Şimdi Ara

gigabyte ga-a320m-s2h için işlemci seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R3 1200 işlemci yerine RTX 2060 ile kullanabileceğim (belki sonra 3060 ve Ti) bir işlemci aramaktayım. 5600 uygun mu? Yoksa çıkabildiğim kadar çıkıp 5700 5800'lere bakmalıyım mı? Anakart kaldırır mı? OC yapamayacağım için en yüksek işlemciyi seçmek istiyorum.

• 5600 uygundur ve 3090'a kadar ekran kartı takabilirsiniz lakin işlemcinin ekran kartına yetmesi bir şey, oyuna yetmesi başka bir şeydir. en hızlı amd işlemci denilen x3d bile son çıkan oyunlarda ter dökebilmektedir tabi kime göre ayrı ama durum eskiden olduğu gibi değil bunu belirtmek istedim. o anakarta x3d takan bile var bence gereksiz olacaktır 5600 üzeri çünkü o anakart bu tip işlemcileri uzun süre kullanım amacı ile tasarlanmamıştır. 450w psu ile en dolu sistemde en ağır testi saatlerce yapabilirsiniz ama 3 nolu termodinamik kuralı her zaman kazanacaktır.

• zalman 600 watt psu mevcut ekran kartı asus 2060. son işlemci değişimi olacak am4 de o sebeple anakartın kaldırabileceği en yüksek işlemciyi seçmek istiyorum. 5800x3d alıp performans kaybı yaşayacaksam eğer almak istemem.

5600 alıp 8gb ramin yanına 8gb daha ekleyip gittiği yere kadar kullanayım en iyisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.