Şimdi Ara

GIGABYTE GA-965P-DS3 yeni bios

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GIGABYTE GA-965P-DS3 kullanan arkadaşlar yeni bios çıkmış. F5. bakalım neler varmış

• eywallah... deneyek bakalım...
  • twinmos 667 mhz ramlerimi 533 çalıştırmak zorunda kalıyodum super pide hata mesajı almaktaydım
    ama şimdi 667 mhz sorunsuz çalışıyo. gıgabyte farkı işte başka bişey demiyorum

• ya beyler bu ne hız daha yeni F4 çıkmamısmıydı...
  • quote:

twinmos 667 mhz ramlerimi 533 çalıştırmak zorunda kalıyodum super pide hata mesajı almaktaydım

bende corsair 667 var. hiçbir zaman sorun yaşamadım.neyse sorununun yeni biosla düzeldiğine sewindim
  • daha şimdi yükledim.. hala sorunumu düzeltememişler...
    bu gidişle daha nice bios'lar çıkar...

bios'dan fsb'yi değiştirince (az çok farketmiyor... 267 de aynı 333 de aynı...) bilgisayar sapıtıyor...
    cpuz, pci-e hızı @x1 diyor... bilgisayarı yeniden açınca da ekrana görüntü gelmiyor bi daha...
    anlayacağınız daha oc yüzü göremedik...
    karar verdim tez zamanda kurtulacam bu karttan... gigabyte'ın düzelteceği yok...
  • Ds3 ile s3 farkı nedir kullanan için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Kotiledon pci-e hızını sabitliyomusun sende başka bişi var bence iyice kontrol et bence
    oyle yapmaması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kotiledon

daha şimdi yükledim.. hala sorunumu düzeltememişler...
    bu gidişle daha nice bios'lar çıkar...

bios'dan fsb'yi değiştirince (az çok farketmiyor... 267 de aynı 333 de aynı...) bilgisayar sapıtıyor...
    cpuz, pci-e hızı @x1 diyor... bilgisayarı yeniden açınca da ekrana görüntü gelmiyor bi daha...
    anlayacağınız daha oc yüzü göremedik...
    karar verdim tez zamanda kurtulacam bu karttan... gigabyte'ın düzelteceği yok...

evet sende biraz fazla problem var gibi geldi

• dostum board da hiç bir sorun yok büyük ihtimalli diğer parçalardan kaynaklanıyor yada pci-express hızını sabitlemelisin sorun bu yüzden olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

@Kotiledon pci-e hızını sabitliyomusun sende başka bişi var bence iyice kontrol et bence
    oyle yapmaması lazım

kardeş gezmediğim forum sitesi kalmadı... denemediğim ayar kombinasyonu kalmadı...
    zaten bu anakartın ekran kartlarıyşa uyumu hiç iyi değil... XtremeSystems forumlarında birsürü sıkıntı yaşayan insan var bundan dolayı...
    yeni bioslarla baya düzettiler ama benimki hala sorunlu...
    şuanki ekran kartı dandik zaten, yeni bir ekran kartı alcam... onda da sorun çözülmezse işimiz var...

• quote:

Orjinalden alıntı: trkocaer

dostum board da hiç bir sorun yok büyük ihtimalli diğer parçalardan kaynaklanıyor yada pci-express hızını sabitlemelisin sorun bu yüzden olabilir

ankartta sorun olmadığını belli zaten çünkü oc'siz canavar gibi çalışıyo...
    oc'siz pci-e @16x oluyo, gayet düzgün çalışıyo... fsbyi değiştirince sapıtıyo...(pci-e hızını sabitlesem bile...)
    sorun ekran kartı ile uyumsuzluğunda...
    zaten ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyodum... yeni alacağım kartla sorun hallolur inşallah...
  • inşallah büyük ihtimalli ekran kartı olabilir
  • Ds3 kullananlar bir sorum olacak, UPS'yi falan kapatıp, fişleri çekip, tekrar takıp , bilgisayarı açtığınızda , sistem açılır gibi olup, kapanıp tekrar açılıyor mu? (F4 bios yüklü, yine de oluyor bende)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rextr

Ds3 kullananlar bir sorum olacak, UPS'yi falan kapatıp, fişleri çekip, tekrar takıp , bilgisayarı açtığınızda , sistem açılır gibi olup, kapanıp tekrar açılıyor mu? (F4 bios yüklü, yine de oluyor bende)

isterlerse F15. bios sürümü cıkarsınlar gigabyte aynı gigabyte al iste bi problem daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: rextr

Ds3 kullananlar bir sorum olacak, UPS'yi falan kapatıp, fişleri çekip, tekrar takıp , bilgisayarı açtığınızda , sistem açılır gibi olup, kapanıp tekrar açılıyor mu? (F4 bios yüklü, yine de oluyor bende)

bu olay F2 biosdan beri oluyor... zaten bilerek yaptılar , hata değil yani...
    Ama bunun amacı ne dersen orasını tam bilmiyorum...
  • Arkadaşlar bende Giga-Byte ın imzamdaki anakartı var.F8 bios yüklü.F9 çıkmış ancak nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.Ve anakartı özelliklede biosu yerim diye korkuyorum.Elektrik kesilince falan sorun oluyormuş...Bir yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.
  • beyler overclock yapan arkadaşlar F4 bios tan F5 e geçince herhangi birşey değiştimi paylaşırsanız sevinirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

Arkadaşlar bende Giga-Byte ın imzamdaki anakartı var.F8 bios yüklü.F9 çıkmış ancak nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.Ve anakartı özelliklede biosu yerim diye korkuyorum.Elektrik kesilince falan sorun oluyormuş...Bir yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.

@bios adlı programı kur anakart cd sinden. daha sonra uyumlu(buraya dikkat) bios sürümünü sitesinden indir ve @bios adlı programla internet üzerinden değil ama, çektiğin dosyayı göstererek(seçerek) çok kısa bi zamanda bios update yapabilirsin bitince restart ettin mi makineyi işlem tamadır. zaten bunların hepsi anakart kitapçığında yazar biraz araştırmacı olalım please

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odrin34 -- 8 Eylül 2006; 13:15:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

twinmos 667 mhz ramlerimi 533 çalıştırmak zorunda kalıyodum super pide hata mesajı almaktaydım

Bu arada bu 6300 ile DDR2800 kullanılamıyormu??? herkes DDR 667 kullanıyor??

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.