Bildirim
GIGABYTE' dan Vatan Bilgisayar' a özel 166$' a varan indirimler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anakartlarınız hakkında bir fikrim olsa alacağım faz sayıları nedir kapasitör kalitesi ne durumda hiçbir bilgi yok bomboş tanıtım -
Gigabyte anakartlar çok sağlamdır ultradurable serileri güvenle alabilirsiniz faz sayısı ve diğer teknik bilgiler için gigabyte sitesine gözatın derim
Not: halen 5 senelik z77x-ud5h anakart kullanıyorum tık demedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1080ti 8700k sisteme anakart bakıyordum z370 modellerinde indirim olsa bir tne alırdım -
Merhaba,
Anakartlarımız ile ilgili tüm teknik bilgilere aşağıdaki web bağlantımızdan ulaşabilirsiniz. Yine de merak ettiğiniz, sormak istediğiniz herhangi bir şey var ise yine bizimle irtibata geçin lütfen.
http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/ -
Z370M D3H bu modeli niye getirmiyorsunuz micro atx kasa kullananlar ne yapacak ? -
Sayın İlgili,
Ürününüzü güzel günlerde kullanınız. Eğer bir sorun yaşarsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Saygılarımızla -
Son kullanıcıyla yaklaşımınız memnuniyet verici. İlginiz için teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X