Şimdi Ara

GIGABYTE GA-965P-DS3 yeni bios (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olurmu yaf işlemci 266 mhz yani 533 ile çalışıyo ama oc yapınca ramlerin gitti yere kadar gidiyo.
    oda yetmezse bölenli kullanıyosun. anakartın bastığı fsb ye bağlı herşey. ama ddr2 800 mhz yapan ramın varsa
    6300 unu 400*7 2800 mhz kullanabilirsin ki bu çok çok yeterli perf sağlar sana. 667 mhz alınmasının sebebi 533 göre daha kolay 800 mhz yapıyor olması olmalı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: rextr

Ds3 kullananlar bir sorum olacak, UPS'yi falan kapatıp, fişleri çekip, tekrar takıp , bilgisayarı açtığınızda , sistem açılır gibi olup, kapanıp tekrar açılıyor mu? (F4 bios yüklü, yine de oluyor bende)

benim sistem de F4 yüklü ama o olay devam ediyor ..bakalım f5 yükleyince ne olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 8 Eylül 2006; 17:47:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

Arkadaşlar bende Giga-Byte ın imzamdaki anakartı var.F8 bios yüklü.F9 çıkmış ancak nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.Ve anakartı özelliklede biosu yerim diye korkuyorum.Elektrik kesilince falan sorun oluyormuş...Bir yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.

@bios adlı programı kur anakart cd sinden. daha sonra uyumlu(buraya dikkat) bios sürümünü sitesinden indir ve @bios adlı programla internet üzerinden değil ama, çektiğin dosyayı göstererek(seçerek) çok kısa bi zamanda bios update yapabilirsin bitince restart ettin mi makineyi işlem tamadır. zaten bunların hepsi anakart kitapçığında yazar biraz araştırmacı olalım please

Allah razı olsun daha ne diyeyim.Ama bu esnada elektrik kesilirse ne yapacağım bide onu söylerseniz çok sevineceğim.Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bende Giga-Byte ın imzamdaki anakartı var.F8 bios yüklü.F9 çıkmış ancak nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.Ve anakartı özelliklede biosu yerim diye korkuyorum.Elektrik kesilince falan sorun oluyormuş...Bir yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.

@bios adlı programı kur anakart cd sinden. daha sonra uyumlu(buraya dikkat) bios sürümünü sitesinden indir ve @bios adlı programla internet üzerinden değil ama, çektiğin dosyayı göstererek(seçerek) çok kısa bi zamanda bios update yapabilirsin bitince restart ettin mi makineyi işlem tamadır. zaten bunların hepsi anakart kitapçığında yazar biraz araştırmacı olalım please

Allah razı olsun daha ne diyeyim.Ama bu esnada elektrik kesilirse ne yapacağım bide onu söylerseniz çok sevineceğim.Teşekkürler.

elektrik kesildikten sonra senin yapacağın ğek bişey yok zannımca...
    elektriğin kesilmemesi için duat et...

anakart özelliklerinde "virtual dual bios" diye bişe var...
    sanırım bios uçtumu cd'den ve disketten tekrar flashlamana izin veriyor, ama emin değilim...

• Ne kadar dua edersem edeyim burası Türkiye.Her dakika he an elektrik kesilebilir; ama dediğin gibi benim ki dual bios zaten.Anakartım da imazmda yazıyor.
  • ben 6230 yaktım bitrane hemde 2 saniye ile suratımda patlamasıdan kurtuldum elektrikteki dalgalanma yüzünden
  • Geçmiş olsun kardeş.Dedim ya burası Türkiye elektrik kesintisi doğal; ama yinede şükredelim.En azından kesiliyor ve bir süre sonra geliyor.Çooooook eskiden ki gibi geceleri hep kesik değil yaa.
  • quote:

Geçmiş olsun kardeş.Dedim ya burası Türkiye elektrik kesintisi doğal; ama yinede şükredelim.En azından kesiliyor ve bir süre sonra geliyor.Çooooook eskiden ki gibi geceleri hep kesik değil yaa.

