Şimdi Ara

ASUS P5Q3 Deluxe WiFi-AP @n(DDR3)ve Gigabyte X38 DS5(DDR2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her 2 anakartında kutusu vardır. Tertemiz sorunsuz anakartlardır. İŞİME YARAYABİLECEK ÜRÜNLERLE TAKAS OLABİLİR
    X38 ile CrossfireX 16X-16X yapabilirsiniz.

ASUS P5Q3 Deluxe WiFi-AP @n

CPU Desteği : Intel® Core2 Extreme/Core2 Quad/ Core2 Duo/Pentium® dual-core/Celeron® dual-core /Celeron®
    Yongaset : P45
    FSB : 1600/1333/1066/800 MHz
    Bellek : Max.16 GB, DDR3 2000(O.C.)/1600/1333/1066
    Grafik arabirimi : 2 x PCIe2.0 x 16
    Tümleşik Grafik : -
    Sata ve IDE : 1 x UltraDMA ATA133, 6 x SATA 3Gb/s
    Raid : RAID 0, 1, 5, 10
    Ses : ADI AD2000B 8-channel High Definition Audio CODEC, S/PDIF çıkış arabirimi
    Ağ : Gb Marvell PCIe+Gb Marvell PCI
    1394 : 2 x 1394a
    PCI : 2 x PCI
    PCI Express : 2 x PCIe2.0 x 16 (1 x16 veya dual x8) + 1 x PCIe x16 (max. x4)
    USB 2.0 : Max. 10 USB 2.0
    Şekil Faktörü : ATX 12" x 9.6" ( 30.5 cm x24.4 cm )

CPU, Çipset ve Grafik Özellikleri

LGA775 Intel® Core?2 Işlemci için Hazır
    Bu anakart LGA775 paketindeki en yeni işlemci olan Intel® Core?2 işlemcileri destekler. Aynı zamanda Intel® 45nm Multi-Core CPU işlemci desteği de verir. Yeni Intel® Core? mikro mimarisi teknolojisi ve 1600/1333/1066/800MHz FSB hızları ile, Intel® Core?2 işlemci dünyadaki en güçlü ve etkin işlemcilerden biridir.

PCIe 2.0
    Çift hız, Çifte Bant Genişliği
    Bu anakart, çifte hız ve bantgenişliği sağlayarak sistem performansını yükselten en son PCIe aygıtları destekler.

Bellek Özellikleri

Çift Kanal DDR3 2000 O.C.
    multimedya ve internet uygulamlarda en yüksek performansın elde edilmesini sağlar. Çift kanal DDR3 mimarisi, sistem belleği bant genişliğini 2 kat arttırarak, karşılaşılan problemleri yok eder ve 3d grafik uygulamaları ve yüksek bellek gücü isteyen diğer uygulamalarda en yüksek performansı sağlar.

AsuS Güm Tasarruf Çözümü

ASUS EPU-6 Engine
    System Level Energy Saving
    EPU 6 Engine, işlemcinin anlık kullanım durumunu sürekli gözetim altında tutup, işlemciye yalnızca gerektiğinde güç vererek otomatik enerji tasarrufu sağlayan EPU yongasının daha da geliştirilmiş halidir. Bu yeni EPU yongası ile ASUS P5Q Serisi, yalnızca işlemciyi değil, ekran kartı, bellek, chipset, sürücü ve fanın da güç ihtiyaçlarını gerçek zamanlı olarak kontrol ederek, maksimum enerji tasarrufu ve üstün verimlilik sağlıyor.

AI Nap
    Minumum ses, Minumum güç tüketimi!
    AI Nap, sayesinde kullanıcılar sistemlerini belirli bir süre için dondurabilirler. Böylece sistem minumum güç tüketimi ve ses ile çalışmaya devam eder. Mevcut uygulamalar çalışmaya devam eder. Böylece siz uyurken bile oldukça sessiz bir konumda programlarınız çalışmaya, download ettiğiniz dosyalar çalışmaya devam eder.

