Şimdi Ara

Gigabyte B450 s2h Secure Boot sonrası sistem açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    | Secure Boot Error | Enable AMD fTPM | Enable TPM in Gigabyte B450M Motherboard | CSM Error | Eng |
    https://www.youtube.com/watch?v=DJK0wOVJaxE&feature=youtu.be

Bugün bunu izleyerek platform key e basıp update e ok dedikten sonra yani video'nun 1:33 dk sından sonra bilgisayar kendini yeniden başlattı ve ne ekran ne görüntü nede ekipmanların ışığı gelmedi sadece bilgisayar ilk açılınca fanların hızlı dönüp yavaşlaması oldu sürekli, hâlâ daha öyle maalesef sürekli resetliyor kendini. Bios sıfırlamak için pilini çıkartıp tekrar takınca yine olmadı cmos jumperla sıfırlamayı da denedim bu da işe yaramadı en az 3 saat uğraştım ama nafile bir türlü görüntü alamadım o ok a bastıktan sonraki gibi kendini sürekli resetliyor. bir anda neden böyle olduğunu çözemedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norht1 -- 6 Kasım 2021; 15:9:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dostum aynı sorun bende de oluştu. çözebildin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyri Dede P kullanıcısına yanıt
    dostum maalesef ben yapamadım garantisi devam ediyordu yaşadığım sorunu nasıl olduğunu anlatıp gönderdim onlarda biosu beta versiyonundan normal versiyonuna alıp düzeltmişler şuanda sıkıntısız çalışıyor. çözüm servise göndermek gibi duruyor en azından ben başka türlü çözemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi bios sürümüne yükseltmiştiniz bende de ayni kart var f50 deyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.