Gigabyte ga-970a ud3p anakartım var bir mause aldım taktım çalışmadı usb girişli mause benim kullandığım mause ps/2 girişli yeni aldığım mausela uğraştım çalıştıramadım benim mausu taktığımda oda çalışmadı şuan kablosuz mause kullanıyorum acaba biostan ps/2 kapanmış olabilir mi işik var hareket ettirdiğimde ışık yoğunlaşıyor çalısma belirtileri var fakat çalıştıramadım.
Kablosuz mauseyi taktığımda usb giriş ses efekti alıyorum bilgisayarda fakat yeni aldığım mausede sadece ışık var hareketlenme yok kullanım klavuzunda xp win98 win7 w8 gözüküyor uyumlu olduğu işletim sistemlerinde benim masaustum win10 orda çalıştıramadım laptobum win8.1 ordada çalışmadı işin peşini bırakmayıp amcaoğlunun bilgisayarında denedim win7 ordada çalışmadı sanırım ürün hatalı onu değiştirecemde benim aklıma takılan şey çalışan mause ne oldu bios ps/2 yi kapamış olabilir mi kendi kendine acaba lütfen yardımcı olur musunuz ?
Niye ps2 de ısrar ediyorsunuz diye düşünen olabilir şimdi değiştiğimde yine aynı marka mause vericektir arkadaş yanında ps2 dönüştürücüde alıcam onlada denemek için şimdiden teşekkürler soru kısa mesaj uzun oldu kusura bakmayın :)
up up up
GA-970A-UD3P anakartın iki versiyonu var bios güncellemesi yaptınız mı. rev. 2.x rev. 1.0 @Bios indirerek güncelleme yapabilirsiniz. (Elektriklerinizin kesilme ihtimalinin en düşük olduğu zamanda deneyin )
Benimkinin hangısı olduğunu nerden öğreniyorum
Anakartın üstündeki yazılara bakman lazım. rev. 1 gibi bir yazı olması lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme