Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CORSAIR CX750M 750W 80+ Bronz Yarı Modüler PSU Satın Al 27 Mayıs 2024 22:13 1 1 CORSAIR CX750M 750W 80+ Bronz Yarı Modüler PSU TEMEL SİSTEM YÜKSELTMELERİ İÇİN PERFORMANS, GÜVENİLİRLİK VE MODÜLER KABLOLAMANIN RAHATLIĞICX Serisi Modüler güç kaynağı üniteleri, yüksek güvenilirlik, düşük gürültü ve modüler kablolama esnekliği sunarak temel sistem yapıları ve masaüstü bilgisayar yükseltmeleri için mükemmel bir seçimdir.Uzun süredir ilan vermiyordum, 2004'ten beri donanımhaberin müdavimlerindendim. Profilimde kayıtlı 100küsür alışverişim olmuştur... Gençliğim buralarda geçti Evde yedekte bekleyen bu psu'yu değerlendirmek için ilan verdim...Tüm Modüler kabloları tamdır. Psu güvenlik etiketi üzerindedir. Hiçbir sorunu yoktur. Güncel fiyatı 3-4.000₺ civarıdır. .. Ciddi alıcılar mesaj yoluyla iletişime geçebilir. Teşekkürler...FİYAT: 1750₺Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CORSAIR CX750M 750W 80+ Bronz Yarı Modüler PSU @son fiyat, TAKASLI!@6. NESİL K serisi SATILIK işlemci ----core i5 6600K 6.NESİL i5 6402P 1151pin işlemci SATILMIŞTIR Fiyat düştü, yetişen alır!!4790K!!!(SATILDI!!) 6.NESİL i5 6402P (i3 TAKASLI) ve 1155 pin i7 2600K