x2 bir bir işlemci x4 olarak çalışmabilir eskilerde x2 7750 be x4 oluyordu şimdi ise phenom un be (black editions ) serileri x4 olabiliyor. Phenom x2 545 550 555 560 565 be olması şartıyla anakart 140 w desteklerse ve a.c.c yada core control varsa bios unda çekirdek sayısını artırabilirsin.
  • Phenom II x2 560 .... Phenom II x4 B60

##GIGABYTE 880GA UD3H KULLANICILARI YARDIMLAŞMA KONUSU##
  • Bende yeni sistemi bu kartın üstünde topladım....

phenom ıı x2 560 4 çekirdek oldu....
    4 gb kingstom hyprex
    Sagaget 1 tb
    4670 1gb saphire
    high power 550 watt pwer....

pc mükemmel oldu..Tek bi sorun var oda hafta bir açma düğmesine basınca açılmıyo....Bende power arkadan açma kapama dümesinden kapatıp bekliyorum 3-5 sn sonra açılıyo....Şuan tek sorun bu gibi tabi bunun için yorgan yakmaya değmez...
  • Arkadaşlar versiyonlar arasındaki farkları bilen var mı? mesela bendeki 2.1 3.0 ile ne farkı var?
  • 3 hafta önce assassin's creed 2 oynarken bi anda görüntü gitti. Dedim ahanda crt monitörüm ya da gtx460 gitti. Resetimi attım gene görüntü yok. grafik kartına baktım faz lambaları yanıyordu. neysem grafik kartını çıkarıp onboard a taktım monitörü yine sorun devam ediyordu. Sorunun monitörde ya da grafik kartında olabilceğini eledim.
    Sonra genel bi teste başladım, cpu cooler'ı çıkardım, işlemci ısınıyordu. bilgisayara ın power tuşuna uzun süre bastığımızda kendini kapar. bunu yapmadığını gördüm. ayrıca usb mp3 çaları taktığımda şarj etmediğini de gördüm.
    Boardu 1 yıl önce exadan almıştım. gittim götürdüm, getirici firma endeksmiş. Endeks ile index aynı mı bu arada bilmiyorum.
    tabi sorun powerda da olabilirdi ama bunu fazla dikkate almadım. 1 hafta sonra ürün tamir edildi diye gittim aldım taktım sorun devam ediyordu. geri götürdüm exaya. (belki direk distribütöre götürsem süreç daha hızlı işlerdi ve sorunumu daha iyi anlatabilirdim ama onu kovalıyacak vaktimde maalesef yok. tabi bide exa nın garantiyi teslim alan bayan elamanın sorun için açılmıyor gibi yetersiz bi açıklama yazması zaten beni düşündürmüştü.)

2. defa vermeden önce oradaki adamlara test ettirdim. Yanımda cpu ve ramlerimi de alarak. Boardta problem vardediler geri verdim. yarın 2 hafta olacak 2. ye verişimin hala ses yok.
    Bugün yine arıyacağım.

Paylaşayım dedim.

• 5 dk kadar monitöre görüntü gelmesini bekledin mi .. ben neredeyse 3 dk bekliyorum O.C yaptıktan sonra açılması baya sürmeye başladı işlemci clock larını açtıktan sonra işlemci baya bir yavaşlıyor işin garip kısmıda 6100 nvidia chipset phenom II 545 benim pc den daha hızlı hareket ediyor. Xp de hiç verim vermiyor phenom II 560 880ga ud3h ram lerrider değiştirdim corsair 1333 ram olarak değiştirdim farkeden hiçbirşey olmadı f8i bios olarak güncelledim ... Değişen hiçbirşey yok anakart ın chipsetinin yavaşlığından süpheleniyorum. Aynı sorunları yaşayan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: devlish55

5 dk kadar monitöre görüntü gelmesini bekledin mi .. ben neredeyse 3 dk bekliyorum O.C yaptıktan sonra açılması baya sürmeye başladı işlemci clock larını açtıktan sonra işlemci baya bir yavaşlıyor işin garip kısmıda 6100 nvidia chipset phenom II 545 benim pc den daha hızlı hareket ediyor. Xp de hiç verim vermiyor phenom II 560 880ga ud3h ram lerrider değiştirdim corsair 1333 ram olarak değiştirdim farkeden hiçbirşey olmadı f8i bios olarak güncelledim ... Değişen hiçbirşey yok anakart ın chipsetinin yavaşlığından süpheleniyorum. Aynı sorunları yaşayan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim ..

işlemci clock larını daha önce açtınız mı? Büyük ihtimal işlemci 4 core da stabil değil.

• AMD Phenom II x6 1090 T cpu var şöyle bir sorun oldu voltaj değeri 1.4000 W diyor ama cpu z actığımda 1.3200 V gösderdi sonra bende voltajı 1.45000 Cektim x20 yaptım torbuyou kapadım pc actım cpu z de gene 1.3200 gösderdi prime95 ile bi strese soktum 5 10 saniye sonra mavi ekran yedim (buna hiç bukadar sevinmemiştim) biosa geri girdiğimde Stok voltajı 1.2*** (küsürlü bir rakam tam hatırlamıyorum) sorna 1.4500 Cektğimde cpu z de aynısnı gördü. Bendeki mavi ekran olayı cözüm getirdi şansmı başka bir şeymi bilmiyorum ama olan oldu ve düzeldi
  • Arkadaşlar bu 880GA modelinden alacaksanız sata3 destekli olnaından alın 50 tl fazla verip benim gibi usb 3 var die hemen zıplamayın hem sata3 hem usb 3 desteklisini alın derim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayitusta

Arkadaşlar bu 880GA modelinden alacaksanız sata3 destekli olnaından alın 50 tl fazla verip benim gibi usb 3 var die hemen zıplamayın hem sata3 hem usb 3 desteklisini alın derim.....

aynen ben öyle yaptım 50 tl den kacmaya gerek yok 6 tane sata 3 2 tane sata 2 var yan yana sata 3'ler mavi sata2'ler beyaz renkte
  • mesajım bulunun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.