ASUS´a Özel Teknolojiler

ASUS Express Gate
    Express Gate ile 5 Saniyede İnternet!
    ASUS Express Gate, bilgisayarın güç düğmesine basıldığı andan sadece birkaç saniye sonra, internet uygulamalarının kullananılabilir hale getirilmesini sağlayan benzersiz bir anakart işletim sistemi. Anakart üzerinde bulunan Solid State Disk ve bu diskin içinde bulunan Express Gate ara işletim sistemi bunu sağlıyor. Böylece bilgisayar açılmak için bir sabit diske ihtiyaç duymuyor. Bu devrim niteliğindeki yenilik ile ASUS P5Q Serisi 5 saniyede internete erişmenizi sağlıyor.

* Gerçek açılış süresi bilgisayar konfigürasyonuna göre farklılıklar gösterebilir.

Dünyanın İlk Gerçek 16 Aşamalı Güç Tasarımı
    daha Uzun Ömür ve Daha Fazla Verim!
    Mümkün olan en iyi performansı ve güç tasarrufunu elde etmek için ASUS P5Q Serisinin VRM voltaj regulasyon modülü ASUS?a özel 16aşamalı güç tasarımı ile CPU yüklenmelerine göre otomatik ayarlanarak daha kararlı bir çalışma ortamı ve düşük enerji tüketimi sağlıyor.

100% Japon Yapımı Polimer Kapasitörler!
    bu anakart %100 Japon yapımı kapasitörler ile tüm anakart için daha düşük ısı ortamı sağlarken, CPU?nun yüksek voltaja maruz kalma riskini de düşürüyor. Böylece daha uzun kullanım ömrü sağlanıyor.
    ASUS Isı Boruları
    Kanat sekilli ısı boruları sayesinde 0-dB seviyesinde gürültüsüz çalışma ortamı sağlanıyor. Bu benzersiz tasarım sadece görsel olarak güzel bir tasarım orataya koymakla kalmıyor, aynı zamanda etkin hava akışı da sağlayarak kuzey köprüsünde oluşan ısının başarılı bir şekilde dağıtılmasını sağlıyor.

ASUS EZ DIY
    Drive Xpert
    Verileriniz Güvende!
    Kullanıcılar genellikle fotoğrafları, müzik dosyalarını ve diğer kişisel verilerini sabit disklerinde tutarlar. Böylece oldukça yüksek miktarda veri yedeklenmediği sürece her an kaybolma riski ile karşı karşıya kalır. Alışılagelmiş yedekleme çözümlerinin karışık ve oldukça zaman alıcı olması kullanıcılar için oldukça sorun yaratır. ASUS Drive Xpert, kolay kullanılan arayüzü sayesinde sistem performansını etkilemeden çabuk ve gerçek zamanlı veri yedekleme imkanı sunar.

Fan Xpert
    Sessiz ve Serin!
    ASUS Fan Xpert, kasa ve CPU fan hızını, değişik ortam ısılarına göre otomatik olarak ayarlar. Böylece çeşitli coğrafi ısı şartlarına bağlı olarak meydana gelen hasar ya da arızalardan maksimum korunma sağlanmış olur.

Q-Shield
    Kolay ve Rahat Kurulum!
    Özel olarak tasarlanmış ASUS Q-Shield oldukça kolay ve rahat kurulum imkanı sunuyor. Daha iyi elektrik iletimi ile anakartınıza yüksek seviyede koruma sağlar.

AI Direct Link
    PC ve Taşınabilir Bilgisayarınız Arasında Hızlı Veri Iletimi!
    AI Direct Link kablolu ağ üzerinden büyük boyutlu verilerin kolay ve hızlı bir şekilde iletilmesini sağlar. Üstelik %70 oranında zaman tasarrufu sağlar. AI Direct Link ile yedek alma veya dosya paylaşma çok daha kolay ve hızlı.

Q-Connector
    Kolay ve Çabuk Bağlantı!
    ASUS Q-Connector sayesinde ön panel kablolarını kolayca tek bir modül üzerinden takıp çıkarabilirsiniz. Böylece kablo karmaşasından da kurtulmuş olursunuz.

