Şimdi Ara

GIGABYTE Anakart Şuan Alıyorum Yardım Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

INTEL Core i5-760 LGA 1156 8MB 2.8GHz Dört Çekirdekli İşlemci ye GIGABYTE olmak şartı ile acil olarak anakart tavsiye Şuan alıcam hemen.

Lütfen Çok Acil...

• Bu saatte nereden alıyorsun.

Bütçe belirtir misin ?
  • Arkadaşım 1055T varken o işlemciye para verilmez.

İlla alacam diyorsan P7P55D-E al.
  • bütçe 300 tl en fazla 320 tl.
  • Eğer işlemciyi almadıysan, @No Way Out dediği gibi AMD X6 1055 al.

Aldıysan da, GIGABYTE P55A-UD3R, P55, DDR3, 2X PCIExp, Socket 1156, CrossFireX, USB 3.0 bunu düşünebilirsin.
  • AMD toplamak istemiyordum zaten islemcide para vermedim ama elimde bir dost hediyesi. sormak istedigim neden p55? h55 h57 niye degil?
    p55 te işlemcinin oturmama sorunu oldugunu duymustum. sadece bir duyum pek bir bilgim yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtsrn

AMD toplamak istemiyordum zaten islemcide para vermedim ama elimde bir dost hediyesi. sormak istedigim neden p55? h55 h57 niye degil?
    p55 te işlemcinin oturmama sorunu oldugunu duymustum. sadece bir duyum pek bir bilgim yok?

Böyle birşey asla yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

AMD toplamak istemiyordum zaten islemcide para vermedim ama elimde bir dost hediyesi. sormak istedigim neden p55? h55 h57 niye degil?

Böyle birşey asla yok.

Hatta p55A bu yanlışı duzeltmek için cıkarılmış dendi. Tabiki siz daha iyi anladıgınız için soruyorum zaten. kafamda kurt oluştu... yoksa ne sorunum olucak çünki bakıyorum herkez hemen hemen bu kartlara yöneliyor. ama h55 h57 neden tercih edilmiyor.

zaten arkadaşın önerdiği kart yok istediğim yerde.

Neyse fikirler için teşekkürler P7P55D-E de karar kıldım ve aldım. umarım sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtsrn -- 30 Ekim 2010; 5:11:12 >

• hocam seni fena kandırmışlar P55A ibaresi USB3 desteği olduğunu belirtir.
    H55/H57 chipsette 32nm ile üretilen zarının içinde entegre grafik birimi olan clarkdale işlemciler için.onboard vga sı var yani

İşlemcinde güzel seni baya götürür merak etme.
  • H55/H57 de o özellik oldugunu biliyorum 32 lik nm lik işlemcilerde bu özellik olduğunu biliyorum hatta ufak çapta oyun bile oynaya biliyorsun. ama bundan başka bir artısı varmı die sormustum neyse zaten asus P7P55D-E siparişi ve3rsim sonuçta işlemcimde öğle bir özellik olmadıgı için o ana kartı almak pekte mantıklı değil ki zaten asusta sata3 desteğide var. ve fiyatıda uygun geldi. neyse sağır duymaz uydururmuş misali olmuş bu durum
  • quote:

H55/H57 de o özellik oldugunu biliyorum 32 lik nm lik işlemcilerde bu özellik olduğunu biliyorum hatta ufak çapta oyun bile oynaya biliyorsun. ama bundan başka bir artısı varmı die sormustum neyse zaten asus P7P55D-E siparişi ve3rsim sonuçta işlemcimde öğle bir özellik olmadıgı için o ana kartı almak pekte mantıklı değil ki zaten asusta sata3 desteğide var. ve fiyatıda uygun geldi. neyse sağır duymaz uydururmuş misali olmuş bu durum

Hocam keşke P7P55D-E almasaydın, 2. PCIe-x slotu 4x de çalışır yani ne cf de ne de sli'da pek işine yaramaz. Eğer çift kart dşünmüyorsan P7p55D-E LX olan modelini daha ucuza alırsın tek pci2-x slotuyla. He yok sli/cf düşünürüm dersen Gigabyte p55a ud4 almalısın çünkü bu kartta 8x de çalışıyor çift kart takıldığında.

