Şimdi Ara

GIGABYTE 945 P-G SORUNLUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİLGİSAYAR SİSTEMİM GIGABYTE 8I945 P-G 512MB VT533 MHZ REM 6600 GAINWARD EKRAN KARTI PCİ.EX. İNTEL CELERON 2,66 MHZ İŞLEMCİ 160 GB SAMSUNG SATA HDD ASUS TASKİ KASA

SORUM ŞÖYLE ANAKARTIN CHİP SETİ İNTEL VE CHİP SET COK CABUK ISINIYOR VE MAKİNA BAZEN ACILMIYOR İNTEL CHİP SETİN AŞIRI DEREC ISINMASI SORUN OLURMU YADA NE YAPMAM GEREKİYOR SİSTEM BİLEŞENLERİNİN HEPSİNİ DEĞİŞTİRDİM DENEDİM ANAKART AYNI LÜTFEN YARDIM

• hayır sorunlu değil senin anakart arızalı olabilir garantiye gönder
  • anakart sıcaklığını göstermiyor diye biliyorum o model. buradan fazla ısındığını elini koyarakmi anliyorsun yoksa ölçümmü yapıyorsun??

sorunu direk orda arama bence.işlemci sıcaklığına göz attınmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 4 Ekim 2007; 0:16:59 >
  • el ile dokunduğumda aşırı derecede ısınma yapıyordu ama şu anda işlemci ve fan arasına termal macun sürünce ısının düştüğünü ve makinadaki kasma ve kendini kapama olayı cözüldü makina acılıyor artık normal şekilde tşkürler
  • sana tavsiyem chipset soğutucuları var onlarla denee farkı görüceksin
  • chipsetle ilgisi olmadığını söylemiştim..elle tutunca elbette fazla bir sıcaklık gelecektir.. sorun çözüldüğüne göre hayırlı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.