Şimdi Ara

Gigabyte (B450M S2H) Rezaleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeğenime almıştım 5-6 ay önce. O günden bu yana sorunsuz sıkıntısız çalışıyor. Senin kasada veya PSUda sorun var gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum gigabyte b450m s2h en ufak bir problemini görmedim gigabyte'ın kendi yazılım problemleri dışında hiç birinide zaten kullanmıyorum. Bence fiyatına göre tercih edilebilir bir kart

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

Çok acaip fiyatlar var.https://urun.n11.com/anakart/msi-meg-x570-godlike-ddr4-svgl-am4-4800-mhz-oc-3-x-m2-usb-3-P393342446? Yani şu anakart 5300 lira. 5300 liraya bugün hiçte fena olmayan sistem dizersin değil mi ? yok oled ekranlı bilmemne hani fiyatlar böyle uçuyor. Tuf serisi güzel o açıdan ama onunda bazı modelleri gereksiz pahallı kalıyor.
    Ya abi kullanım şekline göre değişir ya. Ben mesela öyle OC yapayım 4.7 lere çıkayım falan diye bi derdim yok. Bi anakarta o kadar para vermek aşırı gereksiz geliyor.

• Aynı durumu yaklaşık 3 sene önce topladığım sistemde yaşadım fakat ucuz yırtmıştım ki anakart bozulmamıştı :
    https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-kendiliginden-aciliyor-ve-kapaniyor-ryzen-5-uzay-sistemde-calisti--125739912

Bende Asus B350 almıştım kare bi anakarttı 24x24 cm sanırım. Vida yerleri standarttır deyip kasanın tüm yükseltme vida yerlerini doldurmuştum. Meğer standart olmuyormuş. Anakartın vida olmayan yerine de yükseltme vidası denk geldiği için kısa devre yapıyormuş. Neyse ki anakartım bozulmamıştı o zaman ucuz yırtmıştım.

Bahsettiğin Gigabyte anakarta da baktım 2 ram slotu olmasına rağmen arkası uzuyor kare bir anakart. Bence yükseltme vidalarını kontrol etmeliydiniz. Bazı anakartlar da dikkat etmek gerekiyor.

• Bu anakartin oldugu sistemi toplayip nisanlima verdim. Uc haftadir kullanimda. Hicbir problemi yok.

Bu anakartin vaad ettigi seylerin farkinda olarak kullanirsaniz birsey olmaz. Bu anakartla overclock, voltaj ayari vs. çok da zorlanmamasi gereken seyler.

Konu sahibinin basina gelen talihsizlik muhtemelen, sistemindeki yanlis bir montajdan ya da guc kaynagindaki bir sorundan kaynaklaniyor olabilir. Veya sebekeden aldigi elektrik akiminin dalgali olmasi vb. sebeplerden bile olabilir.

Ayrica Arizalanan anakarti uc kere degistirmeleri, gigabyte’in musteri memnuniyeti sagladigini ve ayni sorun defalarca yasanmasina ragmen ard niyet aramadigini gosteriyor. Gigabyte’a daha çok sempati duymaya basladim hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 12 Şubat 2020; 9:5:37 >
  • donanım arşivinin en sağlam kartı
  • 3 arkadaşıma bu anakartla 2600lü sistem kurdum en öncesi de 1.5 yıl önce. Sıfır sıkıntı.

• 1 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım , standart kullanıcı için yeterli bir anakart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junceala211

Vallahi gigabytın her ürününden uzak duran biriyim garantisi aşırı kötü. Ürünleride öyle hep bu tarz konular görüyorum ozellikle garantiden çok şikayet eden var
    gigabayte pişmanlıktır 2000 lerdeki anakartlarından eser yok şimdi hala onun ekmeğini yiyor adamlar ama devamlı bir kısadevre sorunları vrm yanması vs en iyisi 2 sene sonra bozulmaya başlıyor. Amd sistemlerde ise devamlı fazla voltaj verme ısınma sorunları okuyorum.
  • Kasanda Problem olamzmı?
  • O kötü anakart dediğin senin 3 nesil torunlarını gösterir sana ama ona yine bişey olmaz.Sen kullanmayı bilmiyorsan ne yapsın adamlar ! yok kısa devre yaptı da yok servisi şöylede hadi oradan
    Yazılım tarafında çok kötüdür gigabyte ama anakart sağlamlığında dünyada eline su dökecek firma yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 16 Mart 2020; 22:27:48 >
  • Kart 300 lira üzerine 500 koyabilseydik almazdık zaten. Altı aydır kullanıyorum, tek bir sıkıntısını göremedim. Altı boş, konu kilit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.