CrashFree BIOS 3
    USB Flaş Disk Üzerinden BIOS Kurtarma!
    ASUS CrashFree BIOS 3, flaş disk üzerinden sadece bir kaç adımda eski BIOS´unuzu geri yüklemenizi sağlıyor. ASUS anakartlar şimdi kullanıcılarına ek bir BIOS çipi satın alma masrafından kurtaran bu koruma teknolojisini sunuyor.

EZ-Flash 2
    Işletim sistemini Açmadan Flaş Disk Üzerinden Kolay BIOS Güncellemesi!
    EZ Flash 2 kullanımı kolay bir BIOS güncelleme aracıdır. Bu araç ile işletim sistemine girmeden önce flaş disk üzerinden kolayca BIOS güncellemesi yapılabilir. Ek bir floppy diskete ya da işletim sistemi tabanlı bir araca ihtiyaç olmaksızın kolayca BIOS güncellemesi yapılabilir.

O.C. Profile
    Kullanışlı ve Kolay Kurulum!
    Overclock ayarlarınızı özgürce paylaşın ve dağıtın. Bu özellik sayesinde kullanıcılar birden fazla BIOS ayarını bir arada tutabilirler. BIOS ayarları CMOS ya da farklı dosyalarda bulundurulabilir. Bu sekilde

Precision Tweaker 2
    Üstün Overclock Kabiliyeti Için Süper Ayarlar!
    Precision Tweaker, ciddi anlamda overclock yapan kullanıcılar için tasarlanmıştır. Maksimum performansı sağlamak amacı ile sistem performansını adım adım yükseltmeyi sağlamaktadır. Precision Tweaker; CPU, Bellek, PCI-Express, ve Front Side Bus gibi sisteminizdeki bir çok ana parça için overclock imkanı sunmaktadır

ASUS Crystal Sound
    Ses Filtresi
    Kayıt yaparken arka plandaki gürültüleri yok edin!
    Bu özellik sayesinde ortamda bulunan ve gürültü yaratan sabit sesler (bilgisayar fanı, klima çalışma sesi gibi) yok edilerek temiz kayıt imkanı sağlanıyor.

Diğer Yenilikler
    MyLogo2
    Açılışınızı kişiselleştirin!
    Özellestirilebilir açılış logosu ile bilgisarızı kişiselleştirin. 256 renk favori resimlerinizi açılış logosu haline getirerek, sisteminizi kişiselleştirebilirsiniz.

Standartlar
    IEEE 1394a interface
    IEEE 1394a arayüz; televizyon, dijital video, depolama aygıtları ve diğer taşınabilir PC aygıtları içni yüksek hızda arayüz sunan teknolojidir.

Arka Tarafta S/PDIF-Çıkış
    Bu anakart harici home theater sistemlerine S/PDIF-out (SONY-PHILIPS Digital Arabirimi) ile sorunsuz bağlantı sağlar. Dijital sesi analoga çevirmeden ve en iyi sinyal kalitesini koruyarak transfer eder.

RoHS
    Yeşil ASUS
    Bu anakart ve beraberindeki paketi Avrupa Birliği Hazardous Substances (RoHS) standartlarıyla tamamen uyumludur. Bu ASUS'un doğayı korumayı hedefleyen, geri dönüşümlü ürünler üretmesi ve kullanıcılarının sağlıklarını düşünerek çevre korumasını sağlayan ürünler tasarlamasıyla paralel doğrultudadır.

