Şimdi Ara

GIGABYTE GA-8I965P-DS3 & MSI MS 7246-020 975X Platinum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında gigabyte alcaktım ama stokta yokmuş. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Nedenleriyle birlikte belirtirseniz sevinirim. Ve DS3 yerine o fiyatlar dahilinde hangi anakartı önerirsiniz. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordinrys -- 19 Şubat 2007; 17:43:07 >

• ds3 diyoruz çünkü iyi o-c yaptırıyor eğer oc yapmıyorsanız zaten stabil çalışıyor
  • Gigatek stoklarına bak birde istersen 20 adet Gigabyte DS3 getirttiler diye biliyorum ve siparişlede daha fazla getiriyolar. Yalnız DS3 ile MSI 975X platinum farklı classman dalar. Yani birinin chipseti 965p diğeri 975x ben sana tabikide o.c performansı açısından ve 975p chipsetinin stabilitesinden ötürü msi ı öneririm. Fakat arasında aşırı fiyat farkı olur Hatırladığım kadarıyla ds3 130 dolar civarı. Msi ise 200 dolar yada biraz daha fazla tabi + kdv var. Bence gigabytetan şaşma çok iyi bir kart istiyorum dersen 200-250 dolar aralığında gigabyte ds4 ve dq6 kullananlar çok memnun. veya asus p5b delux yada dh delux düşünebilirsin bu kartlar gayet iyi o.c yaparsın ve stabildir. Sanırım bütçen orta-iyi anakart için. Tavsiyem ds3 alman yönünde. Fiyat/ Performans ta bence ilk 3 te gelen bir anakarttır. Yardımcı olabildiysem ne mutlu soruların olsa onlarıda elimden geldiğince yanıtlarım. Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ K9neo N1996 Socket AM2
    8 yıl önce açıldı
    Gigabyte ga-z68p-ds3 rev.1.0
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.