Crossfire yapmayacağım demiştim ama fiyat farkını vermeye değer mi
Crossfirela alakası yok bunlar en üst sketler ve fsb hızları overclok için daha yüksektir ve daha çok o.c seçenekleriyle gelirler .
Gigabyte 990XA-UD3 hakkında kötü yorumlar okumuştum sanki ama tam hatırlamıyorum.
Gigabyte 970A-UD3P gayet iyi bir anakarttır.
quote:
Orijinalden alıntı: a7v8x
Gigabyte 990XA-UD3 hakkında kötü yorumlar okumuştum sanki ama tam hatırlamıyorum.
Gigabyte 970A-UD3P gayet iyi bir anakarttır.
Sağolun hocam . Şuanki ekran kartının garantisinin neticesini de bekleyebilirim ekran kartı almak için . Sizin anakartınız da gözüme takılmıştı vatanda bakınırken . Şuanki kartım garantiden gelene kadar en azından onboard kartım olsa pc 1 ay köşede yatmaz. Memnun musunuz anakarttan
burcumlop2B
kullanıcısına yanıt
Değilim.
Gigabyte 970A-UD3P daha iyi.
Benimde anakartım garantide 1 aydır onu bekliyorum.
Benimde anakartım garantide 1 aydır onu bekliyorum.
Ekran kartına ne olur ne olmaz pc köşede yatmasın diye onboard vga lı bi anakart arıyorum ama malesef yok 970/990 olarak . Sağolun bilgilendirme için
970A-UD3P ye çek tetiği.
990XA-UD3 ile bi arkadaşın pc si için epey uğraşmıştık. Bios sorunu ve çarpan düşürme ,vb.
970A-ud3 ile forumda o.c konusunda epey güzel neticeler elde ettik. UD3P ,DİGİTAL Power control ilavesi ile bi gömlek daha öne çıkarılmış.
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
970A-UD3P ye çek tetiği.
990XA-UD3 ile bi arkadaşın pc si için epey uğraşmıştık. Bios sorunu ve çarpan düşürme ,vb.
970A-ud3 ile forumda o.c konusunda epey güzel neticeler elde ettik. UD3P ,DİGİTAL Power control ilavesi ile bi gömlek daha öne çıkarılmış.
Teşekkür ederim kesinleşti diyebilirim o zaman artık :) . VRM olarak Asusların bile faz yapısı 6+2 . 970lerde 8+2 olan tek anakart diyebilirim bunun için revizyon 1.0 olarak vatanda yeni gözüküyor . Sorunu varsa o da halledilmiş demekki . 250 liraya uygun geldi bana açıkçası . Sağolun yorum için
quote:
Orijinalden alıntı: burcumlop2
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
970A-UD3P ye çek tetiği.
Teşekkür ederim kesinleşti diyebilirim o zaman artık :) . VRM olarak Asusların bile faz yapısı 6+2 . 970lerde 8+2 olan tek anakart diyebilirim bunun için revizyon 1.0 olarak vatanda yeni gözüküyor . Sorunu varsa o da halledilmiş demekki . 250 liraya uygun geldi bana açıkçası . Sağolun yorum için
yeni revizyonuda vardı vatanda o kartın bir daha bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme