Şimdi Ara

Gigabyte (B450M S2H) Rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama şöyle bir sey var boost açık iken the forestde 80 lere dayaniyor 1 saat sonra. Kasaya elimi deyiyom yanıyor resmen. Kapali kullaninca 70 e varmiyor bile.
    Kasaya dokunuyom ılık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam güzel bi sogutucu al diyorum ya sana. Özellikle 300 350 tl fana vereceğine. 520 TL ye cooler master 240mm Sıvı sogutucu var bende cbp açıkken 50 52 derece max kapalıyken 40 derece boşta 28 derece
  • www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER MASTERLIQUID LITE 240 (120MMx2) AM4 UYUMLU SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-lite-240-120mmx2-am4-uyumlu-sivi-sogutma-sistemi.html
    Ben bunu 510 a almıştım. 543 olmuş. İndirim yakala al güzel bi giriş seviyesi sıvı sogutucu oldukcada başarılı. Ben baya memnunum. biraz daha çitayı arttırıp daha iyilerinide alabilirsin.

• memlekette büyük ihtimalle en çok satılan b450 kart bu, sizin sistemde bir sıkıntı olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Yine bu arkadaş kullanmış, trolün birisi rog kartları fahiş fiyat diye konu açıyor hayatında rog görmemiş, dahili Bileşenler maalesef ki konu dışına doğru gidiyor gidişat kötü bir el koymak lazım sıralı ban lar filan güzel olur

Alıntıları Göster
    Zeka testi gelmeli konu acmak icin..

Bak ben hic konu aciyormuyum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 10 Şubat 2020; 21:58:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlginç. Anakart marka modelinden bağımsız evinizdeki elektrik tesisatında topraklama var mı ? psu marka model falan nedir ? kasanız hangi marka model ? mesela başımıza geldiği için yazayım arkadaşın corsair kasasında sistemi topladık, taktık güç verdik çat kapandı fanlar döndü durdu yani, belli bir kısadevre var ama ne ? topraklamayı kontrol ettik sıkıntı yok. Psu'u başka sistemde denedik sorun yok.

Dedik bunu biz dışarda toplayalım kasadan kısadevre yapıyor olmasın ? dışarda anakartı herşeyi çıkartıp denedik sistem çalışıyor. Neyse kasaya geri taktık kontrol ediyoruz ama ön portları bağlamadık vs. sıkıntı neymiş tahmin et ? ön portların usb soketi var ya o soketin içinde fenerle baktık falan usb pinlerinin birtane yamulmuş öbür pinlere deyiyormuş.Pinleri kısadevre yaptırıyor. Hani everest frisby olur dersin ki ya dandik kasa zaten olur böyle şeyler, ama koca corsair kasada olunca şaşırdık geri yollayıp değiştirttik. Az daha zorlasak vs belki anakarttan olacaktık.

Tabi birde şu var. insanlar bakıyor diyor ki işte ulan 1000 lirayada b450 anakart var 450 liraya da ? ne farkı var ki aynı çipset ? ama işte o 1000 lira olanda herif üstüne parçaları yağdırmış. 50 tane ıvır zıvır vs vs tabi ki şekle şemale oynayanda var ama genelde işte pahallısında daha iyi oluyor. Bir laf vardır ucuz ise vardır bir illeti pahallıysa vardır bir hikmeti diye bu da öyle birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 10 Şubat 2020; 20:26:12 >

• B450M S2H anakartı r5 3600 ile 4.2ghz kullanan arkadaşım var. 10 saatlik Prime95 testi de yaptı hiçbir sorun yaşamadı. Problem?

• Hocam bu anakart'tan 3 tane aldım arkadaşlarıma sistem topladım. Hiçbirisinde sıkıntı yaşamadık şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

İlginç. Anakart marka modelinden bağımsız evinizdeki elektrik tesisatında topraklama var mı ? psu marka model falan nedir ? kasanız hangi marka model ? mesela başımıza geldiği için yazayım arkadaşın corsair kasasında sistemi topladık, taktık güç verdik çat kapandı fanlar döndü durdu yani, belli bir kısadevre var ama ne ? topraklamayı kontrol ettik sıkıntı yok. Psu'u başka sistemde denedik sorun yok.

Dedik bunu biz dışarda toplayalım kasadan kısadevre yapıyor olmasın ? dışarda anakartı herşeyi çıkartıp denedik sistem çalışıyor. Neyse kasaya geri taktık kontrol ediyoruz ama ön portları bağlamadık vs. sıkıntı neymiş tahmin et ? ön portların usb soketi var ya o soketin içinde fenerle baktık falan usb pinlerinin birtane yamulmuş öbür pinlere deyiyormuş.Pinleri kısadevre yaptırıyor. Hani everest frisby olur dersin ki ya dandik kasa zaten olur böyle şeyler, ama koca corsair kasada olunca şaşırdık geri yollayıp değiştirttik. Az daha zorlasak vs belki anakarttan olacaktık.

