Şimdi Ara

Gigabyte GA-770T-USB3 - Windows7 x64 - Lan Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay kadar önce Gigabyte GA-770T-USB3 anakart aldım.
    Önceki sistemin XP si ile bir süre kullandım, daha sonra Win7 ye geçtim.
    XP de herhangi bir sorunum yoktu.
    Win7 64 Bit kurdum, Usb3 sürücüsü hariç bütün donanımı gördü fakat ben netten güncel sürümlerini indirip tekrar kurdum.
    PC kapandı açıldı vs. bi baktım internet yok.
    Modemde herşey normal, aygıt yöneticisinde herşey normal ama internet yok.
    Tekrar sürücüyü yükledim, düzeldi.
    Neden sonra pc yine kapatıldı tekrar açıldı, yine herşey normal yine internet yok.
    Son sürücüyü kaldırdım, windows un sürücüsünü gördü yine, internet geldi.
    Pc yine kapandıktan sonra yine internet gitti. Son sürücüyü yükledim, geldi.

Velhasıl böyle bir problem söz konusu.
    Pc kapanıp açıldığı zaman driveri bi kaldırıp bi daha kurmak gerekiyor nedense.
    Gigabyte anakartla beraber Win7 x64 kullanan arkadaşların başına daha önceden böyle bir problem geldimi bilmiyorum ama
    daha önce topladığımız Gigabyte ın 790FX chipsetli bir anakartında Win7 x64 te buna benzer bir problem olmuştu.

Bu olay için bir fix mi var, yoksa sorun yaşayan kimseler var mı benden başka ?
    Windows update yapsam çözülür mü ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Benzer sorun o kartın daha düz daha basit modeline sahip olan arkadaşımda vardı. (GIGABYTE MA770T-ES3)

Çözümünü anakart cdsindeki driveri kurarak halletmişti. Güncel olsa bile lan driverini almayın. Aynı olay o güncelleme nedeniyle benim de başıma geldi. Direkt gördüğü lan ile kalsın. Tıpkı bendeki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 29 Ekim 2010; 2:10:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI 970A-G43 USB 3.0 SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.