Şimdi Ara

Gigabyte EP43-DS3L vs Foxconn P43A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tamamen ileriye yönelik bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu yüzden iyi bir anakart almak istiyorum. Biraz araştırdım ve bu iki anakart arasında kaldım. Her ne kadar özellik olarak çok da aynı anakartlar olmasalar da durum bu.

Gigabyte EP43-DS3L (Katı Kapasiteler - Kaliteli Malzeme, Marka, DDR2 1200Mhz, ...) - 180 TL
    http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847

Foxconn P43A (PCIe X16 2.0 Crossfire) - 160 TL
    http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000397

İleride 1066/1200Mhz'lik DDR2 Ram, Quad Core işlemci kullanabilmek istiyorum. Bu ikisi hakkında yorumlarınız ve varsa başka tavsiyelerinizi bekliyorum. (Anakarta ayırabileceğim bütçe 170-180 TL.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epicL2 -- 29 Mart 2009; 20:26:25 >

• Gigabyte ds3l
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Gigabyte ds3l

Tavsiyen için Teşekkürler LEON-X. Şu anki bilgisayarın anakartı mefta oldu. Kapasiteleri iptal olmuş. Dikiş tutmuyor. Üstelik tamaen normal yani o/c suz kullanıldı. Bu yüzden biraz gigabyte ın şu solid cap. olayına yöneldim.

Başka arkadaşlardan da tavsiyeler bekliyorum.
  • Ewet arkadaşlar neredeyse 24 saat oldu yok mu tavsiyede bulunacak birileri?
  • Diğer konulardaki ilgi ve alakadan sonra bu konudaki ilgisizlik karşısında hayretler içerisindeyim. LEON-X 'e çok teşekkürler. Diğer arkadaşlara ise teessüfler...

Ben kararımı verdim ve Gigabyte'ı sipariş veriyorum. Siz zahmet etmeyin...
  • Gigabyte EP43-DS3L
  • quote:

Orjinalden alıntı: epicL2

Diğer konulardaki ilgi ve alakadan sonra bu konudaki ilgisizlik karşısında hayretler içerisindeyim. LEON-X 'e çok teşekkürler. Diğer arkadaşlara ise teessüfler...

Ben kararımı verdim ve Gigabyte'ı sipariş veriyorum. Siz zahmet etmeyin...

dostum yoruma gerek yok ep43-ds3l taş gibi anakart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.