Şimdi Ara

GİGABYTE-ASUS (GTX 1080) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce hangi gtx 1080 daha iyi? 2 si arasında kaldım asus rog gtx 1080 strix oc modeli ve gigabyte gtx 1080 xtreme gaming modeli bu ikiside geçekten üst seviyedeler kağıt üstünde gigabyt sanki 1 adımcık önde ama testler neredeyse başa baş gidiyor ancak gigabyt bariz bi farkla daha serin ve sessiz ancak asus daha ucuz :) falan falan derken kafalar jüpiter oldu :) sizce hangisi daha iyi olurdu sebebiyle birlikte yazarmısınız aradaki farka değermi gigabyte ? Çünkü benim tercihim gigabytten yana duruyor değermi? ayrıca bu coil whine dalgası hangi kartta daha çok görülüyor bilen varmı? şimdiden çok teşekkürler ..

• hocam bana ikisi arasında seçim yap desen gigabyte xtreme gaming derim. Daha pahalı olmasına rağmen daha üstün soğutma sistemine sahip. Bu bilgisayarının yüksek performansta daha sessiz çalışmasına sebep olacaktır. Ayrıca aynı fan hızında daha serin çalışan parçalar kartın örünü uzatacaktır. birde xtreme gaming serisinin garantisi 4 senedir aklınızda olsun. Ayrıca eğer pahalı olmasından şikayetci iseniz size zotac amp exteme modelini siddetle öneririm. 5yıl garantisi olan ve soğutma sistemi xtereme gaming kadar etkili olan bir kart. Tek sıkıntısı fazla ağır ve uzun olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

hocam bana ikisi arasında seçim yap desen gigabyte xtreme gaming derim. Daha pahalı olmasına rağmen daha üstün soğutma sistemine sahip. Bu bilgisayarının yüksek performansta daha sessiz çalışmasına sebep olacaktır. Ayrıca aynı fan hızında daha serin çalışan parçalar kartın örünü uzatacaktır. birde xtreme gaming serisinin garantisi 4 senedir aklınızda olsun. Ayrıca eğer pahalı olmasından şikayetci iseniz size zotac amp exteme modelini siddetle öneririm. 5yıl garantisi olan ve soğutma sistemi xtereme gaming kadar etkili olan bir kart. Tek sıkıntısı fazla ağır ve uzun olması

işte hocam bende onu diyorum değermi yani o farka kesinlikle değmez derseniz asus düşünürüm ama zaten bende gigabyte düşünüyorum cevabınız içinde teşekkür ederim

• cccvincento kullanıcısına yanıt
    fark kaç kayme hocam ikisinin de fiyatlarını belirtirsen sevinirim.
  • quote:

fark kaç kayme hocam ikisinin de fiyatlarını belirtirsen sevinirim.

300 TL civarı bişey hocam asus 3500 kusurlu bişey gigabyte premium paketi 3800 kusur premium paket olmayan ise 3700 kusurlu bişey yani anasinin gözü ya cooook para ya değermi onu bile bilmiyorum ileride 2k monitör alacam o yüzden 1080 diyorum ancak şu an elimde standart 1080p monitör var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cccvincento -- 12 Ocak 2017; 11:33:6 >
    bende açkcası bilemiyorum. fiyatlar gerçekten yüksek. ancak amazon.de den 2900tlye zotac gtx1080 amp edition alabiliyorsun aklında olsun eger düşünürsen.
  • quote:

bende açkcası bilemiyorum. fiyatlar gerçekten yüksek. ancak amazon.de den 2900tlye zotac gtx1080 amp edition alabiliyorsun aklında olsun eger düşünürsen.

Onu çok güzel söylüyorsun baktım geçen gün çok iyi fiyatlar ama bide bunun gümrük vergisi, dolar kuru var hemen hemen aynı oluyor ama bildiğin bişey varsa paylaşırsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    yok bu dediğim herşey dahil fiyattı. hatta biraz aşağı inmiş olabilir kurdaki düşüşten dolayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.