< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gigabyte aorus elite 3060 lhr 6400tl
-
-
Saniyesinde tükendi heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önümüzde ki 2 hafta için 6k aşağısına inecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erkmenson
Saniyesinde tükendi heraldeBuraya atarlarsa tükenir çünkü nerede bu işi ticarete döken varsa burada toplanıyor. 2 gün önce 5600 TL ye galax 3060 white vardı atacaktım buraya sonradan vazgeçtim. Atsam 2dk içinde ticari kartlarla 3 er 5 er kapıp 2.elde millete +500-1000 TL kar ile satmaya çalışacaklar.
Burası sıcak fırsatlar, milletin al-sat yaparak aç karnını doyuracağı ortam değil o yüzden bulduğum hiç bir fırsatı atmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RTX3080TiBuraya atarlarsa tükenir çünkü nerede bu işi ticarete döken varsa burada toplanıyor. 2 gün önce 5600 TL ye galax 3060 white vardı atacaktım buraya sonradan vazgeçtim. Atsam 2dk içinde ticari kartlarla 3 er 5 er kapıp 2.elde millete +500-1000 TL kar ile satmaya çalışacaklar.
Burası sıcak fırsatlar, milletin al-sat yaparak aç karnını doyuracağı ortam değil o yüzden bulduğum hiç bir fırsatı atmıyorum.
Alıntıları Gösteratsanız alırdım, ticarette yapmıyorum.
-
Herkes senin gibi düşünsün hiçbir şey atmasın o zaman?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X