Orjinal kutusu Wifi aparatı back paneli kitapcıkları ile saılıktır. Driver CD'sini bulamadım, eğer bulursam onuda vereceğim... FİYAT: 230TL

GIGABYTE GA-X38-DS5 ddr2 ANAKART

* Intel® Core� 2 çoklu-çekirdek ve yeni 45nm işlemci desteği
    * 1600 MHz FSB desteği
    * Eşsiz oyun performansı için AMD CrossFire� ile Çift PCI-E 2.0 x16 grafik desteği
    * Eşsiz sistem performansı için Çift Kanal DDR2 1200 bellek desteği
    * SATA 3Gb/s ile external SATA 2 braket özelliği
    * DTS Connect özellikli ALC889A Ses yongası aracılığıyla Blu-ray ve HD DVD için yüksek kalite kayıpsız ses desteği
    * Microsoft® Windows VISTA� desteği
    * Japon üretimi Yüzey Montaj Ekipmanı Dahili Katı Kapasitörler sayesinde etkin sistem ömrüne sahiptir.
    * Demir Alaşımlı Buğucu Bobin, Isı Direnci Düşük Gerilim Besleyiciler (Lower RDS (on) MOSFETs ) ve Daz Az ESR'li Katı Kapasitörlü tasarım ile yüksek kalite işlemci güç modülü

Teknik Özellikler
    İşlemci

* 1600/1333/1066/800 MHz FSB
    * LGA775
    * Intel® Core� 2 Extreme/ Intel® Core� 2 Quad/ Intel® Core� 2 Duo/ Intel® Pentium Extreme Edition/ Intel® Pentium D/ Intel® Pentium 4 Extreme Edition/ Intel® Pentium 4
    * L2 önbelleği işlemci ile değişime uğrar

Yongaseti

* Intel X38
    * Intel® ICH9R
    * iTE IT8718
    * Realtek 8111B (10/100/1000 Mbit)
    * TI IEEE 1394
    * Realtek ALC889A 8-kanal ses kodlayıcı

Bellek

* Çift kanal bellek mimarisi
    * 8 GB'a kadar sistem belleği desteği sağlayan 4 x 1.8V DDR2 DIMM soketi
    * DDR2 1200/1066/800/667MHz, ECC, non ECC bellek modülleri

Bellek desteği ile bilgi almak için lütfen "Bellek Destek Listesinden" yararlanınız.
    Dahili G/Ç Konnektörleri

* 1 x 24-pin ATX güç Bağlantı Noktası
    * 1 x 4-pin PCIe 12V güç bağlantısı
    * 1 x 8-pin ATX 12V güç bağlantısı
    * 1 x CD in
    * 1 x Kasa Açık Kapalı bilgilendirme Bağlantı Noktası
    * 1 x COM
    * 1 x İşlemci Fanı Bağlantı Noktası
    * 1 x FDD
    * 1 x Ön panel ses bağlantı noktası
    * 1 x Ön Panel Bağlantı Noktası
    * 1 x IDE
    * 1 x IEEE 1394a
    * 1 x LPT bağlantısı
    * 1 x kuzey köprüsü fan bağlantısı
    * 1 x güç fanı bağlantısı
    * 1 x Güç Lambası (LED) Bağlantı Noktası
    * 1 x SPDIF in
    * 1 x SPDIF out
    * 1 x TPM
    * 2 x sistem fan başlığı
    * 2 x USB 2.0/1.1
    * 8 x SATA 3Gb/s

Genişleme Slotları

* 2 x PCI
    * 2 x PCI Express 2.0 x16 slots (The PCIE_16_1 slot supports x16; the PCIE_16_2 supports x16.)
    * 3 x PCI Express x1 slots (share with the PCIE_16_2 slot)

Arka Panel G/Ç

* 1 x RJ45 LAN
    * 1 x SPDIF çıkışı (koaksiyal)
    * 1 x SPDIF çıkışı (optik)
    * 2 x IEEE 1394a
    * 6 x ses yuvası (Hat-G / Hat Ç / Mifrofon-G / Surround Hoparlör-Ç / Arka Hoparlör-Ç / Merkez / Subwoofer Hoparlör-Ç / Yan Hoparlör-Ç
    * 8 x USB 2.0/1.1
    * 2 x PS/2 (Klavye/Fare)

Form Faktör

* ATX, 305mm x 244mm

Donanım İzleme

* İşlemci (CPU) hız kontrolü
    * İşlemci (CPU) fazla ısı uyarı bildirimi
    * İşlemci/Sistem ısı algılaması
    * İşlemci/Sistem/Güç fan hata uyarısı
    * İşlemci/Sistem/Güç fan hızı algılaması
    * Sistem voltaj belirleme

