|
Bildirim
sony tam bir muhafazakar japon firması. sadece playstation değil, tv telefon pc gibi zamanında ilk 3te olduğu pazarlarda artık neredeyse yok. playstation un bu fiyatlandırmaları da yamyamlık, çağdışılık ve öngörüsüzlükten kaynaklanıyor. yakında batması dileğiyle. 3 nesildir playstation sahibi biri olarak söylüyorum, ps5 son konsolumdur.
|
Özel oyunların neredeyse tamamı pc'ye çıktı çıkıyor. Bir ps5 sahibi olarak konsolu açmayalı o kadar uzun zaman oldu ki. Pc master race oldu, konsol işi tırta bağladı.
Birde 35 bine satılması gereken cihazı 50 bine satışa koymuş. Allah'ın salağı doğru düzgün özel oyununda yok artık kim neden alacak o konsolu?? |
Ragnarök için PS5 aldım oyun bitti cihaz boş boş yatıyordu ben de sattım. Konsol sattıracak oyun yok. Santa Monica ve Naughty Dog oyun yapmadığı sürece konsolu elde tutmanın bir anlamı da yok. Multiplatform oyunlar en pahalı PS Store’da zaten. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orc Holkurg -- 10 Kasım 2024; 11:57:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sonra XBOX eziktir deme... Ulan fiyatlara bak :) |
Ragnarök için PS5 aldım oyun bitti cihaz boş boş yatıyordu ben de sattım. Konsol sattıracak oyun yok. Santa Monica ve Naughty Dog oyun yapmadığı sürece konsolu elde tutmanın bir anlamı da yok. Multiplatform oyunlar en pahalı PS Store’da zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
beyler sektörde yeniyim, yardıma ihtiyacım var. Need for Speed Heat 3.499,00 TL 174,95 TL %95 şunu aldığımızda oyun almış oluyor muyuz? |
Aman hocam Sony müridleri görmesin bu yorumu sana demediğini bırakmazlar 😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |