Şimdi Ara

Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU / 457TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tek kanaldan total gücün %100 üne yakını 12V verebiliyor , Gold Sertifikası var ve bildiğim kadarı ile FSP üretimi. HydroG kırpılmışı kıvamında bir ürün olması muhtemel. Sadece Full modüler değil , yarı modüler.

🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 26 Kasım 2019; 15:26:52 >

• selam,
    Muadilleri ne kadar
  • En kötü 650TL.

İhtiyacı olanın kaçırmamaıs lazım yani , indirim 20-30TL değil :)
  • 8+4 pin cpu girişi var mı acaba?
  • Siparis verdik bakalim butceyi astik ama iyi firsat gercekten yari moduler 80+gold 450lira hayir diyemedim
  • Newegg'te yapılan yorumların yarısında bilgisayarım bu güç kaynağı yüzünden yandı demiş.

www.newegg.com
    Computer parts, laptops, electronics, and more - Newegg
    https://www.newegg.com/m/product/reviews?item=N82E16817233015&parentCount=1

Bilgisayarınız yanarsa Gigabyte'ın zararınızı üstleneceğini düşünürseniz hata edersiniz. O değilde gerekli koruma standartları yok mu ki bileşenleri yakmadan önce devreye girmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 26 Kasım 2019; 15:1:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 26 Kasım 2019; 15:3:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece 1 tane 8 pin (4+4) cpu girişi var. Yani yeni nesil anakartlar için uygun değil.
    Zaten o nedenle bu kadar uygun fiyata veriyorlar.
    Detaylı bilgi burada:
    GIGABYTE
    G750H | Power Supply - GIGABYTE Turkey
    https://www.gigabyte.com/tr/Power-Supply/G750H/sp#sp

• quote:

Orijinalden alıntı: geek90

Sadece 1 tane 8 pin (4+4) cpu girişi var. Yani yeni nesil anakartlar için uygun değil.
    Zaten o nedenle bu kadar uygun fiyata veriyorlar.
    Detaylı bilgi burada:https://www.gigabyte.com/tr/Power-Supply/G750H/sp#sp
    Hocam yeni nesil anakartlar için de uygun. 2. 4 pin bağlantıyı yapmaya gerek yok gerekli besleme tek 8 pin le rahat sağlanabiliyor.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Her psu ile bu durum meydana gelebilir. Ben hepsiburadadan 100 lira gibi bir rakama almıştım, fiyat hatasıydı tabi. Yaklaşık 2 senedir sistemlerimde kullandım. İlk sene mining sisteme bağlıydı. Şimdide 2070, 9600k z390, sistemime bağlı. Hiçbir sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geek90 kullanıcısına yanıt
    8 pin olması yeterli, +4 pin normal kullanıcı için konulmamış. 4 pin ile bile çalışıyor sistem. Tabi 8 pin 5 ghz e oc edilmiş sistemi bile besliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

Her psu ile bu durum meydana gelebilir. Ben hepsiburadadan 100 lira gibi bir rakama almıştım, fiyat hatasıydı tabi. Yaklaşık 2 senedir sistemlerimde kullandım. İlk sene mining sisteme bağlıydı. Şimdide 2070, 9600k z390, sistemime bağlı. Hiçbir sorun yaşamadım.
    Fiyat hatası olduğunu bile bile aldın mı hocam yani ? Üzerine birde mining yapıp para kazandın , ve şimdide kullanmaya devam ediyorsun ha.
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Evet 2. El de yüzlerce satıldı 200 tl ye. Yakın zamana kadar vardı hala.

• Hadi ya , bu ürün için uçuk fiyat.
    Ben bu ürünü 100 tl ye alsam muhtemelen kısa süre sonra sistem dayanamaz yanar.
  • kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    Her güç kaynağı değil kötü güç kaynağı bileşenlere zarar verir. Olması gereken yüksek akımın bileşenlere ulaşmadan kesilmesi, güç kaynağının kendini feda etmesidir. Yorumlarda azımsanmayacak sayıda aynı sorunu yaşayan kişi olunca uyarmak istedim. Özellikle herşeye kullanıcı hatası diyen satış sonrası destek ağına sahip bir ülkede yaşayınca temkinli olmak da fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 26 Kasım 2019; 17:19:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.