Şimdi Ara

GIGABYTE 970A-UD3P Önerir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanki anakartımla oc yapamıyorum crossfire düşünmüyorum bu anakartı düşünüyorum önerir misiniz ?

USB 3.0 Girişi var anakartta şuankinde yok

Benim anakartımda 4+1 faz yapısı sanırım yada 4+2 . Bunda 8+2

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-ga-970a-ud3p-970a-ud3p-amd-970sb950-am3+-ddr3-2000mhz-(oc)-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=71425

• Güzel kart ama bence alabiliyorsanızhttp://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-990xa-ud3-990xa-ud3-amd-990xsb950-am3+-ddr3-2000mhz-%28oc%29-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55948 bunu alın en üst soketler(990x-990fx) dha iyidir revizyonunada bakın en son hangisiyse onu almaya çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Güzel kart ama bence alabiliyorsanızhttp://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-990xa-ud3-990xa-ud3-amd-990xsb950-am3+-ddr3-2000mhz-%28oc%29-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55948 bunu alın en üst soketler(990x-990fx) dha iyidir revizyonunada bakın en son hangisiyse onu almaya çalışın.

Crossfire yapmayacağım demiştim ama fiyat farkını vermeye değer mi

• Crossfirela alakası yok bunlar en üst sketler ve fsb hızları overclok için daha yüksektir ve daha çok o.c seçenekleriyle gelirler .
  • Gigabyte 990XA-UD3 hakkında kötü yorumlar okumuştum sanki ama tam hatırlamıyorum.

Gigabyte 970A-UD3P gayet iyi bir anakarttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Gigabyte 990XA-UD3 hakkında kötü yorumlar okumuştum sanki ama tam hatırlamıyorum.

Gigabyte 970A-UD3P gayet iyi bir anakarttır.

Sağolun hocam . Şuanki ekran kartının garantisinin neticesini de bekleyebilirim ekran kartı almak için . Sizin anakartınız da gözüme takılmıştı vatanda bakınırken . Şuanki kartım garantiden gelene kadar en azından onboard kartım olsa pc 1 ay köşede yatmaz. Memnun musunuz anakarttan
  • burcumlop2 B kullanıcısına yanıt
    Değilim.

Gigabyte 970A-UD3P daha iyi.

Benimde anakartım garantide 1 aydır onu bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

Değilim.

Gigabyte 970A-UD3P daha iyi.

Benimde anakartım garantide 1 aydır onu bekliyorum.

Ekran kartına ne olur ne olmaz pc köşede yatmasın diye onboard vga lı bi anakart arıyorum ama malesef yok 970/990 olarak . Sağolun bilgilendirme için
  • 970A-UD3P ye çek tetiği.

990XA-UD3 ile bi arkadaşın pc si için epey uğraşmıştık. Bios sorunu ve çarpan düşürme ,vb.

970A-ud3 ile forumda o.c konusunda epey güzel neticeler elde ettik. UD3P ,DİGİTAL Power control ilavesi ile bi gömlek daha öne çıkarılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

970A-UD3P ye çek tetiği.

990XA-UD3 ile bi arkadaşın pc si için epey uğraşmıştık. Bios sorunu ve çarpan düşürme ,vb.

970A-ud3 ile forumda o.c konusunda epey güzel neticeler elde ettik. UD3P ,DİGİTAL Power control ilavesi ile bi gömlek daha öne çıkarılmış.

Teşekkür ederim kesinleşti diyebilirim o zaman artık :) . VRM olarak Asusların bile faz yapısı 6+2 . 970lerde 8+2 olan tek anakart diyebilirim bunun için revizyon 1.0 olarak vatanda yeni gözüküyor . Sorunu varsa o da halledilmiş demekki . 250 liraya uygun geldi bana açıkçası . Sağolun yorum için
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

970A-UD3P ye çek tetiği.

Teşekkür ederim kesinleşti diyebilirim o zaman artık :) . VRM olarak Asusların bile faz yapısı 6+2 . 970lerde 8+2 olan tek anakart diyebilirim bunun için revizyon 1.0 olarak vatanda yeni gözüküyor . Sorunu varsa o da halledilmiş demekki . 250 liraya uygun geldi bana açıkçası . Sağolun yorum için

yeni revizyonuda vardı vatanda o kartın bir daha bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.