Şimdi Ara

Gigabyte B450 Gaming X Arızalı - Fiyat Revize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Gigabyte Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Gigabyte B450 Gaming X Arızalı - Fiyat Revize
    Çalışan kasanın üst kısmından içeriye az miktarda içme suyu dökülmesi sonucu besleme ünitesinde kısa devre oluştu. Hemen güç kaynağını kapattım ama sonrasında sisteme tekrar akım verince kısa devre oluştu. Resimde işaretli olan besleme ünitesinin altında mosfette sorun var. Mosfetin değişimi ile düzelir diye bir garanti vermiyorum. Anakartın benim bilmediğim başka yerlerinde de hasar oluşmuş olabilir ama sanmıyorum.Aynı zamanda anakartta takılı olan 3600x işlemcimde yanmış durumda. İşlemci verilmeyecektir.Ürün sadece 4 ay kullanıldı.

Gigabyte B450 Gaming X Arızalı - Fiyat Revize

Ürün Linki:https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b450-gaming-x-amd-b450-socket-am4-ryzen-ddr4-2933mhz-usb-3-1-anakart.html
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 140 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Az miktar dediğiniz 1 damla mı? Yoksa bardağın dibi kadarı mı?

Sıvı temaslı elektronik cihazlarda fiyat çöp değerinde olmalı. Sıfırı 700-50tl olan ürün için 200tl bana göre çok.

Arızalanan sadece 1 mosfet değildir. Bozulan 1 faz için 3 entegre değiştirmek gerekebilir. 200tl de tamir için para harcasam, kar koyup satmak istesem;

kim sıvı temasından tamir görmüş anakartı sıfırı 700tl iken 500e almak istesin? Bence fiyata revize şart.
  • sugureis kullanıcısına yanıt
    Standart su bardağının 1/3'ü kadar diyebilirim.

İlanı açarken alıp tamir ettirip üzerine kar koyup satacak insanları değil, tamir ettirip kullanacak insanları hedeflemiştim hocam. Tamir ücreti olarak benim de aklımdan geçen tutar 200 lira. Sıfırı 770 lira olan, tamir görmüş ama sorunsuz çalışan 4 aylık anakartı ben 400 liraya almak isterim hocam. Yorumunuz için teşekkürler.
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tarafımca alınmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.