Bildirim
Gigabyte 890GPA UD3H Anakart aldım yorumlarınızı bekliyorum...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
olayı bitirmişsin -
Parçaları Vatandan alıyorum sizde sanırım orada çalışıyorsunuz nasıl Vatan müşterilerine değer veriyor mu? -
HD5830 alma sakın, parasını haketmiyor...
HD5850 al
890GPA UD3H ise gayet güzel bir anaakrt, X6 işlemcileri de destekliyor, aynı zaman da SATA III ve USB 3.0 desteği de var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 6 Nisan 2010; 20:53:53 > -
Evet anakartta olayı bitirdim de diğer parçalar yine de değişebilir daha almadım onları -
5830 Neden haketmiyor acaba? -
HD5850 ile aynı fiyatta nerdeyse ama, daha fazla güç çekiyor ve performansı düşük, haddinden de fazla fiyata satılıyor.
Ekran kartı bölümünden bulursun HD5830'a ait yazılanları... -
LİON-X doğru söylüyor sakın ha sakın alma HD5830. Neredeyse aynı fiyata Hd5850 var. O fiyata GT285'den daha da güçlü bir kart 5850. Senin için en doğru tercih olacaktır -
Leon x peki alacağım kasa ve güç kaynağı güvenilir mi peki?
Güç kaynakları bazen yazılandan düşük voltajlı oluyormuş -
5830 alma 5850 al kısman gerekirse işlemciden kısabilirsin x4 925 yapabilirsin. -
Kasa da gelen 600w olan psu 500w HighPower'dır, sisteme yeterli gelir...
Lakin, aynı fiyata 600w OCZ psu olan AKASA'ya bakabilirsin...
Daha havadar ve serin bir kasa.
http://www.vatanbilgisayar.com/akasa-ak-bkxne-01-600-akasa-freedom-xone-mid-tower-600w-performans-kasasi/productdetails.aspx?I_ID=43539
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 6 Nisan 2010; 21:15:36 > -
Sizce kasa nasıl yan kpakta arkada ve ön altta fan var kasa serin olur mu -
quote:
Orijinalden alıntı: coolkutu
Leon x peki alacağım kasa ve güç kaynağı güvenilir mi peki?
Güç kaynakları bazen yazılandan düşük voltajlı oluyormuş
Yerinde olsam o kasaya para vermezdim. O kasanın güç kaynağına güven olmaz bence. Kasa olarak şunu öneririm güç kaynağı da seni gayet memnun edicektir kanımca;
XIGMATEK UTGARD PURE BLACK EDITION 80PLUS 700W MIDT ATX SİYAH KASA
http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-cpc-t90db-t71-utgard-pure-black-edition-80plus-700w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=42538
-
Para vermedim zaten daha almadım almayı düşünüyordum...
Benim önerdiğim kasa görüntü olarak çok güzel göze hitap ettiği için onu seçmiştim.
Ama sizin öneriniz de aklıma yattı gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X