ben burda 36 saat kesik elektrikle yaşadım 2001 de 45 cm den fazla kar vardı şehir merkezinde

• Sen 3 gün elektriksiz yaşadın diye çok mu sanıyorsun.Bizim burada da yaklaşık o civarda kar yağdı ancak kar yzünden kesilmedi.Kar nedeniyle elektrik hattı üzerine ağaç devrildi ve bayram tatili olduğu için işçi sayısı azmış ve bir kısmı köylere girmiş ve güzelim kurban bayramında tam tamına dört buçuk günde elektrik geldi.Bi an gidip jeneratör alacaktım valla ama hava soğuktu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

daha şimdi yükledim.. hala sorunumu düzeltememişler...
    bu gidişle daha nice bios'lar çıkar...

bios'dan fsb'yi değiştirince (az çok farketmiyor... 267 de aynı 333 de aynı...) bilgisayar sapıtıyor...
    cpuz, pci-e hızı @x1 diyor... bilgisayarı yeniden açınca da ekrana görüntü gelmiyor bi daha...
    anlayacağınız daha oc yüzü göremedik...
    karar verdim tez zamanda kurtulacam bu karttan... gigabyte'ın düzelteceği yok...

kardeş sen anakartı aldığın yere götür
    oda distrbütere göndersin derim bu gidişle 3.4. bios updatele de çözülmez bu sorun

• S3 kullanan yokmuuu bizde kullanmadan imzaya koyduk

Anakart geldi... takmaya fırsat yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: wings35

GIGABYTE GA-965P-DS3 kullanan arkadaşlar yeni bios çıkmış. F5. bakalım neler varmış

kardeş bende bir hafta önce GIGABYTE GA-965P-DS3 aldım buna nasıl ve nerden f5 i update ederim ?

şimdiden teşekkürler... :)
  • @hsenx
    quote:

quote:

• Orjinalden alıntı: 2fast4u

saol kardesş biz biraz geri kaldık yeni teknolojik sistem bios update tine :)

alışmısız açılışta sistem disketi ile update ne yaparsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsenx

quote:

Orjinalden alıntı: wings35

GIGABYTE GA-965P-DS3 kullanan arkadaşlar yeni bios çıkmış. F5. bakalım neler varmış

kardeş bende bir hafta önce GIGABYTE GA-965P-DS3 aldım buna nasıl ve nerden f5 i update ederim ?

şimdiden teşekkürler... :)

anakartın cd sindfe bios update programını kur
    gerisi cok basıt program yapıyor zatn...
  • evet..evet... sonunda oldu...

tahmin ettiğim gibi sorun ekran kartıymış...
    ekran kartımı değiştirdim ve oc kapıları ardına kadar açıldı...
    yeni kartım XFX 7600GT...

GIGABYTE GA-965P-DS3 yeni bios
  • dostum tebrikler sorun anakarttan değil zaten anakart çok iyi ve stabil senden 3dmark ve pcmark skorlarını bekliyoruz
    quote:

Kotiledon Tarih 11 Eylül 2006; 14:20:57

evet..evet... sonunda oldu...

tahmin ettiğim gibi sorun ekran kartıymış...
    ekran kartımı değiştirdim ve oc kapıları ardına kadar açıldı...
    yeni kartım XFX 7600GT...

• vga nın sorunu neymiş yaf neden oyle bişey yapıyormuş anlayabildin mi.
  • Bu kart ile Kingston Hyper-X kullanan var mi acaba?Ben 2x512 667 aldim,ve elimde 7900GT var....Sorun cikarmaz insalla...Yakinda DS3 alicam.....
  • quote:

vga nın sorunu neymiş yaf neden oyle bişey yapıyormuş anlayabildin mi.

anlaşılacak bi tarafı yok... gigabyte daha adam akıllı bi bios çıkartamadı...
    o yüzden hala uyumsuzluk sorunları var.. en çok ekran kartı uyumsuzluğu var, daha sonra ise ram...
    bari ki bu kart düzgün çalıştı... şimdi günlük 2.8'de kullanıyom...
    hiçbir parçaya da voltaj falan vermedim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.