• P55 için önerim f/p ürünü olan;

ASUS P7P55D-E LX DDR3 (Sata 3, Usb 3.0 + Raid ve E-Sata) --- 218 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-p7p55d-e-lx-p7p55d-e-lx-intel-p55-soket-1156-ddr3-1600mhz-sata-3.0-usb-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=47525

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 31 Ekim 2010; 13:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

P55 için önerim f/p ürünü olan;

ASUS P7P55D-E LX DDR3 (Sata 3, Usb 3.0 + Raid ve E-Sata) --- 218 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-p7p55d-e-lx-p7p55d-e-lx-intel-p55-soket-1156-ddr3-1600mhz-sata-3.0-usb-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=47525

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

H55/H57 de o özellik oldugunu biliyorum 32 lik nm lik işlemcilerde bu özellik olduğunu biliyorum hatta ufak çapta oyun bile oynaya biliyorsun. ama bundan başka bir artısı varmı die sormustum neyse zaten asus P7P55D-E siparişi ve3rsim sonuçta işlemcimde öğle bir özellik olmadıgı için o ana kartı almak pekte mantıklı değil ki zaten asusta sata3 desteğide var. ve fiyatıda uygun geldi. neyse sağır duymaz uydururmuş misali olmuş bu durum

Hocam keşke P7P55D-E almasaydın, 2. PCIe-x slotu 4x de çalışır yani ne cf de ne de sli'da pek işine yaramaz. Eğer çift kart dşünmüyorsan P7p55D-E LX olan modelini daha ucuza alırsın tek pci2-x slotuyla. He yok sli/cf düşünürüm dersen Gigabyte p55a ud4 almalısın çünkü bu kartta 8x de çalışıyor çift kart takıldığında.

Artık sipariş verdik sağlık olsun esasında ud4 alıcaktım o zaman stokta yoktu :S gelirmi gelmezmi die karar veremedim bu d-e serisini aldığım yerdede 80 tl fiyat farkı vardı bende vazgectim bunu aldım. ama sli ve cf düsünmüyorum. zaten 1156 nın dürumu nolcak belli degil intel anca bişeyler cıkartıyor beni 2 sene idare etsin yeter ki gtx460 veya hd6850 kart alırım beni baya idare eder diye düşünüyorum. o yuzden fazla bir kaybım oldugunu sanmıyorum. veya yeni kartlar çıktıkça ud4 falan ucuzlar baya bunu satıp öyle bisey vaya daha iyi bisey alırım tabiki 1 sene sonra falan. ve bu anakartıma ve i5-760 işlemcime yuklarda yazdığım ekran kartlarından hangisi daha iyi uyar?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

Artık sipariş verdik sağlık olsun esasında ud4 alıcaktım o zaman stokta yoktu :S gelirmi gelmezmi die karar veremedim bu d-e serisini aldığım yerdede 80 tl fiyat farkı vardı bende vazgectim bunu aldım. ama sli ve cf düsünmüyorum. zaten 1156 nın dürumu nolcak belli degil intel anca bişeyler cıkartıyor beni 2 sene idare etsin yeter ki gtx460 veya hd6850 kart alırım beni baya idare eder diye düşünüyorum. o yuzden fazla bir kaybım oldugunu sanmıyorum. veya yeni kartlar çıktıkça ud4 falan ucuzlar baya bunu satıp öyle bisey vaya daha iyi bisey alırım tabiki 1 sene sonra falan. ve bu anakartıma ve i5-760 işlemcime yuklarda yazdığım ekran kartlarından hangisi daha iyi uyar?

Ben i5 760 işlemcim ile Gtx 460 kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.

• hımm anlıyorum zaten forumda baya bir araştırdım. gtx460 herkez iyi diyor . 6850 yede güzel diyenler var hatta daha az enerji harcıyormuş ve buda daha az ısınma demek. ama vatanda stoklarda yoktu bugun gtx460 ta yok gelince heralde gtx 460 alıcam o zaman kadar fıkrım tam oturur yerine karar veririm. teşekkürler ilgin çin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Eğer işlemciyi almadıysan, @No Way Out dediği gibi AMD X6 1055 al.

Aldıysan da, GIGABYTE P55A-UD3R, P55, DDR3, 2X PCIExp, Socket 1156, CrossFireX, USB 3.0 bunu düşünebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Eğer işlemciyi almadıysan, @No Way Out dediği gibi AMD X6 1055 al.

P55A-UD3R 'de 2. PCIE-X Slotu 4x de çalışır, bu yüzden UD4 en mantıklısıdır 8x de çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.