Bildirim
Gigabyte anakart acilmama sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı olayı ben de dün yaşadım, yeni pc perşembe kurulumu yaptım, win10 yükledim kapadım. cuma sabahı açılmadı pc. fanlar 1 tur atıp durdu. ya psu ya anakartta sorun var ama hangisi bilemedim. anakartı değişim olarak kargoladım, psu yu da yarın göndereceğim sinerjiden cevap gelirse. -
benim başımada geldi eski pc de ve yine gigabyte anakart aynen çalışmak istiyor stop ediyor sürekli herşeye baktıktan sonra işlemcinin gittiğini anladım yani işlemci yanmış, gigabyte anakartlar çok sağlamdır hatta okadar sağlamdır ki kendisininden başka herşeyi uçurabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 13 Şubat 2020; 6:6:38 > -
Insallah islemci yanmamistir. Dua ediyorum..quote:
Orijinalden alıntı: cumur
benim başımada geldi eski pc de ve yine gigabyte anakart aynen çalışmak istiyor stop ediyor sürekli herşeye baktıktan sonra işlemcinin gittiğini anladım yani işlemci yanmış, gigabyte anakartlar çok sağlamdır hatta okadar sağlamdır ki kendisininden başka herşeyi uçurabilir
Psu satin aldim. Eger calismazsa ilk olarak islemciyi degistirip denerim. O da deilse buyuk ihtimal anakart uctu. Geriye baska bisey kalmiyor cunku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademsadik -- 13 Şubat 2020; 0:34:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inşallah, anakart harici herşeyden süphelenin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 13 Şubat 2020; 6:9:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece psu bozulmuş. Baska bor sorun yok cok sükür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X