BIOS

* 2 x 8 Mbit flash ROM
    * Award BIOS
    * PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.4, ACPI 1.0b
    * DualBIOS� desteği

Diğer Özellikler

* @BIOS�
    * Download Center (Sürücü İndirme Merkezi)
    * EasyTune 5 Pro
    * Q-Flash�
    * Xpress� Install
    * Xpress� Recovery 2

Not

* Yonga seti üreticileri tarafından sağlanan farklı Linux destek şartlarından dolayı; lütfen Linux Driver'ını yonga seti üreticilerinin web sayfaları veya diğer web sayfalarından indiriniz.
    * Çoğu Donanım/Yazılım üreticilerinin artık Win9X/ME desteği verememektedir. Win9X/ME driver desteği veren üretici oldukça web sayfamızda yayımlanacaktır.
    * Yonga seti limitlerinden dolayı, Intel ICH9R RAID driver'ı Windows 2000 işletim sistemini desteklemez

Benzersiz Özellikler

* Tamamen Japon üretimi, yüzeye monte (SMD) katı kapasitörler
    * Geliştirilmiş Hızaşırtma (Overclock)
    * Ultra Dayanıklı 2 Anakart

Orjinal kutusu arka paneli, kitapcıkları, esata harici braketi ile satılıktır. Driver CD'sini bulamıyorum. FİYAT: 150TL'dir

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyt180 -- 16 Ocak 2011; 15:27:56 >

• pm
  • harika ürünler. Zamanında P5Q3 Deluxe Wifi-AP @n aramıştım fakat bulamamıştım X48T-DQ6 almıştım.Fakat DQ6 kadar kaliteli bir kart , x48 olsa CF SLI x16 çalışırdı , başka hiç bir farkı yok. Gayet güzel bir kart. X38 eski olmasına karşın DS5 gibi harika bir gigabyte ürünü. dediğim gibi harika ürünler. iyi satışlar diliyorum. hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuq010101

pm

cevapladım, tlf no bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zjnan

harika ürünler. Zamanında P5Q3 Deluxe Wifi-AP @n aramıştım fakat bulamamıştım X48T-DQ6 almıştım.Fakat DQ6 kadar kaliteli bir kart , x48 olsa CF SLI x16 çalışırdı , başka hiç bir farkı yok. Gayet güzel bir kart. X38 eski olmasına karşın DS5 gibi harika bir gigabyte ürünü. dediğim gibi harika ürünler. iyi satışlar diliyorum. hayırlı günler.

teşekkür ederim hocam, size de iyi günler dilerim
  • Teşekkürler :)
  • ASUS P5Q3 Deluxe WiFi-AP için PM gönderdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel ürünler hayırlı satışlar
  • AsuS P5Q3 Deluxe WiFi-AP @n Tarafımdan alınmıştır.
  • Gigabyte EX38-DS5 'de benim tarafımdan satınalınmıştır 2 tarafada hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

AsuS P5Q3 Deluxe WiFi-AP @n Tarafımdan alınmıştır.

hocam çok doğru bir seçim yapmışsın. kartın hali nedir şuan bilmiyorum ama ürün harbiden harika bir ürün.
  • @ PM PM PM PM AKRADAŞIM EĞER ELİNDE P5Q3 DELUXE wifi ap varsa bende alıcam bi pm atarmısın
  • Valla bulabilsem senden önce ben almaya çalışıcam ama bulamıyorum
  • selamlar arkdaşlar bu asus p5 q3 deluxe wifi konusunda bana yardımccı olablecek arkdaş varmı lütfennn
    çok onemli
    ram uyum konusunda sıkıntı yaşıyorum
    toplamda
    4*2 8 gb 1600 mhz yada 1800mhz
    2*2 4gb 1600 1800 mhz
    2*3 6gb 1600 1800 mhz
    2*4 8gb 1600 1800 mhz

kullanmak istiyorum bunların hangi biri olabilir
  • Asus a 100 tl . Kargo benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.