Tabi birde şu var. insanlar bakıyor diyor ki işte ulan 1000 lirayada b450 anakart var 450 liraya da ? ne farkı var ki aynı çipset ? ama işte o 1000 lira olanda herif üstüne parçaları yağdırmış. 50 tane ıvır zıvır vs vs tabi ki şekle şemale oynayanda var ama genelde işte pahallısında daha iyi oluyor. Bir laf vardır ucuz ise vardır bir illeti pahallıysa vardır bir hikmeti diye bu da öyle birşey.
    Abi kasayı da değiştirdim ben ona rağmen yaptı kısa devre. Binada topraklama da var. Dediğin olay doğru hani ben şuan kullandığım anakarta 1000 lira gibi bir para verdim. Asus tuf x470 plus gaming ve özelliklerini okudum statik elektriğe karşı koruması var yanında bi ton özellik var. Gerçekten yapan da var yada sadece Rgb koyup +300 lira fiyat farkı koyanda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: münşi

B450M S2H anakartı r5 3600 ile 4.2ghz kullanan arkadaşım var. 10 saatlik Prime95 testi de yaptı hiçbir sorun yaşamadı. Problem?
    Ben senin arkadaşının yaşadığını mı soruyorum ? Ben sadece uzak durun diyorum onu bunu örnek vermeyin beyler. Benim başıma geldi ve bu durumdan mağdur olan da bir çok insan var. Ben buraya gelip fanboylukta yapmıyorum sadece yeni alacak arkadaşlara tavsiye de bulunuyorum dikkat etsinler diye. Problem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Hocam bu anakart'tan 3 tane aldım arkadaşlarıma sistem topladım. Hiçbirisinde sıkıntı yaşamadık şükür
    Hocam ne güzel işte demek ki her kartta olmuyor sıkıntı. Ben pcyi ilk topladığımda açar açmaz sıkıntı yapıyordu. Gönderdim geri 0 taktılar 2 ay sorunsuz kullandım sonra gene yaptı. Hani yapmıycağı anlamına da gelmiyor ne yazık ki. Bende uyuz olup kökten çözdüm olayı değiştirdim

• Problem şu; aynı anakarttan 3 tane alıyorsun ve 3ü de kısadevre yapıyor ama sen problemin anakarttan olduğunu zannediyorsun 😄
    Komik 😄

• quote:

Problem şu; aynı anakarttan 3 tane alıyorsun ve 3ü de kısadevre yapıyor ama sen problemin anakarttan olduğunu zannediyorsun 😄
    Komik 😄
    İşte zannetsem neyse servisteki adam arayıp söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sething

Ultra sacma onerme
    Alinin f inden sikayet edip
    Velinin a sini onermek
    Blok..
    Allah için bloklama ya kahrolurum nolursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayata38

Bence sizin kasa da bir sorun var. B450m s2h anakartı 5 aydır kullanıyorum. Bu zaman için bir gün bile sorun yaşamadım.
    Bende 2 ay kullandım sorunsuz ilk değişimden sonra. Sonra yaptı gene. Dediğim gibi olmıycağı anlamına gelmiyor malesef. Sorunsuz kullanıyosanız sevindim sizin adınıza.

• Sen servise sadece anakartı gönderiyorsun ama. Komple kasa iyi bir elektrikçinin eline geçse bulur asıl problemi. Adam bakıyor anakart kısa devre yapmış bilmem ne kontrolcüsü yanmış diyor. Ama senin kasayı görüp test etmiyor. Belki sorun güç kaynağında belki başka bir donanımda. Şimdi x470 anakartı kullanıyorsan onu da riske atıyorsun.

• quote:

Sen servise sadece anakartı gönderiyorsun ama. Komple kasa iyi bir elektrikçinin eline geçse bulur asıl problemi. Adam bakıyor anakart kısa devre yapmış bilmem ne kontrolcüsü yanmış diyor. Ama senin kasayı görüp test etmiyor. Belki sorun güç kaynağında belki başka bir donanımda. Şimdi x470 anakartı kullanıyorsan onu da riske atıyorsun.
    Abi sen yazdıklarımı okumamışsın ki. Kasa ve bütün parçaları tek tek garantiye yollandı. 20 iş günü kaldı baktılar hepsine. Ben servislerden bilgi de aldım tek tek. Adam kendisi diyor bana bu ay 35 tane s2h geldi elime diye. Bundan ötesi var mı ? Psu ve kasayı özellikle sordum zaten.

• Çok acaip fiyatlar var.
    urun.n11.com
    Msı Meg X570 Godlıke Ddr4 S+v+gl Am4 4800 Mhz (oc) 3 X M.2 Usb 3 - n11.com
    https://urun.n11.com/anakart/msi-meg-x570-godlike-ddr4-svgl-am4-4800-mhz-oc-3-x-m2-usb-3-P393342446?
    Yani şu anakart 5300 lira. 5300 liraya bugün hiçte fena olmayan sistem dizersin değil mi ? yok oled ekranlı bilmemne hani fiyatlar böyle uçuyor. Tuf serisi güzel o açıdan ama onunda bazı modelleri gereksiz pahallı kalıyor.

• Asus Tuf x470 veya Msi Tomahawk aldım tam 10 kere sıfırıyla değişti ve her seferinde kısa devre yaptı kasamda
  • Gigabyte'da VRM ısınması sorunu da var. Artık Gigabyte anakart düşünmüyorum. Bir sonraki anakartım başka marka olacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.