Şimdi Ara

Gigabyte AORUS GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition - 4000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beylikdüzü Marmarapark içindeki MediaMarkt mağazasında satılıyor. Sıvı soğutmalı sistemde kullanabileceğiniz bir kart, gayet uygun fiyatlı gibi. Düşünenlerin kontrol etmesinde fayda var.

NOT: Teşhirdeki ürün kalmış son olarak bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL-T -- 30 Eylül 2018; 20:21:28 >

• Bedava

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dolar kurunda bedava kart
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Sormayın, durduk yere borca girmemek için almıyorum. Çalışan bir arkadaşım var, o söylemişti. Stok kaç tanedir bilmiyorum. Bir tanesini açmışlar bugün sergilemek için.
  • Bedava kapalım 2 adet. Teşekkürler.
  • Kasada farklı fiyat çıkmasın :) Custom sıvı soğutma olanlar için çok iyi fiyat. Ama bu tarz AIB yerine custom soğutma bloklu kartların da alıcı kitlesi çok dar oluyor.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum, dün soran olduğu için paylaşmıştı arkadaş. Bende kendinden sıvı soğutması olduğunu düşünmüştüm MSİ gibi ama harici olduğunu öğrendim sonradan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CooL-T kullanıcısına yanıt
    Kendinden sıvı soğutmalı olsa zaten anında gider bu fiyata. Custom sıvı soğutma için de en az 800-1000TL masrafı var.
  • İyi fiyat.
  • Keşke yakınımda olsa direk alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an iyi fiyat da aklı başında bir adam ödemez bu parayı. Bu kartın fiyatı en fazla 2000 liradır. Zaten çıktığı dönemlerde, dolar kuru azmadan önce 3K bandındaydı.
  • sıvı sistem kuracak kaçırmasın. pompa içinden çıkmıyor bilginize.
  • son kalan 2 tanesini biz aldık. fırsatı paylaşana teşekkür ederiz. neredeyse 1 senedir ekran kartım yoktu. bu fiyata almak müthis oldu :)
  • MrValiant kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Mevcut durumda zaten custom soğutma da varsa çok uygun bir kart. Eğer yoksa 1000TL kadar daha masraf sizi bekliyor gerçi.
  • Ederi 2000 liracılara geçmiş olsun

• Fiyatı güzelde 4 verecek adam 2 daha koyar rtx alır zaten eski mimariye para verilmez bu saatten sonra.
  • Gigabyte AORUS GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition - 4000 TL
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    2 mi koyar ? 2 katını koyar demek istediniz galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • memothegreat kullanıcısına yanıt
    Ön siparişten sonra rtx fiyatları düzeldi bakmaya fırsatınız olmadı sanırım. Tr fiyatları fahiş geliyorsa hala amazondan 6 civarına geliyor yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Fiyatı güzelde 4 verecek adam 2 daha koyar rtx alır zaten eski mimariye para verilmez bu saatten sonra.
    4 den 6 ya çıkınca fiyat %50 artmış oluyor. sizce performans farkına değer mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.