Şimdi Ara

GIGABYTE EP45-UD3LR Alayım Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk çıktığı günden beri kullandığım Gigabyte 965P-DS3 anakartım sanırım hakkın rahmetine kavuşmak üzere (Eski Crucial RAMlerimi bozdu, 2 günlük TEAM Xtreem'ler ile ise arada mavi ekran hataları alıyorum). E6400 işlemcim var. Sitelere baktım ve bulabildiğim anakartlardan GIGABYTE EP45-UD3LR (http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3652 ) ve ASUS P5Q Deluxe P45 (http://www.sanalmarketim.com/urun/21d837031e98dc17c1d0a42d4920facf/ASUS-P5Q-Deluxe-P45-1600MHz-DDR2-1200MHz-16x-LGA775 ) fena değil gibi. Acaba bir fikriniz var mı bu anakartlar hakkında. Aslında aklımdan yeni bir sisteme geçmekte geçmiyor değil ama işlemci+ram+anakart için neredeyse 1200 tl vermem gerecek. Ne yapsak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 26 Aralık 2009; 22:15:31 >

• DFI P45 T2RS

teknobull.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

DFI P45 T2RS

teknobull.com

Aslında Ankara'da bir mağazadan almak istiyorum çünkü şimdiye kadar hiç anakart monte etmedim. Edemem değil, ederim ama yanlış birşey yapmak istemiyorum:)

Edit: Firma zaten Ankara'daymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 26 Aralık 2009; 19:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

DFI P45 T2RS

teknobull.com

Peki nedenhttp://www.teknobull.com/index.php?do=catalog/product&pid=29 değil diye sorsam?
  • EP45 anakartlar güzel
  • ep45 ud3lr hakkında fikrim var..2 ay oldu galiba kullanmaya başlayalı..özellikli sağlam güzel bir anakart..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

ep45 ud3lr hakkında fikrim var..2 ay oldu galiba kullanmaya başlayalı..özellikli sağlam güzel bir anakart..

Eski bir anakarta yatırım yapacağım malesef. Bence de yeterli özellikleri var gibi (firewire yok ama zaten kullanmıyorum, SLI-Crosfire falan yok ama zaten kullanmıyorum). Acaba bu DFI'larla kıyaslama yapabilir miyiz bu kartı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

quote:

ep45 ud3lr hakkında fikrim var..2 ay oldu galiba kullanmaya başlayalı..özellikli sağlam güzel bir anakart..

Eski bir anakarta yatırım yapacağım malesef. Bence de yeterli özellikleri var gibi (firewire yok ama zaten kullanmıyorum, SLI-Crosfire falan yok ama zaten kullanmıyorum). Acaba bu DFI'larla kıyaslama yapabilir miyiz bu kartı?

yapabiliriz tabiki ikiside P45 ICH10R çipsetli..DFI biraz zor gelebilir oc için...EP45 UD3LR ise Ultra Durable 3 lü 4 fazlı bir anakart..eski bir anakarta yatırım yapacağım derken ne demek istediniz orasınıda anlamış değilim

• quote:

quote:

quote:

yapabiliriz tabiki ikiside P45 ICH10R çipsetli..DFI biraz zor gelebilir oc için...EP45 UD3LR ise Ultra Durable 3 lü 4 fazlı bir anakart..eski bir anakarta yatırım yapacağım derken ne demek istediniz orasınıda anlamış değilim

Yani zoraki olarak eski sistem bir kart alacağım (eski sistemi, i7 platformuna kıyasla söylüyorum). Bu DFI'nın x48 modeli 6 fazlı mesela acaba bu EP45 UD3LR'den daha iyi mi demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 27 Aralık 2009; 13:02:55 >

• ama x48'leri tavsiye ediyolar mı önce bir araştır derim, bazı sıkıntılı olanlarını anımsıyorum. marka olarak da DFI oc ürünüdür ama gigabyte UD3 serisi sahibi biri olarak kolay oc imkanı sunması kalitesi vs olarak (çok tecrübeli biri olmamamın yanında) tavsiye edebilirim. hem önceki anakartın da gigaymış çabuk alışırsın :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yani zoraki olarak eski sistem bir kart alacağım (eski sistemi, i7 platformuna kıyasla söylüyorum). Bu DFI'nın x48 modeli 6 fazlı mesela acaba bu EP45 UD3LR'den daha iyi mi demek?

o önemli değil fazla.._999_ ın dediği gibi araştırın..x48 ler cf yapmayacaksanız gereksiz

• @hasan_hzl
    quote:

Peki nedenhttp://www.teknobull.com/index.php?do=catalog/product&pid=29 değil diye sorsam?

daha da iyi olur derim.
  • O/C'u hiç düşünmüyorum çünkü tam analiz yaparken (1-2 gün full performans, aralıksız çalışıyor işlemci) bişey oluyor yeniden başlıyor deli oluyorum. O yüzden aklımdan AMD x4 955, 965 de geçiyor. Salı günü almam lazım anakartı, artık gözüme hangisi hoş gelirse onu alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.